x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 13 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 13 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Mar 2014   •   00:17
Horoscop zilnic, joi 13 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Zilele acestea surprizele pot apărea de oriunde şi mai ales de la oricine. Ce ar fi însă dacă astăzi alegi să iei tu prin surprindere persoana iubită şi să petreceţi câteva momente speciale? Nu trebuie decât să dai frâu imaginaţiei şi spontaneităţii. Sfârşitul zilei te poate găsi preocupat intens de găsirea unor modalităţi de fructificare a laturii tale creative sau artistice. Deşi încă puţin sceptic, încet, încet, începe să se contureze în mintea ta ce anume ai de făcut şi alături de cine.

Taur
Dacă îţi faci timp astăzi să petreci mai mult cu familia şi să fii receptiv, experienţa celor apropiaţi îţi poate furniza idei despre cum ai putea să te foloseşti şi tu de ea pe viitor. În plus, dacă laşi mândria la o parte poţi învaţă din greşeli şi poţi să te pregăteşti să-ţi asumi mai multe responsabilităţi relaţionale sau privind căminul. Stabilitatea şi angajamentul revin în discuţie şi dacă simţi că nu primeşti acelaşi răspuns, poate e cazul să reevaluezi orice parteneriat.

Gemeni
Nu ezita astăzi să interacţionezi cu cât mai mulţi oameni, de preferinţă prieteni sau persoane cu care ai interese comune, ideile acestora fiind punctul de plecare pentru fructificarea resurselor tale creative. Expresivitatea în orice tip de exprimare dublată de originalitate îţi poate crea o impresie greu de uitat în cercul tău social. Totuşi, nu te vei lăsa prea mult absorbit de aplauze, seara găsindu-te prins în discuţii serioase legate de locul de muncă.

Rac
Preocupat fiind de bani şi de resurse în general, poţi găsi astăzi idei originale care să-ţi ofere perspective noi în carieră şi de care poţi fi cu adevărat mândru. Dar pentru materializarea acestora în viitor trebuie să te înarmezi cu răbdare şi cu disponibilitatea de a urma studii de calificare peste program sau de a accepta eventuale deplasări. Fii optimist şi pregăteşte-te doar să apară şi momentul sau persoanele potrivite pentru tine.

Leu
În prima parte a zilei poţi avea parte de o întâlnire total neaşteptată cu cineva de peste hotare, ocazie care să-ţi ofere o nouă perspectivă asupra felului cum ar trebui să te poziţionezi pe viitor referitor la ceea ce vrei să întreprinzi. Acasă însă, deşi doreşti să fii în centrul atenţiei, va trebui să îţi asumi mai multe responsabilităţi. Partea bună este că eşti deschis dialogului şi găseşti nenumărate soluţii practice, dar mai întâi trebuie înveţi să-ţi dozezi energia.

Fecioara
O zi dedicată introspecţiei îţi va oferi şansa de a integra cu uşurinţă experienţe din trecut, care te-au marcat destul de profund şi de a trage învăţăminte utile pe viitor. Nu este indicat totuşi să aluneci pe o pantă pesimistă doar pentru faptul că astăzi eşti mai anxios referitor la lucruri care trebuia sau nu spuse la locul de muncă. Bazează-te în continuare pe reacţii mentale alerte şi concentrează-te mai mult pe un discurs bine argumentat, axat pe chestiunile esenţiale.

Balanţă
Activităţile sociale nu-ţi pot aduce astăzi decât beneficii, oferindu-ţi ocazia de a te pune în valoare dar şi de a asimila rapid informaţii utile. Astfel, astăzi este o zi potrivită să îmbini cel mai bine utilul cu plăcutul, beneficiind de un mediu favorabil exprimării cretivităţii sau excelând într-o activitate care necesită o mare dexteritate. La serviciu, nu renunţa la planurile tale ambiţioase şi rămâne doar să-ţi pregăteşti terenul pentru a fi persoana potrivită la locul potrivit.

Scorpion
Astăzi poţi să-ţi demonstrezi foarte uşor calităţile de lider, impunând respect colegilor sau subordonaţilor printr-o abordare plină de originalitate dar bine susţinută de argumente. Trebuie totuşi să ştii că nu poţi să te ocupi chiar de toate problemele şi că este cazul să acorzi încredere şi altora, delegând din responsabilităţi. Ascultă ce-ţi transmit visele, mergi pe mâna intuiţiei sau alege să apelezi la sfatul cuiva de încredere din familie care-ţi poate oferi o informaţie cheie.

Săgetător
Contactul cu persoane de peste hotare îţi poate oferi atât şansa de a-ţi lărgi orizonturile, dar şi de a te bucura de experienţe total neaşteptate în sfera amoroasă. Important este să nu laşi să-ţi umbrească această zi frumoasă temeri privind diferenţele culturale sau de mentalităţi şi încearcă să eviţi prin conştientizare tiparele care te pot încorseta. Dacă intenţionezi să investeşti în sectorul imobiliar, rămâi în continuare atent la orice speculaţii tentante, dar posibil păguboase.

Capricorn
Deşi tentat să-ţi manifeşti afectivitatea într-o manieră dramatică, astăzi e indicat să-ţi temperezi emoţiile care au de-a face cu obţinerea unei securităţi din punct de vedere sentimental. Mai bine foloseşte-ţi imaginaţia pentru a-ţi suprinde plăcut partenerul şi astfel să vă bucuraţi de momente plăcute de intimitate. Chiar şi perspectivele de viitor pot să genereze o serie de senzaţii apăsătoare, de aceea e important să-ţi aduci aminte că acest pesimism e o stare trecătoare.

Vărsător

Dacă eşti atent mai mult la ceea ce-ţi transmite partenerul tău şi eşti dispus să accepţi şi o altă părere, poţi experimenta un moment revelator privind importanţa comunicării în relaţia voastră. De fapt, în această perioadă, în toate relaţiile parteneriale aspectele cheie sunt asumarea cu seriozitate a angajamentelor, dar şi deschiderea către noi abordări şi concepţii. Deci, încearcă să nu te pierzi prea des în activităţi cotidiene din care nu rezultă nimic concret.

Peşti
Dedicarea de care dai dovadă la locul de muncă îţi poate fi apreciată şi chiar recompensată cu o sumă de bani la care probabil nu te aştepţi. Însă trebuie să ştii că ai şi mai mult de câştigat dacă eşti dispus să-ţi reîmprospătezi sistemul de valori, renunţând la scepticism şi fiind mai deschis către concepte noi sau aplecat către domeniile spirituale. Nu uita nici astăzi să acorzi suficientă atenţie odihnei, dar şi mesajelor care vin pe filiera intuitivă.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×