x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni, 10 noiembrie 2014. Gemenii preocupați în mod deosebit de aspectele financiare

Horoscop zilnic, luni, 10 noiembrie 2014. Gemenii preocupați în mod deosebit de aspectele financiare

09 Noi 2014   •   20:14
Horoscop zilnic, luni, 10 noiembrie 2014. Gemenii preocupați în mod deosebit de aspectele financiare
Berbec 
Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate. Posibil să îţi fi neglijat în ultimul timp îndatoririle casnice sau atitudinea ta faţă de rude să fi fost nepotrivită. Sunt momente favorabile de a corecta toate acestea. Alocă timp suficient, atât pentru sarcinile de lucru de la serviciu, cât şi pentru a petrece mai mult alături de cei dragi. 

Taur 

Astăzi pot apărea divergenţe de opinie între tine şi persoanele cu care vii în contact. Că este vorba despre chestiuni profesionale sau despre aspecte personale este bine să ai în vedere că foarte uşor poţi trage concluzii eronate. Ascultă cu răbdare şi alte păreri şi acţionează numai după ce te-ai sfătuit şi cu cineva drag şi de încredere. 

Gemeni 
Aspectele financiare te preocupă în mod deosebit astăzi. Pe de o parte este posibil să primeşti bani de pe urma eforturilor depuse la serviciu. Însă, pe de altă parte, cheltuielile de ivesc cu mare repeziciune, lucru care îţi creează disconfort. Cheltuind strictul necesar, evitând investiţiile sau asocierile în afaceri şi având răbdare, te vei descurca foarte bine cu bugetul disponibil. 

Rac 
Stările tale de spirit sunt fluctuante şi la fel şi modul în care relaţionezi cu ceilalţi. Sunt momente favorabile, pentru a face o retrospectivă a evenimentelor din ultima lună. Observă atent ce te nemulţumeşte şi gândeşte-te pe îndelete cum să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii. În a doua parte a zilei mergi la un salon de înfrumuseţare sau plimbă-te printr-un parc. 

Leu 
Oboseala va fi accentuată pe tot parcursul zilei. Dozează-ţi eforturile şi fii cât mai discret în peisajul cotidian. O discuţie de taină cu cineva din domeniul profesional îţi poate lămuri multe lucruri care se petrec în culisele locului tău de muncă. Vorbeşte puţin şi evită luarea deciziilor importante. După-amiază, rezervă-ţi momente pentru odihnă. 

Fecioara 
Ziua te predispune la relaţii tensionate cu prietenii. Emotivitatea şi subiectivismul sunt accentuate, de aceea ar fi bine să nu te bazezi prea mult pe cele petrecute. Şi totuşi, alături de prieteni îţi poţi găsi alinarea dorită de pe urma neplăcerilor ivite în relaţiile sentimentale. Sfaturile sau soluţiile propuse de aceste persoane îţi vor fi de folos. 

Balanţă 
Sunt posibile altercaţii cu şefii sau cu reprezentanţii unor instituţii oficiale. La serviciu, nemulţumirile se datorează aspectelor financiare care rezultă din munca pe care o desfăşori. Însă, vizavi de alte instituţii, dacă ai încălcat în vreun fel regulile oficiale eşti pasibil fie de mustrare, fie de amendă. Fii prudent şi prezent în orice acţiune întreprinzi. 

Scorpion 
Gândirea şi comunicarea îţi sunt foarte solicitate astăzi. Oscilezi mult în decizii şi îţi este mai greu să te exprimi verbal. Bine este să vorbeşti strictul necesar şi, pe cât posibil, să eviţi luarea deciziilor majore sau discursurile publice. Veştile din şi despre străinătate pot fi la ordinea zilei. Spre seară vizionează un spectacol de teatru, ascultă muzică şi filozofează cu cineva drag. 

Săgetător 
Este nevoie să achiţi facturi, taxe sau alte servicii restante. De asemenea, ai avea succes şi la relaţionarea cu instituţiile financiare. Tentaţia de a cheltui doar pentru nevoile tale este mare. Partenerul de viaţă sau colaboratorii îţi pot reproşa faptul că eşti neatent la capitolul financiar. Fii prudent şi cheltuieşte strictul necesar. 

Capricorn 
Relaţiile parteneriale te solicită din plin. Pe de o parte, colaboratorii din domeniul profesional îţi semnalează faptul că eşti foarte independent în ultimul timp, neglijându-ţi îndatoririle asumate în cadrul lucrului în comun. Acelaşi lucru ţi-l poate spune şi partenerul de viaţă. Recomandabil este să îţi controlezi reacţiile şi să te alături celorlalţi. 

Vărsător 
Se conturează o zi plină în câmpul muncii. Chiar dacă stai acasă, printre cei dragi tot te vei afundă în treburi gospodăreşti de rutină. La serviciu, colegii se bazează pe tine şi vor lăsa în seama ta, acţiunile complicate. Fii prudent şi ocupă-te doar de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv. Odihneşte-te mai mult! 

Peşti 
Este o zi veselă, care îţi aduce chef de aventuri, amor şi distracţii. Ceilalţi te-ar putea privi cu reproş pentru că tocmai a început o nouă săptămână şi tu îi îndemni la orice în afară de muncă. Totuşi, cu puţin efort, discernământ şi deschidere sufletească ai putea să îi bucuri şi pe cei din preajma ta cu snoavele tale. Fereşte-te de frivolităţi şi exagerări! 

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×