x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 27 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 27 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

27 Mar 2014   •   00:04
Horoscop zilnic, joi 27 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Încă de dimineaţă tu eşti cel ce face primul pas către prietenii tăi, prezentând o mână deschisă şi dornică de experienţe speciale, neîncercate până acum. Planurile tale de viitor alături de partenerul de viaţă par să fie mai uşor de materializat, simţind că ai forţa necesară să le pui în practică. Doar aspectul financiar te face să rămâi oarecum sceptic.
Având în vedere că sunt şanse mari să ajungi la un rezultat diferit de ceea ce-ţi doreşti, propune-ţi o zi fără acţiuni concrete.

Taur
Se anunţă o zi cu multă concentrare în zona socio-profesională, având ocazia să te desfăşori în voie. Totuşi, încearcă să-ţi temperezi sobrietatea, o atitudine mai destinsă facilitând apropierea de colegii de serviciu, aceştia apreciindu-te sincer. Cum partea a doua a zilei nu e favorabilă discuţiilor decisive care au ca scop stabilirea unui acord, mai bine îţi dirijezi energia către proiecte deja începute, care au nevoie de revizuire pentru a le identifica punctele slabe.

Gemeni
Deşi eşti încrezător în susţinerea din partea familiei referitor la planurile tale privind cariera, dispoziţia ta de astăzi este mult prea degajată ca să faci faţă unor activităţi sau studii care necesită activitate susţinută. Deci mai bine fructifică ziua interacţionând cu oameni cât mai diferiţi. Nu este exclus ca o veche dragoste să-ţi iasă cumva în cale şi să te tenteze să-i acorzi o nouă şansă, cu gândul că poate acum va fi altfel. Nu-ţi refuza o experienţă plăcută, dar evită luarea unei decizii.

Rac
Azi nu-ţi este tocmai uşor să-ţi arăţi sentimentele, să vorbeşti despre ceea ce te preocupă şi poate nu-ţi dă pace, dar acest lucru nu te va împiedică totuşi să te bucuri de momente plăcute de intimitate, mai ales de dimineaţa. În plus, ai ocazia să experimentezi apropierea de persoana iubită într-o manieră care nu sufocă şi nu emană posesivitate. Vei alterna stările de entuziasm cu cele de scepticism atunci când vine vorba de cei dragi din familie, deci treci detaşat mai departe.

Leu
Atmosfera din cuplu destinde astăzi începutul de zi, mai ales că eşti dispus să faci primul pas în întâmpinarea nevoilor partenerului tău. Însă dacă simţi că este momentul unor discuţii serioase care îl implică pe acesta sau pe membrii familiei, mai bine o faci în prima jumătate a zilei, fiindcă mai târziu nu sunt prea mari şanse de a concluziona ceva. Zona cercetărilor în sfera spirituală este un domeniu foarte tentant şi n-ar strica să încerci ceva nou în acest domeniu.

Fecioara
Ai energie din plin să te ocupi de treburile de la serviciu, găseşti resurse nebănuite de punere în practică şi mai ai timp să menţii să relaţii bune cu colegii. Însă e cazul să realizezi că nu e nevoie să-ţi cenzurezi sentimentele şi să-ţi exprimi temerile atunci când e cazul. Planurile de viitor care implică partenerul trebuie mai atent analizate şi n-ar strica astăzi să te ocupi mai mult de relaxarea trupului dar şi a minţii, încercând o procedură mai nonconformistă.

Balanţă
Astăzi e indicat să te axezi pe relaţiile cu cei dragi sau cu prietenii apropiaţi, alături de care să te bucuri de momente de relaxare, într-o manieră interactivă. Cum eşti dornic de a încerca senzaţii inedite, fă-ţi timp pentru o ieşire în oraş, fără a te gândi prea mult că poţi destabiliza bugetul. Fiind bine documentat şi ajutându-te de viziunea de ansamblu poţi depăşi lejer responsabilităţile cotidiene cu condiţia să nu pui în discuţie o eventuală schimbare a ierarhiilor nici acasă, nici la serviciu.

Scorpion

Casa şi familia rămân şi astăzi în centrul atenţiei tale, iar activităţile care-i implică pe cei apropiaţi par a decurge armonios. Însă, în interiorul tău, poate faci un efort prea mare ca să impui respect, să afişezi o mină controlată, dar totuşi ai încredere până la capăt în validitatea principiilor tale relaţionale. Cum ziua nu e favorabilă demarării unor acţiuni noi, mai ales în partea a doua, dirijează-ţi energia către activităţi ce ţin de organizarea într-o manieră creativă a spaţiului personal.

Săgetător
Cam greu să stai locului astăzi, deschizându-se diverse drumuri către activităţi în care să mai experimentezi ceva. Şi cum eşti primul care începe orice subiect de discuţie, vei fi apreciat în cercul tău social pentru dispoziţia ta degajată. Există şansa să te întâlneşti cu o persoană dragă sau chiar cu un prieten vechi şi ai acum ocazia de a analiza ceea ce n-a funcţionat înainte şi de a învăţa din greşeli, eliberându-te de emoţii apăsătoare. Ai încredere în convingerile tale interioare.

Capricorn
Sectorul financiar te preocupă în mare măsură, dar în acelaşi timp e greu să rezişti tentaţiei de a-ţi face o mică plăcere şi de a cumpăra ceva nou, care să atragă atenţia. Totuşi, ar fi indicat să-ţi temperezi ponirea, realizând mai târziu că ceea ce ai achiziţionat nu-ţi mai e pe plac. Simţi că-ţi poţi mobiliza toate resursele pentru a face impresie unei persoane cu autoritate, fiind intens preocupat de viitor, dar asta poate genera noi tensiuni acasă.

Vărsător
Ai toate şansele să fii apreciat pentru abilităţile tale relaţionale, pentru maniera prietenoasă şi în acelaşi timp originală cu care interacţionezi cu cei din jur. Cu toate acestea, eşti implicat din punct de vedere emoţional referitor la şansele de reuşită privind cariera, dar nu laşi prea mult să se observe acest lucru. Preferi să-ţi direcţionezi energia către subiecte ce ţin de dezvoltarea ta personală, riscând însă să te risipeşti fără a te putea concentra pe un program susţinut.

Peşti
Deşi eşti încrezător în perspectiva oferită de relaţia ta cu persoana iubită, totuşi preferi să te bucuri de intimitate, într-o atmosferă cât mai retrasă de văzul lumii. Este un moment bun să te ocupi de provocările care ţin de domeniul spiritual, de temeri şi anxietăţi, pe care le poţi depăşi apelând la meditaţie. De asemenea, inspiraţia îţi poate aduce din senin idei valoroase, mai ales dacă activezi în zona artistică, pe care le poţi expune cu o mai mare încredere.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×