x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 23 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 23 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

22 Ian 2014   •   20:13
Horoscop zilnic, joi 23 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Relaţiile vor fi şi astăzi subiectul zilei pentru tine dar şi nevoia de dialog, de a vedea dacă planurile tale de viitor coincid cu ale partenerului tău. În plus, azi eşti nerăbdător, simţi că pasiunea dintre voi a luat dimesiuni impresionante şi că a venit momentul să faceţi un pas concret şi să oficializati relaţia voastră. Este important să ai parte de o companie plăcută dar mai ales eşti mai dispus ca de obicei să-l asculţi şi pe cel de alături, iubit sau o altă persoană dragă din familie.

Taur
Îţi concentrezi toată atenţia către activităţile zilnice pe care trebuie să le duci la bun sfârşit dar nu uiţi să menţii şi relaţii bune atât cu cei cu care colaborezi, dar şi cu şefii cărora le poţi prezenta un plan de viitor credibil şi realist. Ai multă energie de care te poţi folosi să realizezi cât mai multe cu condiţia să fii atent la orgoliu şi la optimismul exagerat. Indicat ar fi să descarci această energie sub forma unei activităţi sportive, eventual însoţit de un coleg de serviciu.

Gemeni
Dacă a apărut cineva nou în viaţa ta, astăzi simţi că ţi se aprind călcâiele şi că poţi merge până în pânzele albe alături de această persoană. Ai grijă la acest puseu hiperemoţional, bucură-te de el dar nu te grăbi să iei acum decizii. Creativitatea şi atracţia spre frumos pot fi fructificate dacă ştii să te linişteşti puţin şi să prinzi din zbor orice idee originală. Setea de a învăţa dar şi de a purta conversaţii interesante sunt prezente astăzi într-un mod evident, aşa că profită!

Rac
Chiar dacă astăzi pari mai retras din zona socială, te dedici cu totul familiei şi rezolvării oricăror situaţii care sunt legate de cămin. Nu doar că eşti mai atent la relaţii, dar reuşeşti să dialoghezi astfel încât să scoţi la suprafaţă subiecte care trebuie lămurite şi nu mai suferă amânare. Important este să nu scapi din vedere conceptele adânc înrădăcinate care îţi dau senzaţia că de anumite lucruri sau atitudini se cuvin şi să nu te laşi afectat dacă lucrurile nu ies tocmai cum vrei tu.

Leu
Sfera comunicării este puternic activată astăzi şi vei avea energie din belşug pentru a provoca partenerul de viaţă la discuţii sincere şi directe. Orice aveţi de clarificat, azi este un moment bun dar la fel de bine orice demers intelectual este favorizat, precum şi obţinerea unui acord sau a media o dispută, putând accesa uşor în minte situaţii similare şi reacţiona promt. Fii atent la impulsivitate şi calculează bine riscurile mai ales dacă este nevoie să faci unele deplasări.

Fecioara
Accentul cade şi astăzi pe chestiunile băneşti dar şi pe dialogul şi menţinerea unor bune relaţii la locul de muncă. Mintea ta este alertă şi speculativă, eşti atent la orice detaliu care te poate ajuta să valorifici rapid ideile pentru a scoate un plus de profit. Dar, în acelaşi timp, eşti predispus la cheltuieli excesive fiind nerăbdător şi hotărând fără să analizezi prea mult efectele secundare mai ales dacă este vorba să-i faci un mic capriciu persoanei iubite.

Balanţă
Azi energia ta este la cote înalte şi ai o dispoziţie mai relaxată, dar şi mai predispusă spre autoindulgenţă. Te atrage idea de a te aventura în diverse relaţii şi eşti entuziasmat de demararea unor noi proiecte, posibil cu tentă artistică. Important este să nu te risipeşti în contacte sociale doar de dragul de a fi în compania cuiva. Aşa că, dacă nu te poţi concentra prea mult pe responsabilităţile zilnice, dedică-ţi mai mult timp dialogând cu copiii sau ocupă-te de vreun hobby.

Scorpion

Raţiunea este astăzi cam tulburată de intensitatea emoţională şi ideal ar fi să încerci să te odihneşti mai mult şi să încerci să-ţi descarci surplusul acesta de energie discutând cu cei care-ţi sunt apropiaţi. Anxietatea pe care o poţi experimenta este trecătoare, deci nu te lăsa copleşit de ea. De asemenea, acest tip de energie poate fi canalizată spre activităţi creative, poate un plan de decorare a casei sau punerea în practică a unor idei care ţi s-au arătat prin intermedul viselor.

Săgetător
Intensă implicare în diverse grupuri şi activităţi sociale multiple sunt caracteristicile zilei. Ideile care îţi oferă o perspectivă de viitor interesantă şi originală îţi captează atenţia, dar îţi cam lipseşte răbdarea de a le traspune în realitate. Captivat de emoţia de moment, eşti predispus să visezi cu ochii deschişi, în stil mare, cum anume vor evolua parteneriatele tale. Conversaţiile şi tot felul de deplasări îţi vor umple toată ziua, aşa că fii atent la impulsivitate.

Capricorn
Pasiunea şi implicarea totală în planul tău de relansare în zona socio-profesională sunt reperele tale de astăzi. Eşti nerăbdător să pui în practică tot ce ţi-ai propus şi aştepţi să culegi laurii dar mai ales admiraţia celor din jur. Esenţial este să fii atent la maniera cu care îi dirijezi pe ceilalţi şi să fii dispus efectiv să asculţi şi părerile lor. Deşi nu te grăbeşti să iei decizii financiare, poţi face rapid conexiuni şi poţi evalua situaţii care te vor ajuta să faci negocieri avantajoase.

Vărsător
Lărgirea orizonturilor este o nevoie prioritară astăzi. Eşti dornic de a te aventura, de a interacţiona oameni cât mai diferiţi, dar este şi un moment prielnic să te apuci să studiezi un domeniu nou. Totul este să-ţi canalizezi bine energia aceasta debordantă şi să analizezi bine înainte de a lua orice decizie, mintea fiindu-ţi cel mai puternic aliat. Bucură-te de spontaneitate, de ocazia unor conversaţii elevate şi nu ezita să oferi consultanţă oricui îţi solicită opinia.

Peşti

Astăzi este posibil ca intensitatea emoţiilor pe care le trăieşti să te copleşească dar este un moment bun să te foloseşti de forţa introspectivă pentru a scoate la suprafaţă cele mai delicate subiecte, mai ales cele privind afectele. Nu este încă momentul să vorbeşti despre ele, ci doar să le identifici, să te confrunţi cu ele, eventual să începi să scrii. Acum îţi poţi evalua mai bine reacţiile faţă de oameni şi situaţii şi te poţi elibera de tot bagajul emoţional negativ.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×