x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic joi, 2 mai 2024. Pluto intră în retrogradare până pe 11 octombrie

Horoscop zilnic joi, 2 mai 2024. Pluto intră în retrogradare până pe 11 octombrie

de Andreea Tiron    |    01 Mai 2024   •   11:15
Horoscop zilnic joi, 2 mai 2024. Pluto intră în retrogradare până pe 11 octombrie
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic joi, 2 mai 2024. Pluto retrograd obligă zodiile la reevaluarea relațiilor, dependențelor și a obiectivelor nerealiste

Berbec

Pe măsură ce Pluto își începe acum ciclul retrograd anual, unele dintre obiectivele tale pe termen lung vor fi revizuite în lunile următoare. Planurile, obligațiile și preocupările pot purta o energie grea în timpul schimbului din această săptămână. Cu toate acestea, pe măsură ce retrogradarea avansează, lucrurile nu numai că se uniformizează, ci se și simt mai puțin presante. Această perioadă retrogradă durează până pe 11 octombrie și este puternică pentru a face un pas înapoi și a examina fricile, resentimentele și posibilele tendințe autodistructive, astfel încât să nu trăiești pe pilot automat. Este un moment vital pentru vindecare.

Taur

Pluto își începe ciclul retrograd anual, iar unele dintre obiectivele tale de carieră pe termen lung ar putea fi revizuite până în septembrie. Acest ciclu retrograd durează până pe 11 octombrie, dar se împarte în două perioade: în sectorul de carieră și reputație (până la 1 septembrie) și sectorul tău spiritual, de învățământ superior și publicare. Lunile următoare sunt excelente pentru activități educaționale, cercetare și perfecționarea proiectelor. Înfruntarea adevărurilor despre trecut și o privire mai atentă asupra carierei, drumului vieții, convingerilor, viziunea asupra lumii și problemele relațiilor sunt obligatorii. În timp ce  temerile se pot amplifica în această săptămână, ciclul retrograd în sine te ajută să te detașezi și să observi, oferindu-ți o perspectivă mai clară. Ești capabil să vezi zonele în care te-ai atașat excesiv, te-ai gândit prea mult, te-ai îngrijorat sau ai făcut obsesii.

Gemeni

Aceasta este o zi care necesită o auto-reflecție profundă. Pe măsură ce Pluto își începe ciclul retrograd anual, domenii precum studiile, afacerile, finanțele sau intimitatea necesită mai multă atenție din partea ta. Acesta este un moment excelent pentru a te retrage dintr-o situație conflictuală. Folosește această perioadă pentru a reflecta asupra sistemelor tale de credințe personale sau asupra perspectivei generale cu privire la viitorul tău.

Rac

Pluto își începe ciclul retrograd astăzi și până pe 11 octombrie beneficiezi de o revizuire sau o reevaluare a datoriilor, dependențelor, parteneriatelor și relațiilor intime. Dacă o relație cheie s-a dezechilibrat și nu mai există încredere, vei simți asta intens acum. S-ar putea să descoperiți că vă puteți detașa suficient pentru a găsi soluții. De exemplu, aceasta ar putea însemna să faci un pas înapoi pentru a-ți reevalua nevoile și limitele.  

Leu

Pluto își începe ciclul retrograd astăzi, iar pentru voi deține potențialul pentru noi descoperiri și perspective. Pluto își împarte timpul între sectorul tău de parteneriate și casa ta solară de muncă și sănătate în această perioadă retrogradă. Ca atare, domeniile cele mai afectate pentru tine sunt relațiile unu-la-unu, viața profesională, treburile tale de zi cu zi și sănătatea. În plus, deoarece Pluto este conducătorul natural al casei tale a patra solare, vei avea probleme și acasă, în familie. Acest proces te va ajuta să identifici zonele în care ai forțat lucrurile sau unde te-ai atașat prea tare. Chiar dacă nu crezi, este spre binele tău!

Fecioară

Cauți compania celorlalți și feedback astăzi. Relațiile personale sunt animate puternic. Vrei armonie, pace și echilibru mai mult decât de obicei. Pe măsură ce vă obișnuiți cu energia lui Pluto retrograd, descoperiți că vă aflați într-o poziție genială de a revizui și reevalua aspecte cheie ale vieții voastre. La 1 septembrie, când Pluto retrograd întră în sectorul tău de creativitate, romantism și recreere, vei aborda cu mai mult curaj temerile sau îngrijorările din aceste zone.

Balanță

Astăzi îți dorești mai multă ordine în viața ta. Dezorganizarea și dezechilibrul îți perturbă starea de spirit și te enervează. Pluto își începe retrogradarea anuală și odată cu această schimbare, vei observa că apar mai multe probleme în dragoste, creativitate, recreere, finanțe și securitate. Această perioadă puternică de autocunoaștere continuă până pe 11 octombrie.

Scorpion

Ai chef de joacă, distracție și exprimare creativă astăzi, iar înclinațiile tale romantice pot fi mai puternice decât de obicei. Dar conducătorul tău planetar, Pluto, își începe ciclul retrograd, poziționându-te bine pentru a revizui, a reevalua și a obține o nouă perspectivă asupra anumitor zone cheie: obiectivele personale, securitate, confort, familie, comunicații, transport și cămin.

Săgetător

Cauți mai multă siguranță și confort astăzi. Încearcă să-ți asculți inima. Pluto își începe ciclul retrograd, care durează peste cinci luni, obligându-te la reflecție. Este un moment minunat pentru a căuta răspunsuri în adâncul sufletului. Privirea spre trecut este un proces necesar pentru a te ajuta să vezi ce lucruri trebuie să se schimbe în viața ta.

Capricorn

Pluto își începe ciclul retrograd anual și această schimbare de direcție te îndeamnă să-ți revizuiești afacerile, atitudinea față de bani și lucruri, ce și pe cine prețuiești și valoarea față de propria persoană. În timp ce temerile sau grijile legate de bani și securitate se pot amplifica pe măsură ce are loc această schimbare, ciclul retrograd în sine, care durează până pe 11 octombrie, vă ajută să obțineți o perspectivă mai clară. Folosiți acest timp pentru a descoperi ceea ce ar trebui să se schimbe pentru a vă reinventa.

Vărsător

Ești într-o stare de spirit pozitivă și nu-ți place să stai prea mult cu gândul la probleme astăzi. Activitățile practice vă pot fi de mare ajutor. Tot astăzi, Pluto își începe ciclul retrograd anual, afectându-te mai mult decât pe ceilalți, deoarece Pluto se află chiar în zodia ta! Pe măsură ce schimbarea are loc acum, poți resimți presiunea problemelor nerezolvate, a fricilor sau a constrângerilor. Însă odată ce ați acceptat această energie, ciclul retrograd de câteva luni este excelent pentru a vă detașa suficient de aceste sentimente negative pentru a vedea unde ați fost prea îngrijorat sau obsesiv. Sunteți într-o poziție excelentă pentru a revizui și a reevalua abordarea dvs. cu privire la începuturi, carieră și responsabilități.

Pești

Nu este ușor să ascunzi ceea ce simți acum. Chiar dacă nu vrei neapărat să-ți dezvălui sentimentele, emoțiile tale îți sunt scrise pe față! Pluto își începe retrogradarea anuală și, odată cu schimbarea care are loc acum, s-ar putea să experimentați unele temeri, griji sau frustrări care se intensifică. Retrogradarea durează până pe 11 octombrie și te încurajează să observi și să-ți înțelegi atașamentele și temerile. Este posibil să nu fi observat cum au lucrat împotriva ta preocupările, vinovăția și lipsa autocontrolului.

 

×