x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni, 3 noiembrie 2014. Evenimentele de astăzi schimbă ceva din mentalitatea Racilor

Horoscop zilnic, luni, 3 noiembrie 2014. Evenimentele de astăzi schimbă ceva din mentalitatea Racilor

02 Noi 2014   •   20:48
Horoscop zilnic, luni, 3 noiembrie 2014. Evenimentele de astăzi schimbă ceva din mentalitatea Racilor
Berbec 
Saptamana debuteaza cu accente pe sanatate. Starile tale de spirit sunt fluctuante si de aici apare un deficit in rezolvarea activitatilor cotidiene. Selecteaza-ti prioritatile si fereste-te de spatii aglomerate, discutii aprinse si efort prelungit. Odihna, dieta potrivita, o plimbare in aer liber te ajuta mult la imbunatatirea starii tale generale. 

Taur
Dezamagirile din partea prietenilor sau protectorilor sunt la cote deranjante astazi. Membrii familiei te pot ajuta sa vezi partea plina, sau goala dupa caz, a paharului in relatiile cu anturajul socio-profesional. Este bine sa renunti la oamenii care iti obstructioneaza progresul si la proiectele comune cu altii, care au dat putine roade pana acum.

Gemeni
Este multa forfota la serviciu. Sefii roiesc in preajma ta, discuta, sar repede de la un subiect la altul, lucru care te poate bulversa intreaga zi. Pe de alta parte, foarte usor ti se poate altera imaginea publica sau pozitia in cadrul unui grup profesional. Fii prudent si prezent in relatiile de serviciu. Cineva din anturajul apropiat iti poate da sfaturi utile.

Rac
Evenimentele de astazi iti schimba ceva din mentalitate. Poate fi vorba despre o discutie cu sau despre cineva aflat departe de granitele tarii. De asemenea iti sunt favorizate activitatile de invatare, de planificare a unor programe personale de instruire, dar si cele de calatorii. Spre seara vizioneaza un spectacol de teatru sau viziteaza o galerie de arta.

Leu
Inceputul saptamanii este favorabil achitarii facturilor, verificarii bugetului disponibil pentru urmatoarele patru saptamani si relationarii cu institutiile financiare. Fii prudent in privinta documentelor, a sumelor cheltuite sau propuse pentru investitii, deoarece sunt posibile neintelegeri, pierderi sau chiar fraude. Dupa-amiaza, rasfata-te cu o lectura amuzanta.

Fecioara
Posibil sa iasa la iveala detalii ascunse ale unor colaborari mai vechi. De asemenea, in relatia de cuplu, discutiile ivite astazi au ca tema faptul ca esti mult mai implicat in domeniul profesional si neglijezi in ultima vreme indatoririle de acasa. Asculta atent ce ti se spune si pregateste-ti un discurs pertinent. Sprea seara, lucrurile se vor calma pentru toata lumea. 

Balanta
La serviciu se anunta multa treaba, insa chiar daca stai acasa, la fel ai multe si marunte de facut. Este bine sa iti dozezi eforturile, deoarece sanatatea este vulnerabila. Evita discutiile aprinse, munca in exces si consultatiile medicale. Te ajuta cel mai bine o dieta de sezon, compania unor oameni dragi, de incredere si un somn bun.

Scorpion
Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt tensionate. Cu toate ca tu esti deschis spre a le fi alaturi si a-i sprijini in proiectele lor se pare ca acestia te tot necajesc. Fii prudent si stabileste o limita clara intre treburile tale si mofturile lor. A doua parte a zilei iti poate aduce multa treaba in segmentul profesional. Dozeaza-ti eforturile!

Sagetator
Pe de o parte ai vrea sa stai acasa, alaturi de cei dragi, insa pe de alta parte indatoririle profesionale te solicita din plin. Persoana iubita sau copiii te pot sprijini in eforturile tale de a rezolva si chestiunile gospodaresti si pe cele de la serviciu. Insa, bazeaza-te mai mult pe fortele tale si evita impovararea altora cu treburile tale.

Capricorn
Debutul saptamanii este favorabil rezolvarii documentelelor oficiale, relationarii cu persoanele din anturajul apropiat, dar si planificarii unor calatorii pe distante scurte. A doua parte a zilei te solicita in segmentul domestic. Posibil sa fii nevoit sa ajuti un membru al familiei la treburile gospodaresti, sa repari instalatia electrica sau sursele de foc din spatiul locativ.

Varsator
Prima parte a zilei iti aduce cheltuieli, dar si informatii pretioase legate de veniturile tale din activitatea desfasurata intr-un cadru oficial. Este posibil sa ti se mareasca salariul, fie dintr-o colaborare noua, fie o colaborare mai veche isi modifica conditiile de desfasurare si astfel castigi in plus ceva bani. Multumeste-te cu cei ai!

Pesti
Ziua este favorabila ingrijirii corporale si planificarii activitatilor pentru urmatoarele patru saptamani. Oscilezi mult in decizii si astfel relatiile cu ceilalti sunt deficitare. A doua parte a zilei iti indreapta atentia spre bugetul personal. Se intrezaresc cheltuieli, fiind nevoie sa pregatesti deja lista aferenta. Fereste-te de speculatii si datorii!

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI

ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×