x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi, 15 octombrie 2014. Peștii, într-o dispoziție afectuoasă și protective

Horoscop zilnic, joi, 15 octombrie 2014. Peștii, într-o dispoziție afectuoasă și protective

15 Oct 2014   •   20:01
Horoscop zilnic, joi, 15 octombrie 2014. Peștii, într-o dispoziție afectuoasă și protective
 
Berbec 
Începe ziua în ritmul tău, petrece mai mult timp în intimitatea căminului împreună cu cei dragi, eventual ocupă-te în linişte de proiecte şi relaţii mai vechi pe care ţi-ai propus să le pui la punct. Abia după prânz, când Luna va schimba semnul şi implicit vibraţia, vei putea să-ţi manifeşti nestingherit creativitatea, pasiunea, existând acum şi o mare deschidere pentru a cunoaşte persoane interesante. 

Taur 
Dacă îţi doreşti să iei legătura cu rude sau persoane apropiate pe care nu le-ai văzut de ceva timp, prima parte a zilei e recomandată. Încearcă să-ţi conservi energia ascultându-ţi nevoile şi să nu te risipi cu trivialităţi. La serviciu, ai spor în tot de faci şi s-ar putea chiar înfiripă o poveste de dragoste, dacă simţi că există compatibilitatea necesară. Important este să fii confortabil cu exprimarea afectivităţii. 

Gemeni 
Cel puţin până la mijlocul zilei nu e indicat să iei decizii sau să demarezi proiecte în zona financiară, fiind încă predispus a fi influenţat de stările tale emoţionale. Cei dragi ar avea cel mai mult de câştigat, dar nu are rost să faci excese. Ziua e potrivită, mai ales după prânz, pentru activităţi socio-culturale, în care să te relaxezi în compania unor oameni ce-ţi stimulează în mod plăcut intelectul. 

Rac 
N-ar strica să te mai ocupi astăzi şi de propria ta persoană. Chiar ar fi ideal dacă ţi-ai începe ziua întrebându-te ce-ţi doreşti pentru a te simţi confortabil. Oricum, atenţia îţi va reveni destul de repede către ceea ce ţi-ai propus să faci pentru a aduce un plus de prosperitate familiei. Ideile nu vor întârzia să apară, mai ales dacă vei fi dispus să discuţi sau să ceri şi sfatul celor dragi. 

Leu 
Este posibil să simţi că nu eşti cu energia la maxim, mai ales în orele dimineţii şi poate că eşti mai emoţional decât ai vrea. Va fi totuşi o dispoziţie trecătoare şi e indicat să nu forţezi nimic. Odată cu intrarea Lunii în semnul tău, după prânz, tonusul va fi altul iar activităţile din zona socială vor cunoaşte o revigorare evidenţă. Încearcă să te faci remarcat şi vei atrage astfel şi privirea unor admiratori. 

Fecioara 
Dacă alegi astăzi compania unor prieteni sau grupuri cu interese comune, ideal ar fi să te simţi în largul tău, evitând mediile stresante şi consumatoare de energie. După prânz dedică mai mult timp momentelor de intimitate alături de cei aproape de sufletul tău, ocazie cu care să revizuiţi strategia financiară a familiei. Chiar dacă poate eşti tentat să investeşti în obiecte de artă, ideal ar fi să mai aştepţi. 

Balanţă 

Nu te lăsa afectat de ceea ce crede sau zice lumea despre tine fiindcă eşti într-o dispoziţie destul de emoţională. Nici demararea unor planuri în sectorul carierei nu ar fi tocmai indicată în prima parte a zilei. Însă, odată cu schimbarea de vibraţie a Lunii, restul intervalului va fi mult mai plăcut, mai ales dacă te vezi cu prietenii tăi dragi care-ţi pot împărtăşi câteva idei captivante. 

Scorpion 
Astăzi acorzi o importanţă deosebită principiilor de viaţă conservatoare, care par să-ţi asigure un anume confort emoţional, mai ales dacă te raportezi la ceea ai învăţat din istoria familiei. Totuşi, e timpul acţiunilor îndrăzneţe şi a curajului de a ieşi în faţă. Foloseşte-te de capacitatea de a intui care sunt persoanele menite să te ajute să-ţi fructifici talentele personale. 

Săgetător 
Siguranţa din punct de vedere emoţional îţi poate crea stări angoasante în prima parte a zilei, dar nu e cazul să îţi faci griji. După prânz vei simţi o detensionare a atmosferei şi nevoia de a fi mai activ în mediile sociale. Ieşi în lume, i-a contact cu diverse manifestări artistice dar şi cu oameni interesanţi ce-ţi vor însenina cu siguranţă dispoziţia şi nu te sfii să-ţi faci cunoscute ideile. 

Capricorn 
Astăzi eşti mai atent la reacţiile partenerului tău, mai ocrotitor dar, în acelaşi timp şi mai vulnerabil emoţional. Nevoia de atenţie dar şi de intensitate în manifestarea sentimentelor se va face remarcată cu uşurinţă, simţind acum necesitatea unei validări inclusiv din partea mediului social. Cel puţin din punct de vedere al alianţelor pari să găseşti strategii diplomatice funcţionale, chiar dacă nu tocmai vizibile. 

Vărsător 

Până spre prânz ar fi recomandat să te ocupi de activităţi ce ţin mai mult de rutină sau de finalizarea celor deja începute şi să acorzi atenţie regimului hidric al organismului dar şi pauzelor ce previn suprasolicitarea. A doua parte a zilei se anunţă mai dinamică, aşa că rezerv-o întâlnirilor de afaceri sau personale cu oameni veniţi de departe şi scoate în evidenţă bunele tale abilităţi de relaţionare. 

Peşti 
Copiii şi persoană iubită par să fie principalii beneficiari ai dispoziţiei tale afectuoase şi protective din prima jumatatate a zilei, deci nu rata aceste momente plăcute. După venirea prânzului, serviciul va capătă prioritate şi vei avea nevoie de toată energia pentru a pune la punct în cele mai mici detalii asocierile cele mai avantajoase, inclusiv din punct de vedere material. 

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×