x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 21 august 2023. Taurii sunt predispuși la excese, Racii se enervează ușor, iar Peștii sunt tensionați

Horoscop zilnic luni, 21 august 2023. Taurii sunt predispuși la excese, Racii se enervează ușor, iar Peștii sunt tensionați

de Redacția Jurnalul    |    20 Aug 2023   •   13:20
Horoscop zilnic luni, 21 august 2023. Taurii sunt predispuși la excese, Racii se enervează ușor, iar Peștii sunt tensionați
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop zilnic luni, 21 august 2023. Gemenii nu se pot concentra la locul de muncă,  Leii sunt forțați să se adapteze la schimbări, iar Vărsătorii îi uimesc pe toți cu spiritul lor liber.

Berbec

Îndoielile cu privire la reputație sau carieră te pot afecta acum, stricându-ți buna dispoziție. Interacțiunile cu oamenii din viața ta pot fi nesatisfăcătoare, dar ține cont că s-ar putea să nu fie neapărat vina lor…nu întrebi lucrurile potrivite sau chiar tu nu te exprimi direct. Cel mai bine este să te gândești de două ori înainte de a lua o decizie astăzi.

Taur

Influența lui Pluto în sectorul tău de aventură aduce multă neliniște. Nu ești complet sigur de ceea ce vrei, iar nerăbdarea poate duce la dezacorduri sau iritabilitate. Ești excesiv de îngăduitor cu poftele tale, ceea ce poate fi o problemă. Încearcă să fii bun cu corpul tău, nu-l supune la efort suplimentar. Păstrează-ți așteptările în limite rezonabile.

Gemeni

Ești apreciat pentru stilul tău de comunicare sau pentru lucrurile pe care le predai și le împărtășești, dar interacțiunile tale de astăzi pot avea o calitate obsesivă. Ai senzația de un pas înainte, doi pași înapoi. O relație intimă sau nevoile și dorințele tale fac dificilă concentrarea asupra sarcinilor de la locul de muncă. Cel mai bine ar fi să amânați deciziile importante, dacă este posibil. Luați în considerare că ați putea avea de-a face cu gelozii din trecut.

Rac

Dorința de a te bucura și de a te exprima domină ziua de astăzi. Tranzitele sunt însă pretențioase. Valorile și opiniile tale par în contradicție cu ceilalți, iar o strategie bună este să păstrezi o anumită distanță emoțională față de oamenii care te enervează. Banii sunt un subiect dificil, iar achizițiile mari făcute acum pot fi o potențială gaură neagră.

Leu

Lucrurile se schimbă continuu astăzi, forțându-te să te adaptezi. S-ar putea să fii ezitant și să te lupți cu îndoiala de sine, chiar dacă în general ai fost foarte încrezător în aceste zile. Trecutul pare să te atragă acum, sau ai putea fi suspicios față de cineva. O dezbatere amicală se poate transforma într-un scandal în toată regula.

Fecioară

Este o zi în care este probabil să apară mici obstacole. Întârzierile sau ezitarea pot fi binecuvântări deghizate, deoarece vă permit să readuceți lucrurile pe drumul cel bun sau să faceți ajustări care vă îmbunătățesc viața. Dorința de a te retrage sau de a păstra pentru tine anumite informații poate fi în contradicție cu ceea ce vor sau așteaptă alții de la tine.

Balanță

Cu provocarea Soare-Pluto de astăzi, poate fi greu să faci un pas înapoi și să lași spațiu altora atunci când se simt nesiguri. Este esențial să știi să renunți din când în când. Puteți experimenta incertitudine, ambivalență sau o minte hiperactivă care nu vă lasă niciodată să vă odihniți. Dacă atmosfera este haotică, detalii importante ar putea fi ratate.

Scorpion

Energiile de astăzi nu sunt ideale pentru claritate.  Există ceva ascuns, care nu este neapărat stilul tău preferat de comunicare. Nu sunteți încă în poziția de a vedea ce este cu adevărat realizabil și ar fi bine să vă păstrați ideile pentru o perioadă mai bună.

Săgetător

Circumstanțele astăzi sunt de așa natură încât s-ar putea să fii nevoit să alegi între a acționa în siguranță sau a risca. Fă tot posibilul să nu te oprești asupra a ceea ce nu știi despre o situație, pentru că acolo ești înclinat să te blochezi. Ai încredere că ceea ce trebuie să știi va fi dezvăluit în timp. Puteți păstra anumite lucruri pentru dvs. dacă preferați să nu primiți sfaturi nesolicitate.

Capricorn

Aspectul provocator Soare-Pluto de astăzi te împinge să observi micile probleme din viața ta și există o anumită tendință de a te îngrijora. Evitați să supraanalizați sau să găsiți probleme acolo unde nu există. Nevoile pe care le-ați neglijat merită o atenție suplimentară.

Vărsător

Luna își petrece o bună parte a zilei în a noua casă solară, iar spiritul tău liber este în plină desfășurare. Mai târziu astăzi, mutarea Lunii în partea de sus a hărții tale solare îți amintește de obiectivele pe termen lung sau de reputația ta. Ați putea fi nesigur cu privire la următorul pas, în special într-o relație. Pot exista tulburări interne și poți simți că circumstanțele sau oamenii îți stau în cale, dar este o situație temporară.

Pești

Aspectul de astăzi Soare-Pluto poate stârni tensiuni sau resentimente.  Ești concentrat pe lumea ta interioară. Mișcarea Lunii în sectorul tău spiritual trezește nevoia de a explora, descoperi și merge mai departe. Ai grijă să nu promiți prea multe sau să îți asumi mai mult decât poți face. Exagerarea sentimentelor tale poate cauza o problemă în viitorul unei relații.

×