x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică, 7 ianuarie 2024. Taurii nu trebuie să amestece prieteniile cu afacerile, Leii nu primesc ajutorul așteptat, iar Vărsătorii trebuie să își protejeze resursele

Horoscop zilnic duminică, 7 ianuarie 2024. Taurii nu trebuie să amestece prieteniile cu afacerile, Leii nu primesc ajutorul așteptat, iar Vărsătorii trebuie să își protejeze resursele

de Andreea Tiron    |    06 Ian 2024   •   11:00
Horoscop zilnic duminică, 7 ianuarie 2024. Taurii nu trebuie să amestece prieteniile cu afacerile, Leii nu primesc ajutorul așteptat, iar Vărsătorii trebuie să își protejeze resursele
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic duminică, 7 ianuarie 2024. Gemenii au probleme pe multe planuri, Scorpionii au o dilemă financiară, iar Peștii se regăsesc pe ei înșiși

Berbec

Tranzitele de astăzi te provoacă să recunoști unde te risipești și te neglijezi. Identificând care dintre atitudinile tale nu îți mai servesc, faci loc pentru reconstrucție. Sănătatea mintală și emoțională ar trebui să se îmbunătățească pe măsură ce vă ocupați de domeniile vieții pe care le-ați evitat sau care necesită o anumită atenție.

Taur

Pot exista unele dificultăți în a echilibra prietenia și viața ta intima în această săptămână. Este posibil să aveți de-a face cu ambiguitatea într-o relație cu privire la profunzimea implicării. Nu este cel mai bun moment pentru a amesteca prietenii și banii!

Gemeni

Direcția generală a vieții sau carierei tale și, eventual, reputația, devin neclare. Fii curajos atunci când te confrunți cu rădăcinile problemelor care apar acum. Aruncă o privire atentă la zonele pe care le-ai neglijat. Este logic să ajungem la un compromis atunci când este posibil. Îmbrățișarea schimbării vine mai ușor decât de obicei și ai putea să te trezești detașându-te în mod natural de unele elemente din trecut astăzi.

Rac

Ai putea să te lupți cu dorința de a scăpa de plictiseală. Într-adevăr, să-ți faci timp pentru a-ți simplifica și structura viața, deși dificil acum, poate fi un răspuns excelent la problemele tale. Încearcă să te distrezi fără vinovăție. Din fericire, ești puțin mai spontan decât de obicei, iar oamenii din jurul tău par să fie și ei deschiși spre schimbare și progres. Dacă ați experimentat recent vreo anxietate în legătură cu o situație, este mai ușor să treceți peste ea acum.

Leu

Un vis sau un proiect poate să nu primească sprijinul pe care l-ați anticipat. Încercați să nu vă simțiți prea descurajați când vă confruntați cu anumite realități legate acest proiect sau de o relație. Din fericire, în general ești plin de speranță în această săptămână. Se pare că ai dintr-o dată toate instrumentele potrivite - sau mentalitatea - pentru a schimba o situație.

Fecioară

Astăzi și mâine simți o presiune crescută pe relația intimă sau față de obiectivele tale pe termen lung. Aveți multe întrebări legate de toate lucrurile pe care trebuie să le faceți și dacă obțineți ceea ce aveți nevoie la nivel spiritual sau emoțional de la un partener sau o relație. Nesiguranța sau absența unui partener ar putea fi descurajatoare într-un moment în care ai beneficia cel mai mult de sprijin.

Balanță

Este dezordine în viața ta de zi cu zi, iar asta te împiedică să-ți explorezi interesele personale. Organizați și simplificați cât mai mult posibil, identificând zonele vieții care au fost neglijate sau în care există prea multă dezordine, dezorganizare sau risipă. Poate fi dificil să jonglați cu tot ceea ce doriți să realizați, cu toate acestea însă, concentrarea pas cu pas pe elementele esențiale vă va duce într-un loc mai bun.

Scorpion

Tranzitele te provoacă acum să-ți rezolvi prioritățile și să te ocupi doar de obiectivele care sunt realizabile. Te-ai putea confrunta cu o dilemă care se învârte în jurul banilor. Din fericire, este și un moment bun pentru a rezolva probleme și a dezvolta idei pentru a-ți îmbunătăți viața. Pare clar că o relație are nevoie de o abordare nouă sau începi să vezi nevoile relației tale într-un mod cu totul nou. Te apropii de viață cu mai mult spirit și credință, în special în interacțiunile tale.

Săgetător

Tranzitele te provoacă să aduci mai multă ordine în viața ta menținând în același timp un sentiment de sens și magie. Stabilirea granițelor cu oamenii care le depășesc frecvent este importantă. Este posibil să fie nevoie să faceți față inconsecvențelor sau obiceiurilor proaste din trecut pentru a vă îmbunătăți viața pe termen lung.

Capricorn

Faci eforturi pentru a transforma un vis în realitate. Asta îți crește starea de spirit și nivelul de motivație. Vrei să faci ceva care să reflecte mai bine nevoile tale actuale. Deși este important să rămâi conectat cu oamenii de care îți pasă, trebuie să stabilești și anumite limite dacă ai nevoie de mai mult spațiu.

Vărsător

Vrei să dai mai mult sens vieții tale. Ești neliniștit în legătură cu banii și romantismul, iar nevoia de îmbunătățire devine evidentă. Cu Neptun în sectorul resurselor, efortul de a-ți face ordine financiară devine imperativ. Protejați-vă resursele! Îți dorești cu tărie să te eliberezi de anumite restricții sau să depășești un obstacol. Curajul și încrederea se construiesc și cresc pe măsură ce simți că treci de ceva sau te eliberezi de un obicei care consumă energie.

Pești

Trebuie să echilibrezi atenția față de responsabilitățile și obligațiile tale cu planurile personale și nevoia de recreere. Este un moment în care prioritățile tale sunt mai importante ca niciodată. Deși adaptarea la noile reguli sau responsabilități poate să nu fie ușoară în acest moment, încercați să aveți cât mai multă răbdare. Te regăsești pe tine însuți!

 

×