x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 16 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 16 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

16 Iun 2014   •   00:07
Horoscop zilnic, luni 16 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Relatiile cu prietenii sunt accentuate. Exista riscul aparitiei unor discutii aprinse pe tema unor bani si bunuri comune cu acestia. Insa, tu esti cel care poate gestiona corect situatia si intoarce lucrurile in favoarea ta. Dupa-amiaza este rost de relaxare la o sueta cu cineva drag. Fereste-te de a-ti divulga secretele sau de a-ti spune opiniile, indiferent pe ce tema.

Taur
Se anunta sedinte-fulger si rapoarte de tot felul. Posibil sa fi luat prin surprindere datorita unor situatii profesionale ivite chiar din primele ore ale diminetii. Se recomanda prudenta in vorbe si fapte, deoarece una se gandeste, alta se spune si alta se intelege. De asemenea, relatia cu partenerul de viata sau cu un colaborator profesional iti acapareaza gandurile si chiar te solicita prea mult.

Citeşte şi CARE ESTE MESERIA POTRIVITA PENTRU ZODIA TA?

Gemeni
Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, de aceea fii prudent. Este nevoie sa iti reevaluezi filozofia de viata si sa iti alcatuiesti un alt sistem de valori dupa sa iti ghidezi demersurile de fiecare zi. Dupa-amiaza ar fi potrivit sa vizionezi un spectacol de teatru, sa asculti muzica sau sa dialoghezi cu un prieten drag despre lume si viata. Insa fereste-te de contradictii in discutii.

Rac
Ziua este favorabila achitarii facturilor restante sau relationarii cu institutiile financiare. Ai multe temeri legate de regimul banilor. Chiar daca ai putine surse si resurse materiale la dispozitie, vei observa ca universul iti ofera tot ce ai nevoie pentru un trai decent. Ca asta nu corespunde cu dorintele tale momentane este cu totul altceva. Ar fi bine sa te armoniezi cu ritmurile naturale ale vietii.

Leu
Colaborarile profesionale iti dau multe batai de cap. De fapt, tu esti acela care trebuie sa isi modifice personalitatea si felul de a relationa cu ceilalti. Esti tensionat si cu greu poti fi scos din ale tale. Controleaza-ti reactiile si evita discutiile aprinse. Un prieten apropiat sau o persoana care te sustine in proiectele tale de viata iti pot oferi sfaturi bune vizavi de impasurile relationale.

Fecioara
Saptamana debuteaza cu multa forfota la serviciu. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile tale. Colegii iti pun multe bete in roate de aceea fereste-te, pe cat posibil de ei. Se recomanda prundenta sporita daca ai de lucrat documente, de transmis informatii sau de luat decizii profesionale. Bine ar fi sa te sfatuiesti cu cei apropiati in orice demers important.

Balanta
Chestiunile sentimentale sunt la cote inalte astazi. Fie ca este vorba despre persoana iubita, fie despre copii iti este dificil sa relationezi cu ei sau sa le asculti doleantele. Ai dori mai multa animatie in sfera amoroasa, mai multa daruire din partea celor dragi, insa acestia parca nu te aud si nu te vad. Revarsa-ti energia iubirii, ingrijind florile sau jucandu-te cu un animal de companie.

Scorpion
Este nevoie sa te ocupi de treburile domestice si de rezolvarea problemelor membrilor familiei. Numai de tine depinde armonia si confortul casei si al locatarilor ei. Ocupa-te pe indelete de curatenii generale, de redecorarea ambientului sau pregateste niscai conserve pentru sezonul rece. Dupa-amiaza, aduna-i pe cei dragi la o masa festiva si surprinde-i mancaruri alese.

Sagetator
Se intrezaresc multe calatorii astazi, atat in vizita la rude sau prieteni apropiati, cat si in scop profesional. Comunicarea este viciata, de aceea alege-ti cuvintele cu grija si fereste-te sa semnezi documente sau sa iei decizii importante. Partenerul de viata sau un colaborator profesional iti poate rasturna planurile de astazi, insa fii vigilent. Sustine-ti opiniile si ocupa-te doar de indatoririle tale.

Capricorn

Este rost de a primi bani sau cadouri deosebite. Pe de o parte ti se rotunjesc veniturile din activitatea desfasurata la serviciu, iar pe de alta parte, un prieten iti poate oferi un bun valoros de care chiar ai nevoie in acest moment. Cheltuieste strictul necesar si evita investitiile de anvergura sau imprumuturile. Cu putin efort si bunavointa te vei descurca cu bugetul de care dispui.

Varsator
Senzatia ca toata lumea este a ta va fi accentuata pe toata durata zilei. Vrei sa te implici in mai multe treburi deodata, iti faci planuri marete, ba mai dai sfaturi si altora. Bine ar fi sa te rezumi doar la treburile tale. Este posibil sa intampini neplaceri din partea celorlalti, insa la tine este hiba. Emotivitatea este ridicata, iar cuvintele ti le gasesti mai greu. Detaseaza-te de tot si ocupa-te de prioritati.

Pesti
Debutul saptamanii iti aduce dorinta de a evada din cotidian. Cu toate ca esti solicitat de multa lume ar fi bine sa iti stabilesti prioritatile si sa te ocupi strict de ele. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului circulator. Pe cat posibil foloseste remedii naturiste pentru imbunatatirea randamentului tau de astazi. Cineva aflat departe de tine iti va face dezvaluiri interesante despre chestiunile profesionale in care esti implicat. 

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×