x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi, 13 noiembrie 2014. Gemenii, nu prea dispuși să lase şi altora dreptul la replică

Horoscop zilnic, joi, 13 noiembrie 2014. Gemenii, nu prea dispuși să lase şi altora dreptul la replică

12 Noi 2014   •   18:58
Horoscop zilnic, joi, 13 noiembrie 2014. Gemenii,  nu prea dispuși să lase şi altora dreptul la replică
Berbec 
O doză de entuziasm şi bună dispoziţie nu strică din când în când cu condiţia să nu exagerezi, amăgindu-te că poţi promite mai mult decât eşti realmente capabil. Esteimportant să nu ognori mesajele care-ţi indică momentele când întreci măsura, fiindcă vei avea această posibilitate să le previi. Spre seară, permite-ţi momente originale de răsfăţ în compania copiiilor şi a persoanei iubite. 

Taur 
Vrei să fi luat în serios de partenerul tău de viaţă şi poate eşti tentat să păstrezi o notă de formalism, cel puţin la nivel public. Acasă însă, în intimitateacăminului, îţi reverşi din plin afectivitatea asupra celor dragi, ajungând să faci mai multe concesii decât ar fi cazul, de cele mai multe ori în dezavantajul tău.Aminteşte-ţi că eşti iubit pentru ceea ce eşti, indiferent cât de înalt ridici standardul. 

Gemeni 
Destul de incisiv şi ferm convins în modul tău de exprimare, nu prea eşti dispus să laşi şi altora dreptul la replică, mai ales colegilor şi colaboratorilor tăi.Totuşi, obiectivitatea şi deschiderea către dialog este indicat să fie astăzi priorităţile tale, fiindcă dacă rămâi maleabil, vei avea şansă că în final să transmiţimai departe idei îndrăzneţe şi planuri revoluţionare. Axează-te pe esenţial şi cultivă răbdarea. 

Rac 
Astăzi, eşti provocat să delimitezi până unde eşti dispus să faci concesii pentru copiii sau pentru persoana iubită, acest lucru implicând de cele mai multe ori exceseîn zona financiară. Ai suficiente resurse creative pentru a veni cu soluţii noi, care au şansă să fie apreciate şi remunerate de către superiorii tăi, mai ales că simţi că trebuie să faci o schimbare în acest sector. 

Leu 
Cu Luna aflată în propriul tău semn, astăzi ai multă nevoie de atenţie şi de afecţiune din partea celor dragi, uneori însă putând exagera cu manifestările dramatice. Fii deschis la sfatul celor din familie, chiar dacă par severi, fiindcă din experienţa acestora ai de învăţat dar şi de a găsi surse de inspiraţie. Păstrează moderaţia în tot ce faci, excesele resimţindu-se astăzi destul de uşor. 

Fecioara 
Ar fi indicat să nu discreditezi opiniile altora, chiar dacă nu eşti de acord cu acestea, subiectivismul şi orgoliul putând să îţi aducă deservicii. Inspiraţiacreativă este amplificată, doar trebuie să fii concis în modul de exprimare. E un răstimp favorabil pentru refacerea forţelor, a te sfătui cu cineva apropiat în careai încredere şi ascultarea mesajelor intuitive primite în această perioada. 

Balanţă 
Cuprins de o dispoziţie generoasă şi dornic de a ieşi în evidenţă în cercul tău de prieteni, astăzi eşti provocat să nu te pierzi în scenarii grandioase priviind planurile de viitor şi să te axezi pe un program succint şi eficient de gestionare a sectorului financiar. Alege să-ţi petreci sfârşitul de zi într-o atmosferă detensionată, ieşind în oraş şi făcând ceva de neuitat împreună cu partenerul tău. 

Scorpion 
Ţi-ai fixat o ştacheta înalta pentru ţine dar şi pentru ceilalţi şi astăzi rişti să promiţi mai mult decât poţi face, chiar cu cele mai bune intenţii. Recunoaşterea meritelor şi imaginea socială contează pentru tine dar ţi-ar fi de folos să te concentrezi mai mult pe scopurile tale, decât să te laşi afectat de ce zice lumea şi mai ales să eviţi situaţiile conflictuale cu colegii, situaţii ce necesită mult autocontrol. 

Săgetător 
Astăzi, va fi cam greu să stai retras din zona socială, deşi eşti conştient că ai nevoie de un anumit spaţiu unde să reflectezi şi să-ţi aşezi în ordine strategia. Interacţiunea cu ceilalţi şi oportunitatea de a te bucura cunoscând oameni şi locuri noi te va face să ieşi mai uşor din carapacea ta. Fii deschis, ai încredere înideile tale dar apreciază şi altele noi, evitând însă exagerarea în orice demers. 

Capricorn 
Astăzi, ar fi indicat să ţii cont că poţi fi influenţat de emoţii în luarea deciziilor, inclusiv cele de natură financiară. Fie o anume nesiguranţă, fie dorinţa de putere şi de a demonstra cuiva ceva, te pot împinge să ignori planurile calculate de până acum. În relaţia cu cei apropiaţi, chiar dacă uneori te vei simţi neînţeles, nu tensiona şi mai mult atmosfera cu decizii radicale. 

Vărsător 
Orientat fiind astăzi mai mult către manifestarea dezinvoltă a iubirii faţă de partenerul tău şi atras de aspectele mondene, vei fi provocat să faci un efort pentru a te ridica şi la înălţimea rigorilor impuse de superiorii tăi. Nu te lăsa demoralizat şi nu face din asta o tragedie, cu atât mai mult cu cât ieşirea în lume te va ajuta că la sfârşitul zilei să vii cu idei noi şi abordări originale. 

Peşti 
Astăzi, nu duci lipsa de energie şi entuziasmul pe care-l debordezi nu are cum să nu atragă atenţia colegilor. Totuşi, uneori n-ar strica să iei în considerare sfatul înţelept al cuiva ce a trecut mai mult prin viaţă, care te îndeamnă la mai multă profunzime în felul de a vedea lumea. Evită excesele culinare pe bază de dulciuri şi grăsimi, care riscă să-ţi suprasolicite organismul. 

Astrolog Ana Ozsvath 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×