x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 9 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 9 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Ian 2014   •   21:57
Horoscop zilnic, joi 9 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Azi e o zi în care răsfăţul simţurilor se va arăta din plin. Dispoziţia molcomă, total necaracteristică firii tale, îţi va facilita tot felul de indulgenţe, deci atenţie şi la cheltuieli. Dacă ai nişte bănuieli sau presimţiri legate de chestiunile băneşti, ar fi bine să le acorzi credit. La serviciu poţi încerca o renegociere plină de tact, iar spre seară chiar reuşeşti să-ţi stăpâneşti destul de bine emoţiile. În familie evită manifestările autoritare, atmosfera fiind cam tensionată.

Taur
Ai putea astăzi să profiţi de predispoziţiile zilei care facilitează exprimarea artistică şi să participi alături de un prieten la un cerc de pictură sau la un curs de fotografie. Dacă trebuie să susţii un examen pentru a avansa la serviciu nu miza doar pe noroc şi pe inspiraţia de moment. Acest lucru este valabil şi pentru orice demers legislativ, unde va trebui să prezinţi un discurs pe cât de convingător şi carismatic, pe atât de bine structurat şi documentat.

Gemeni
Puţină solitudine şi relaxare sunt indicate azi în cazul tău, o şedinţă de masaj, saună sau o plimbare în natură îţi vor conferi atmosfera propice să-ţi clarifici nişte chestiuni legate de carieră. Poţi acum să-ţi confrunţi mai uşor sentimentele dar şi să obţii satisfacţie fiindcă percepi detalii care scapă vederii. Încearcă să te fereşti să dai curs unor oferte financiare care-ţi dau senzaţia că vei da lovitura. Senzualitatea şi gesturile galante primează în relaţiile tale intime.

Rac
O mică excursie în natură, şansa de a poposi la o mănăstire sau alt locaş de cult te pot apropia cel mai mult de dorinţa ta de a te conecta la un nivel profund spiritual. Vei putea astfel să te reculegi, să-ţi redefineşti aşteptările parteneriale, mai ales cele cu familia. Echilibrul la nivel emoţional pe care îl poţi atinge acum e important şi te ajută să te exprimi neprecipitat şi să rezişti tendinţelor de a te manifesta în mod imperativ cu cei din familie.

Leu
Abordarea calmă şi practică a subiectelor din zona socio-profesională este un atuu astăzi iar intuiţia te ajută să nu te laşi păcălit prea uşor de oferte financiare tentante. Atmosfera de la locul de muncă sau a interacţiunilor cotidiene e dominată de mult dinamism, poate puţin exagerat, dar şi de capacitatea de a relaţiona într-un mod plăcut dar constructiv. Expansiunea ta spirituală este o tendinţă a perioadei, dar încearcă să dozezi entuziasmul şi să nu sari etape.

Fecioara
Călătoriile şi bucuriile oferite de trăiri şi senzaţii pot îmbrăca forma unui vis frumos numai dacă îţi este alături şi persoana iubită. Poţi acum să relaţionezi armonios şi să dai concreteţe iubirii iar ceeea ce trăieşti acum simţi că te poate transformă într-un fel anume. Lărgirea cercului de prieteni sau proiectele caritabile în care te-ai angajat pot să implice şi creşterea cheltuielilor, deci e necesară puţină moderaţie, aşa că nu-ţi asuma riscuri care să-ţi pericliteze bugetul.

Balanţă
Intimitatea în relaţiile cu cei apropiaţi este primordială astăzi şi vei simţi mai pronunţat conexiunile spirituale dintre voi. Familia este în centrul atenţiei tale iar dialogul şi întreţinerea unei atmofere calde şi protectoare îţi va aduce multă satisfacţie. Avântarea în abisul emoţiilor te poate ajuta să-ţi exprimi mai uşor creativitatea, mai ales dacă arta e jobul tău. Dozează-ţi forţele în ascensiunea socială şi nu îţi asuma mai mult decât eşti capabil să realizezi.

Scorpion
Te poţi ghida cu încredere de intuiţia ta în orice demers creativ pe care îl întreprinzi, alături de partenerii tăi, şi ei artişti şi visători. Ia-ţi timp şi lucrează la proiectele tale de acasă sau studiază domenii noi care te îmbogăţesc spiritual, dar nu exagera fiindcă oboseala cronică îţi slăbeşte imunitatea şi te predispune la reacutizări ale afecţiunilor renale sau pelvine. Examenele şi dialogurile sunt favorizate, discursul fiind rafinat dar şi bine documentat.

Săgetător
Astăzi eşti cuprins de sentimente de compasiune pentru cineva din familie de care trebuie să ai grijă. Eşti mai atent la senzaţiile pe care ţi le transmite corpul tău şi ar trebuia să dedici mai mult timp petrecerii timpului în natură. Este necesară o repoziţionare în relaţia ta cu banii şi cu sursele de venit în sensul definirii realiste a dorinţelor versus resurse dar şi conştientizării complexului de putere pe care îl creează şi de care trebuie să te desprinzi.

Capricorn
Exprimarea artistică este astăzi la cote înalte, în special dacă activezi în zona muzicală, vocea ta putând transmite uşor cele mai profunde emoţii. Însă comunicarea cu persoana iubita e învăluită în ceaţă şi poate lăsa uşor loc unor confuzii. Parteneriatele care nu se mai sincronizează cu planurile tale pragmatice de viitor trebuie reevaluate şi o poţi face într-un mod elegant şi amiabil cu condiţia să nu te laşi stârnit de ambiţii şi de conflicte cu autorităţile.

Vărsător
Din dorinţa de a asigura tot confortul necesar la tine acasă, de a asigura un trai tihnit ţie şi familiei tale, ai putea să scapi din vedere unele aspecte financiare. Oricum, nu renunţa să te bazezi pe intuiţie dacă achiziţionezi ceva. Fii atent la deplasările pe care le faci mai ales în interes de serviciu. De fapt, ideal ar fi să dedici mai mult timp pentru o analiză la rece şi în solitudine a ceea ce ai realizat până acum în carieră şi să adopţi o atitudine cât mai responsabilă.

Peşti
Azi ai putea transpune foarte uşor în scris toate trăirile tale, simţind stările celor din jur, împletind imaginaţia vie cu receptivitatea crescută la mediul apropiat. Împărtăşeşte şi altora farmecul lumii înconjurătoare. Încearcă să nu te implici mai mult decât este cazul în chestiuni riscante din punct de vedere financiar, solicitând credite şi împrumuturi pe care rişti să nu le mai poţi returna mai ales dacă destinaţia lor este divertismetul sau investiţia în proiecte artistice.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×