x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 5 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 5 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

04 Iun 2014   •   22:22
Horoscop zilnic, joi 5 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Locul de muncă şi rezolvarea cât mai eficientă a chestiunilor de rutină par să fie prioritare astăzi. Ai energia necesară să te mobilizezi exemplar, mai ales că eşti încrezător că vei fi recompensat financiar. Dacă mai adaugi şi puţină creativitate, poţi avea o zi fructuoasă. Nu uita să-ţi dozezi eforturile şi să iei pauze, mai ales că vei fi tentat să-ţi urmăreşti focusat scopurile.

Taur
Atât relaţia ta cu cei dragi, persoana iubită şi copiii, cât şi modul de exprimare a talentelor artistice sunt astăzi marcate de un accent pus pe responsabilitate şi pe aspecte cât se poate de practice. Nu uiţi să visezi, să-ţi faci planuri optimiste de viitor, dar cumva reuşeşti să te axezi pe esenţial în felul cum vei aborda lucrurile. Ţine cont de aspectele financiare dar fără a te cenzura excesiv.

Gemeni
O zi petrecută mai mult acasă ar fi o ocazie bună atât să pui la punct aspecte care ţin de spaţiul locativ, cât şi să poţi fi alături unor membri apropiaţi din familie care-ţi solicită ajutorul. Poate vei simţi la sfârşitul zilei că responsabilităţile domestice te reţin de la proiectele tale îndrăzneţe, dar nu este cel mai bun moment în care să fii obiectiv vizavi de aceste subiecte.

Rac
Se anunţă o zi încărcată, cu multe drumuri, întâlniri, discuţii, toate cu scopul de a participa activ în rezolvarea proiectelor împreună cu amicii tăi sau chiar cu unele rude. Posibila ta implicare emoţională, care are un substrat destul de profund, te poate deturna de la bunul mers al lucrurilor sau să-ţi creeze clipe de îndoială, dar ai resursele necesare să treci peste încercări.

Leu
Abordarea ta în chestiunile financiare care au legătură cu locul tău de muncă dar şi cu poziţia ta în societate e dominată de spirit analitic, de pragmatism şi poate de o doză de reticenţă. Atâta timp cât nu laşi emoţiile şi nici judecăţile de valoare moştenite de generaţii să-ţi influenţeze deciziile, poţi jongla cu diverse perspective, alături de oameni cât mai diferiţi.

Fecioara
Deşi simţi nevoia să te faci util şi să sari în ajutorul altora, astăzi este un răstimp favorabil acţiunilor care te vizează pe tine în primul rând. De aceea, încearcă să laşi puţină distanţă faţă de cei care vezi că te acaparează şi concentrează-te numai pe relaţiile care contează cu adevărat. Cum stările de spirit pot fluctua cu uşurinţă, şi scopurile tale pot părea astăzi uşor incerte.

Balanţă
Stând astăzi departe de ochii lumii şi de tumultul social, ai şansa de a te ocupa în linişte de anxietăţi şi alte probleme emoţionale. Energia Lunii te ajută să te organizezi astfel încât să iei pe îndelete fiecare emoţie pe care trebuie să o laşi în urmă. Preocupările din sfera spirituală, precum şi susţinerea pe care o găseseşti în familie reprezintă repere de baza în aceste demersuri.

Scorpion
Chiar dacă eşti astăzi destul de sociabil şi implicat în cercul tău de cunoştinţe, nu vei uita prea uşor de aspectele organizatorice ce trebuiesc respectate, precum şi vei avea tendinţa să-i critici pe cei din jur. Profită de buna inspiraţie şi fă demersurile necesare astfel încât talentele tale să fie văzute de cine trebuie şi să ajungi la un parteneriat profitabil. Curajul şi imaginaţia sunt elemente de bază.

Săgetător
Zona carierei îţi poate ocupa cea mai mare parte a zilei de astăzi, având o mare putere de muncă, o dată ce reuşeşti să-ţi stabileşti o direcţie clară şi un plan de acţiune detaliat. Poţi fi apreciat atât pentru timpul acordat relaţiilor bune cu colegii sau cu subordonaţii tăi, dar şi abilităţii de a te axa pe chestiunile esenţiale. Fii deschis către orice tip de schimbare în sfera partenerială.

Capricorn
Organizarea unei vacanţe sau demararea unui program mai amplu de studiu într-un domeniu care implică relaţiile interumane dar şi zona artistică pot fi astăzi subiecte de interes pentru tine. Şi chiar dacă simţi că neglijezi cumva serviciul sau responsabilităţile cotidiene, poate acestea sunt ocazii tocmai de a schimba ceva, de a ieşi dintr-o rutină prea apăsătoare.

Vărsător
Banii, bunurile aflate în comun cu alte persoane dar şi investiţiile în obiecte de patrimoniu îţi captează astăzi atenţia. Ai puterea de concentrare şi poţi pune la punct un plan detaliat de acţiune. Important este să nu alergi după himere şi să nu te laşi influenţat de temeri sau de alte sentimente legate de experienţe trecute atunci când sunt şi bani la mijloc.

Peşti
Dialogurile cu partenerii tăi de afaceri sau chiar cu partenerul de cuplu sunt influenţate de dorinţa ta ca lucrurile să se desfăşoare cât mai organizat şi armonios. Nu lăsa prea mult de la tine doar ca să-i vezi pe ceilalţi mulţumiţi şi nu te preocupa de ce zice familia. Lasă-ţi ceva timp şi pentru exprimarea emoţiilor, în scris sau în orice altă manieră, creativitatea fiind la cote înalte.

Astrolog Ana Ozsvath  
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×