x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 4 septembrie 2014. Leii pot muta şi munţii din loc dacă asta îşi propun!

Horoscop zilnic, joi 4 septembrie 2014. Leii pot muta şi munţii din loc dacă asta îşi propun!

03 Sep 2014   •   20:02
Horoscop zilnic, joi 4 septembrie 2014. Leii pot muta şi munţii din loc dacă asta îşi propun!
Berbec
S-ar părea că nu mai ai timp decât pentru muncă şi pentru ascensiunea în carieră, lucru de apreciat dacă nu uiţi să te ocupi şi de celelalte aspecte importante ale vieţii tale. Eşti capabil de efort susţinut, ceea ce le ceri şi altora şi nu prea eşti înţelegător dacă aceştia nu pot ţine pasul cu tine. Intuiţia îţi ghidează bine direcţia, important fiind că tu să stabileşti obiective cât mai practice.

Taur
S-ar putea să-ţi schimbi într-o bună măsură modul de raportare la capitolul afectivitate, primită şi împărtăşită, printr-o experienţă trăită în cadrul unui grup care să-ţi facă să vibreze latura ta empatică şi, în acelaşi timp, să constituie o experienţă revelatoare. Ar fi indicat să laşi să se vadă mai mult din trăirile tale, fără a încerca să te ascunzi în spatele unei măşti impenetrabile.

Gemeni
Emoţiile puternice pe care le resimţi astăzi, mai ales în legătură cu familia au ca parte pozitivă voinţa şi puterea de mobilizare pentru a rezolva un subiect ce-i priveşte pe toţi, care implică bunuri aflate în comun. Însă poate te consumi mai mult decât este cazul, riscând să îţi faci planuri încă neverificate pentru viitor. Chiar dacă nu arăţi, posesivitatea e o temă de luat în seamă.

Rac
Relaţia cu partenerul de cuplu este astăzi subiectul principal de interes, dar ar fi indicat să nu pui o presiune prea mare prin modul tău imperativ şi imuabil de a gestiona lucrurile. Mai bine, caută să te bucuri de şansa unor momente pasionale şi să te destinzi după câteva zile încărcate. Ziua este bună şi pentru a lămuri împreună aspecte importante legate de relaţia voastră.

Leu
Astăzi poţi muta şi munţii din loc dacă asta îţi propui, puterea ta de concentrare şi de asumare a numeroaselor responsabilităţi fiind greu de trecut cu vederea. Totuşi, vrei ca ai tăi colegi să poată lucra cu tine în acelaşi ritm, fapt prea puţin probabil, aşa că alege să fii un bun exemplu, fără însă a forţa notă. Flerul financiar ajută şi îţi măreşte şansa de a-ţi spori veniturile, bazate pe multă muncă.

Fecioara
Dacă nu credeai că poţi scoate la lumină un imens potenţial creativ, acum ai şansa să-ţi dovedeşti talentele ţinute în umbră. Tot ce trebuie să faci este să-ţi pui pasiunea în practică, să depui efortul necesar şi mai ales să-ţi planifici bine acţiunile. În iubire, aşteptările uşor idealiste sunt cam greu de atins de către partenerul tău, dar sigur nu vor lipsi trăirile intense.

Balanţă
Stresul acumulat precum şi alte angoase pot fi mai uşor îndepărtate petrecând mai mult timp alături de cei dragi din familie sau pur şi simplu alegând să te retragi în liniştea oferită de propriul cămin. Încearcă să nu pari rigid şi neafectat fiindcă dacă va fi cazul să oferi o mâna de ajutor unei rude, va conta mult puterea ta de empatizare, dublată de bună stăpânire de sine.

Scorpion
Inspiraţia îţi este astăzi un aliat de nădejde alături de un calm aparent, fie că susţii un examen sau o pledoarie, fie că decizi să tranşezi o tema sensibilă care implică unele rude. Ştii în cel mai mic detaliu cum arată planurile tale de viitor, deloc modeste, făcând tot posibilul să obţii maximul prin puterea ta persuasivă. Te aşteaptă o zi activă, deci dozează-ţi bine forţele.

Săgetător
Urmărirea cu tenacitate a scopurilor tale şi accentul pus pe aspectele financiare ale existenţei tale pot releva o nevoie puternică de a obţine un oarecare control şi confortul dat de un anume statut. Însă, rişti să nu te mai poţi bucura de tot ce obţii dacă nu te opreşti din când în când să-ţi trăieşti viaţa, aşa că fă-ţi timp pentru a te destinde şi a ieşi din zona de siguranţă.

Capricorn
Convingerile tale se pot exprima astăzi cu o mare forţă, însă eşti cu atât mai credibil cu cât laşi să se vadă emoţiile din spatele atitudinii impunătoare. Parcă nimic nu este mai motivant decât pasiunea, indiferent ce alegi să faci, iar standardele alese de tine nu sunt deloc modeste. Fie că alegi să te dedici mai mult studiilor, fie că te orientezi către alte meleaguri, implicarea ta va face diferenţa.

Vărsător
Ai nevoie să treci printr-un proces de transformări interioare, aşa că nu te sfii să faci săpăturile necesare şi să cauţi sursa multor temeri nejustificate sau emoţii copleşitoare. Nu va fi tocmai uşor, oricât ai încerca să menţii controlul, dar esenţial este să nu încerci să-ţi mentalizezi sentimentele, filosofând pe marginea lor, ci pur şi simplu să le trăieşti până la capăt.

Peşti
Astăzi vrei să ştii cum arată viitorul alături de partenerul tău de viaţă şi nu eşti dispus să faci concesii în această privinţă, mai ales dacă acesta nu se poate ridica la înălţimea standardelor tale. Ai nevoie de lucruri palpabile, de iniţiative concrete, oricât de mult preferi să vezi varianta ideală. Chiar şi-n privinţa prietenilor devii destul de selectiv, preferând să fie puţini, dar de suflet.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Te-ar putea interesa și
Un HOROSCOP pentru... lenjeria intimă! Cum alegi BIKINI și SUTIENUL, în funcție de zodia în care te-ai născut!
Tot ce trebuie să știi despre DEOCHI! Cum se ia? Cum se vindecă? DESCÂNTECE!
Cum alungăm GHINIONUL? Ce trebuie să aruncăm din casă?
Femeile SEXY ale zodiacului
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×