x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni, 27 octombrie 2014. Veselia de care dau dovadă Leii, îi poate molipsi și pe cei dragi

Horoscop zilnic, luni, 27 octombrie 2014. Veselia de care dau dovadă Leii, îi poate molipsi și pe cei dragi

26 Oct 2014   •   19:28
Horoscop zilnic, luni, 27 octombrie 2014. Veselia de care dau dovadă Leii, îi poate molipsi și pe cei dragi
Berbec 
Dialogurile cu persoanele aflate in strainatate sunt de bun augur. Posibil sa fie vorba ori despre aranjarea unei vacante viitoare, ori despre parcurgerea unor studii de lunga durata in strainatate. Demersurile pentru toate acestea pot fi deocamdata amanate sau nu cum iti doresti tu. Ai rabdare, pentru ca lucrurile se vor aranja favorabil pana la finalul acestei zile.

Taur
Ziua este potrivita achitarii facturilor, altor tipuri de datorii si relationarii cu institutiile financiare. Datorita unor nevoi ale membrilor familiei sau datorita faptului ca trebuie sa reamenajezi casa sau gradina esti tentat sa te implici in imprumuturi de lunga durata. Ar fi bine sa te rezumi la cheltuieli strict necesare si sa eviti acumularea datoriilor de orice fel.

Gemeni
Relatiile parteneriale te provoaca mult la inceputul acestei saptamani. Cu partenerul de viata este posibil sa ai discuti din cauza anturajului tau apropiat care iti obstructioneaza mult progresul personal sau profesional. In relatia cu colaboratorii poate fi vorba despre faptul ca iti arogi prea multe drepturi in activitatile comune si prea putine indatoriri.

Rac
Ai mult de lucru la serviciu si chiar daca ai sta acasa, tot ai fi ocupat cu treburile gospodaresti de rutina. Harnicia de care dai dovada ii poate deranja pe ceilalti, pentru simplul motiv ca tu muncesti si primesti aprecierile sefilor sau celor dragi, dar se pare ca primesti si promisiuni de marire a veniturilor. Fii prudent la sanatate, deoarece este vulnerabila. 

Leu

Veselia de care dai dovada ii poate molipsi si pe cei dragi. Numai de tine depinde, atat buna dispozitie proprie, cat si cea a persoanei iubite sau a copiilor. Planifica activitati recreative agreate de toata lumea din preajma ta. Evita insa excesele culinare sau eforturile fizice. Dupa-amiaza indreapta-ti atentia catre indatoririle profesionale.

Fecioara
Dorinta de a sta acasa, printre membrii familiei este la cote mari. Iti sunt favorizate treburile gospodaresti si alcatuirea planurilor de imbunatatire a conditiilor de locuit. Este bine sa verifici atent sursele de foc, pentru ca se pot produce avarii greu de observat si remediat. Spre seara, aduna-i pe cei dragi la o cina amuzanta.

Balanta
Debutul saptamanii iti aduce calatorii pe distante scurte. Fie ca trebuie sa rezolvi chestiuni personale, fie profesionale vei primi sprijinul potrivit. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat te pot necaji, pentru ca vin informatii alarmante vizavi de un prieten sau de un protector din sfera profesionala. Spre seara lasa grijile deoparte si delecteaza-te cu o lectura vesela.

Scorpion
Aspectele financiare de la serviciu iti dau batai de cap. Se pare ca traversezi o perioada in care veniturile tale sunt fluctuante si vestile continua in acest sens. Totusi, astazi poti primi bani, bunuri sau favoruri de la locul de munca. Evita speculatiile, imprumuturile si dialogurile pe teme financiare cu persoane putin cunsocute.

Sagetator
Emotivitatea este mare, de aici rezultand neplaceri in relatiile cu ceilalti. Mai ales cu persoanele aflate departe de granitele tarii sau cu cele alaturi de care participi la un porgram de instruire personala sau profesionala pot aparea discutii contradictorii. Tine-ti firea si asculta si opinii diferite de alte tale. Dupa-amiaza, rasfata-te la un salon de infrumusetare.

Capricorn
Cu greu relationezi astazi cu lumea inconjuratoare. Sunt momente bune pentru detasare de cotidian, pentru meditatii in locuri sfinte si pentru dialoguri de taina cu cineva drag si de incredere. Posibil sa se accentueze afectiuni ale ficatului sau soldurilor, de aceea fi prudent. Ocupa-te doar de treburi usoare si amplifica-ti gandurile pozitive.

Varsator
Discutiile cu prietenii sunt zgomotoase, dar pline de invataminte utile. Posibil sa fii deranjat de remarcile acestor persoane vizavi de colaborarile profesionale in care esti implicat sau vizavi de relatia ta cu partenerul de viata. Totusi, la o privire atenta ai constata ca au dreptate. Retine ceea ce ti se spune si bucura-te ca exista oameni in preajma ta care iti spun deschis ce gandesc.

Pesti
Este rost de intalniri la nivel inalt, cu sefii sau cu reprezentatii oficiali ai unor institutii. Temele profesionale discutate ar putea atinge si aspectele financiare ale activitatii desfasurate de tine la locul de munca. Totusi, deocamdata sunt tatonari ale unor noi trasee profesionale, care ti se deschid incet, dar sigur. 

Astrolog Anca Gordin Stoica  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×