x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni, 17 noiembrie 2014. Taurii au chef de distracţii, de relaţii sentimentale şi s-ar ocupa de orice altceva decât muncă

Horoscop zilnic, luni, 17 noiembrie 2014. Taurii au chef de distracţii, de relaţii sentimentale şi s-ar ocupa de orice altceva decât muncă

17 Noi 2014   •   00:23
Horoscop zilnic, luni, 17 noiembrie 2014. Taurii au chef de distracţii, de relaţii sentimentale şi s-ar ocupa de orice altceva decât muncă
Berbec 
Chiar dacă săptămâna debutează cu multă animaţie în segmentul profesional, pe cât posibil dozează-ţi eforturile. Foarte uşor se pot isca discuţii colegiale, pe tema banilor câştigaţi de pe urma eforturilor depuse la serviciu. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirugicale, pe cât posibil. Odihneşte-te şi hrăneşte-te sănătos. 

Taur 
Cheful de distracţii, relaţiile sentimentale şi dorinţa de a te ocupa de orice altceva decât de sarcinile de lucru de la serviciu îţi pot crea neajunsuri în relaţiile profesionale. Cu puţin efort şi bunăvoinţă ai putea să mulţumeşti pe toată lumea. Totuşi, evită exagerările şi neseriozitatea la serviciu. Spre seară, povesteşte cu cei dragi despre planurile tale de viitor. 

Gemeni 

Pe lângă faptul că ai încă multe treburi restanţe acasă, astăzi intervin în forţă şi treburi urgenţe la serviciu. Posibil chiar să stai peste program la locul de muncă. Astfel, membrii familiei îţi pot reproşa faptul că te apuci de mai multe treburi deodată şi reuşeşti să finalizezi prea puţine sau le abandonezi pur şi simplu. Fii prudent şi acasă şi la serviciu. 

Rac 
Săptămâna debutează cu multe discuţii şi călătorii pe distanţe scurte. Cineva drag te poate ajuta în demersurile tale intelectuale, fie cu un sfat important, fie cu oacţiune propriu-zisă. Fii prudent la drum şi la ceea ce vorbeşti. Evită promisiunile şi deciziile majore care te implică pe termen lung. Spre seară, confortul casei şi prezenţa membrilor familiei îţi vor lumina sufletul. 

Leu 
Sunt momente bune pentru a face cumpărăturile necesare casei sau membrilor familiei. Ai suficienţi bani, însă rezumă-te la strictul necesar. Este posibil să fii nevoit să cheltuieşti ceva mai mult pe reparaţii, obiecte de uz casnic sau pe conservele de iarnă. După-amiază, răsfaţă-i pe cei dragi cu cină deosebită. 

Fecioara 
Este o zi contradictorie, atât prin stări personale de spirit, cât şi prin evenimentele care se succed cu repeziciune în preajma ta. Îţi sunt favorizat discuţiiletainice cu persoanele din anturajul apropiat. Este bine să selectezi informaţiile şi să nu iei totul prea personal. Există indivizi care îţi spun intenţionat diverse chestiuni, tocmai pentru a-ţi testa reacţia. 

Balanţă 
Chiar dacă îndatoririle socio-profesionale te solicită din plin, ar fi bine să îţi dozezi eforturile astfel încât să te ocupi numai de cele uşoare. Sunt momente bune pentru izolare, discreţie şi conversaţii tainice cu cineva drag. Îngrijeşte-ţi sănătatea sistemului digestiv, deoarece este vulnerabilă. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. 

Scorpion 
Este o zi excelentă pentru a te sfătui cu prietenii sau cu o persoană de încredere din domeniul profesional în care activezi. Este bine să asculţi mai mult, decât să vorbeşti. Persoana iubită sau copiii îţi pot obstrucţiona programul ales pentru astăzi. De aceea, aranjează-ţi treburile astfel încât să petreci suficient timp şi cu cei dragi. 

Săgetător 
Se conturează o şedinţă fulger cu şefii sau cu reprezentanţii unor instituţii oficiale din segmentul profesional în care activezi. Există multe jocuri de culise la serviciu de care este bine să te fereşti. Este dificil de înţeles, deocamdată, care sunt persoanele sau scopurile implicate în aceste jocuri. Tu îndeplineşte-ţi corect îndatoririle şi fii atent la ce se discută. 

Capricorn 

Sunt momente favorabile dialogului cu persoanele aflate departe de graniţele ţării. Posibil chiar, cineva drag să îţi facă o surpriză, vizitandu-te pe neaşteptate. Fii prudent dacă trebuie să călătoreşti astăzi. De asemenea, s-ar putea să fie nevoie să îţi îmbogăţeşti palmaresul educaţional printr-un program oficial de instruire profesională. 

Vărsător 
Vin informaţii interesante din segmentul profesional, legate de îmbunătăţirea veniturilor tale de pe urma eforturilor depuse la locul de muncă. Şefii te susţin, îţipromit bonusuri, dar tu ar trebui să fii circumspect. Există varianta minciunilor spuse pe moment pentru a te implică în activităţi care ar trebui realizate de alţi colegi. 

Peşti 
Relaţiile parteneriale sunt contradictorii, însă nu ar trebui să pui baza pe cele discutate astăzi. Foarte uşor vei recunoaşte minciunile din multitudinea de discuţii în care eşti implicat. Ar fi bine să asculţi atent, să vorbeşti puţin şi să eviţi a emite judecăţi sau a lua decizii importante. În a două parte a zilei vor interveni chestiuni financiare comune cu alţii. 

Astrolog Anca Gordin Stoica  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×