x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 13 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 13 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Ian 2014   •   00:05
Horoscop zilnic, luni 13 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Se anunţă multe drumuri şi întâlniri cu rudele sau prietenii apropiaţi. Eşti foarte impulsiv şi uşor poţi intra în diverse dispute mai mult sau mai puţin fondate. Ţine-ţi firea, controlează-ţi reacţiile şi vorbele. Gândirea îţi este umbrită, de aceea dacă trebuie să iei decizii sau să semnezi documente, pe cât posibil, amână-le pentru mâine. După-amiază, relaxează-te la o şuetă cu cineva drag şi în care ai încredere. Descarcă-ţi sufletul şi acceptă părerile şi sfaturile celorlalţi.

Taur
S-ar putea să primeşti bani de la serviciu, în urma muncii depuse sau alte favoruri specifice. Însă, banii aşa cum vin aşa se şi duc. Nevoia de a cheltui este greu de controlat, mai ales că probabil este vorba despre mofturi de moment. Fii prudent vizavi de veniturile tale, pentru că relaţiile de muncă, salarizarea şi condiţiile de muncă sunt deficitare, existând riscul să munceşti mult şi să primeşti bani puţini sau deloc.

Gemeni
Orice s-ar ivi astăzi, gândurile tale zboară la persoana iubită, la copii şi la distracţii. Asta este bine, pentru că te înveseleşte pe alocuri, dar te distrage de la treburile pe care le ai de îndeplinit astăzi. Stările tale de spirit sunt fluctuante şi astfel relaţionezi în salturi cu ceilalţi. Concentrează-te pe activităţile prioritare şi evită discuţiile aprinse. După-amiază sunt posibile cheltuieli diverse. Recomandabil este să faci economii şi să cheltuieşti strictul necesar.

Rac
Ziua te predispune la izolare şi introspecţie. Discută mai mult cu tine însăţi şi ocupă-te doar de activităţile uşoare. Oboseala va fi la cote mari, de aceea fii prudent. Hrăneşte-te sănătos, relaxează-te şi dormi mai mult. Este posibil să afli informaţii importante din sfera muncii şi despre conflictele de la locul de muncă.Totuşi, abţine-te de la comentarii, dar reţine cele aflate. Cu siguranţă îţi vor fi de folos peste o vreme.

Leu

Prietenii îţi tot dau idei şi poveţe care mai de care mai interesante. Unele dintre ele este posibil să nu le înţelegi acum, însă ceva mai târziu le vei desluşi tâlcul. Multe informaţii au legătură cu banii şi bunurile rezultate din activităţile comune cu alţii: din parteneriate profesionale, din relaţia cu partenerul de viaţă sau din relaţiile cu rudele. Nu acţiona la imboldul celorlalţi. Deocamdată, adună informaţiile, gândeşte-te pe îndelete la ele şi lasă acţiunea propriu-zisă pentru următoarele zile.

Fecioara

Sunt posibile discuţii importante cu şefii şi activităţi profesionale de anvergură. Pe de o parte ţi se pot oferi sarcini de lucru noi, dar care vor fi remunerate la timpul potrivit. Pe de altă parte, însă, poţi fi degrevat de unele sarcini avute până acum. În orice situaţie, păstrează-ţi calmul, pentru că în următoarele zile situaţia de la serviciu se va schimba spre binele tău. După-amiază, relaxează-te printre membrii familiei şi sfătuieşte-te cu ei pentru orice.

Balanţă
Veştile legate de străinătate abundă în preajma ta. Poate fi vorba despre demersuri necesare unor călătorii lungi, fie în scop profesional, fie în scop turistic. Membrii familiei te vor sfătui să fii prudent vizavi de persoanele străine şi de călătorii, putând chiar să te reţină cu treburile casnice pentru a nu pleca sau pentru a te împiedica să vorbeşti prea mult cu alţii. Pe de altă parte, domeniul educativ este o temă la care ar fi minunat dacă ai mai lucra. Un studiu, o lectură de specialitate, un curs nou ţi-ar aduce bucurie şi progres.

Scorpion
Este o zi favorabilă achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Relaţiile cu insituţiile financiare sunt tensionate şi foarte uşor se pot produce erori în documentele aferente. Cheltuielile legate de casă, familie sau patrimoniu familial sunt o altă temă a perioadei pe care o traversăm, de aceea ai grijă să pui bani deoparte şi pentru acestea. Sfaturile celor apropiaţi îţi sunt de mare folos. După-amiază sunt momente excelente de a privi pe îndelete dincolo de aparenţele evenimentelor în care eşti implicat.

Săgetător
Tensiunile din cadrul relaţiilor parteneriale sunt la cote înalte şi trebuie să fii prudent. Eşti prea sensibil la părerile sau remarcile celor din jur. Ai nevoie să îţi redefinesti scara valorilor după care te ghidezi în viaţă şi să fii mult mai deschis la nou şi progres. Detaşează-te, lasă-i în pace pe ceilalţi şi ocupă-te maimult de rafinarea sufletului tău. Discută cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri şi ascultă cu atenţie ce au de zis. S-ar putea să fii uimit de acurateţea celor aflate astăzi în ceea ce te priveşte în felul de a fi şi de a relaţiona cu ceilalţi!

Capricorn
Debutul săptămânii îţi aduce multă muncă la serviciu, dar şi treburi de rutină în casă. Şefii te susţin, însă colegii îţi pun beţe în roate. Totuşi ar fi bine să îţi dozezi eforturile şi să te ocupi doar de priorităţi, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Ai nevoie de odihnă, o dietă uşoară, o plimbare în aer liber şi mult somn. Evită pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pentru că se pot produce erori de diagnostic şi tratament.

Vărsător
Sunt momente bune de a planifică vacanţe sau alte activităţi recreative alături de cei dragi. Totuşi, pentru că mentalul îţi este foarte agitat, cu greu te înţelegi cu ceilalţi. De aici pot apărea neplăceri în relaţiile sentimentale, iar copiii, indiferent că sunt ai tăi, ai altora sau lucrezi cu copii, chiar îţi pot reproşa faptul că în ultima vreme te ocupi prea puţin de ei. Sunt momente minunate pentru a te relaxa, pentru a te ocupa de o activitate care îţi face plăcere, de genul hobby sau de a te destăinui celor dragi.

Peşti
Sunt momente favorabile activităţilor domestice de genul curăţenii generale, reparaţii curente sau achiziţionării celor necesare traiului. Posibil ca membrii familiei să te susţină puţin sau deloc, însă dacă ai să ai răbdare să îi asculţi sau să le explici planurile tale, vei vedea că lucrurile se schimbă. Pe de altă parte, ar fi bine să iei legătura mai des cu rudele sau să îţi vizitezi locurile copilăriei. Din când în când este nevoie să îţi încarci bateriile în sânul familiei.


Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×