x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi, 6 noiembrie 2014. Peștii se pot concentra asupra materializării planurilor de viitor

Horoscop zilnic, joi, 6 noiembrie 2014. Peștii se pot concentra asupra materializării planurilor de viitor

05 Noi 2014   •   18:13
Horoscop zilnic, joi, 6 noiembrie 2014. Peștii se pot concentra asupra materializării planurilor de viitor
Berbec 
Astăzi este un răstimp favorabil mobilizării tuturor forţelor pentru materializarea propriilor planuri. Deşi păstrezi tendinţa de a reforma într-un anume mod sectorul socio-profesional, nu te laşi prins în aceste acţiuni fără a evalua pragmatic finalitatea concretă şi câştigurile materiale. Ar fi indicat să ţii cont de ceea ce-ţi spune intuiţia în privinţa deciziilor din zona financiară. 

Taur 
Atâta timp cât nu te cramponezi de idei şi concepţii de viaţă fixe, astăzi ai ocazia să defineşti cât mai clar ceea ce îţi aduce satisfacţie, atât materială cât şirelaţională, fiind dispus să schimbi modul cum alegi să vezi lucrurile. Poţi experimenta fluctuaţii emoţionale, însă ai încredere că visele tale se vor transformă înrealitate. Ţine cont de propriile necesităţi şi nu-ţi refuză lucruri sau senzaţii plăcute. 

Gemeni 
Chiar dacă poate nu eşti astăzi atât de activ din punct de vedere social, nu rată o bună ocazie de a face ordine în sectorul emoţional, mai ales în privinţa aspectelor ce te frământă şi pe care nu le laşi uşor la vedere. Ai puterea de a te debarasa de ataşamente şi tipare anxiogene, întrezărind o nouă perspectivă asupra vieţii tale. Încearcă să te relaxezi, să fii atent la vise dar şi alte mesaje din subconştient. 

Rac 
Astăzi, Luna se află în zona aparent mai relaxată a speranţelor de viitor dar şi a grupurilor de oameni cu care împărtăşeşti aceleaşi scopuri, atenţia fiindu-ţi atrasă către acestea. Însă, nu pari a scăpa din vedere aspectele practice, făcând tot posibilul să stabileşti alianţe şi parteneriate ce te avantajează. Inclusiv cu persoana iubită ai gânduri mari, însă fii atent la tendinţele către posesivitate. 

Leu 
Sectorul socio-profesional este astăzi în prim plan şi ar fi indicat să-ţi canalizezi toate forţele pentru a duce la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus. Ambiţia cu care îţi urmăreşti obiectivele şi energia pe care reuşeşti să o concentrezi în această direcţie nu are cum să treacă neobservată, de asemenea nici flerul tău financiar. Deşi îţi poţi estima destul de corect limitele fizice, nu e totuşi indicat să le ignori. 

Fecioara 
Dacă activezi în zona artistică, astăzi ai mari şanse pentru a beneficia atât de inspiraţie cât şi de ambiţia necesară fructificării într-o manieră concretă creativitatea, fie aprofundând nişte studii, fie făcând cunoscute talentele tale unui cerc mai mare de oameni. Persistă nevoia de a dobândi încredere în resursele personale dar şi de a găsi asociaţii alături de care să prosperi. 

Balanţă 
Zona financiară fiind puternic activată, poţi astăzi să te concentrezi pe aspecte ce ţin de relaţia cu băncile sau pe soluţionarea unui eventual partaj, fiind o mânaforţe în gestionarea chestiunilor care implică locuinţa şi familia. Chiar dacă implicarea din punct de vedere emoţional va fi pe măsură, prea puţin vei lasă la vedere, preferând să te ocupi singur de rezolvarea eventualelor anxietăţi. 

Scorpion 
Relaţiile parteneriale îţi solicită astăzi multă implicare, fiind predispus să apelezi la un mod direct de a-ţi face cunoscut punctul de vedere, necesităţile afective dar şi materiale. Determinarea şi puterea persuasivă sunt abilităţile esenţiale cu care te poţi impune atât în faţă partenerului de viaţă dar şi a unor rude apropiate, însă nu ar strica să ţii cont şi de nevoile acestora, empatizand mai mult. 

Săgetător 

Locul de muncă pare să te acapareze astăzi, fiind focusat pe ducerea la bun sfârşit a responsabilităţilor şi proiectelor începute, cu scopul final de a ajunge cât mai repede la statutul financiar atât de dorit. Nu este de neglijat această disciplină, însă e indicat să dai din când în când şansă organismului tău să-şi refacă forţele, intrând în contact cu natura şi evitând astfel suprasolicitarea. 

Capricorn 

Nutreşti sentimente puternice în relaţia cu fiinţă iubită, nelipsind astăzi momentele de pasiune dar şi tendinţele cu tentă posesivă. Şi, chiar dacă tu eşti cel ce face primul pas, nu eşti dispus să te mulţumeşti cu puţin, căutând o relaţie sigură, confortabilă şi stabilă în viitor. Ascultă-ţi partenerul şi permite-ţi savurarea acestor trăiri intense, fără a lăsa nevoia de control să-ţi estompeze senzualitatea. 

Vărsător 
Nevoia de siguranţă emoţională şi de a te bucură de confortul oferit de familie au astăzi prioritate, fiind mai hotărât că oricând să lucrezi cu ţine astfel încât sălaşi în urmă anxietăţi, relaţii şi obiceiuri nocive. Nu te îndoi de capacitatea de a găsi în final persoanele potrivite alături de care să-ţi configurezi strategia de viitor, trebuie însă să ţii cont de flerul tău financiar dar şi de posibilităţile reale. 

Peşti 
O dată definite clar planurile tale de viitor, te poţi concentra astăzi asupra acestora şi a materializării lor, gestionând aparent cu răbdare şi calm toate demersurile necesare, fie că este vorba de modul de exprimare sau de convingere a unui grup de oameni. Este în avantajul tău dacă îţi controlezi emoţiile şi apelezi la capacitatea de empatizare, aducând în discuţie subiectele esenţiale. 

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI

ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×