x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 31 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 31 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

30 Mar 2014   •   22:32
Horoscop zilnic, luni 31 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Debutul săptămânii îţi aduce multă energie astrală. Cel mai bine ai folosi-o în treburile tale personale. Numai la cererea expresă a celorlalţi, dă-le sfaturi sau o mână de ajutor. Sunt momente bune de a-ţi pune ordine în relaţiile parteneriale. Există posibilitatea destrămării acestor relaţii şi, deocamdată, nu se poate vorbi de apariţia altora noi. Ar fi bine să te detaşezi de parteneriatele neprofitabile, fie că este vorba de un partener de viaţă, fie că este vorba despre un colaborator profesional.

Taur

Ideile şi viziunile de astăzi te vor ajuta să îţi trasezi noi planuri de viitor. Dozează-ţi eforturile, stai departe de forfota cotidiană şi vorbeşte mai mult cu tine. Se pot accentua tensiunile de la serviciu, de aceea ai în vedere şi acest segment de viaţă. După-amiază, o discuţie de taină cu un coleg de serviciu îţi poate lămuri chestiuni importante legate de locul tău de muncă. Sănătatea este vulnerabilă, dar evită pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Odihneşte-te şi plimbă-te mai mult în aer liber.

Gemeni
Relaţiile cu prietenii se revigorează începând de astăzi. Este posibil să legi prietenii noi cu persoane interesante, progresiste, persoane la care nici nu te-ai gândit vreodată. Tot ce ţine de acest segment se modifică. Asta înseamnă că vei fi atras şi vei atrage la rândul tău în viaţa ta oameni care te vor angrena în proiecte de anvergură, în domenii de viaţă de larg interes pentru multă lume. Totuşi fii prudent şi evită luarea deciziilor majore sau semnarea documentelor în aceste zile.

Rac
Relaţiile cu şefii sunt foarte interesante şi zgomotoase astăzi. Se conturează o etapă profesională nouă, în care într-un anume fel vei juca un rol principal. Poate fi vorba despre obţinerea unei funcţii de conducere, despre premii şi distincţii importante obţinute pentru merite profesionale. Imaginea ta publică şi poziţia socială se vor modifica pe termen lung. Ar fi bine, mai ales dacă ţi se propun funcţii şi responsabilităţi noi să te mai gândeşti câteva zile. Există riscul să te încarci cu prea multe sarcini de lucru şi să îţi neglijezi viaţa personală.

Leu
Se pare că, începând de astăzi, domeniile spirituale te vor interesa mai mult şi pe termen lung. Sunt momente bune pentru a-ţi planifica programe de instruire personală sau profesională de anvergură. Relaţiile cu străinătatea se vor îmbunătăţi, fie că este vorba despre relaţionarea cu persoane cunoscute, rude sau prieteni, fie că este vorba despre colaboratori străini. În orice situaţie, sufletul tău se va rafina şi îmbogăţi cu informaţii noi. După-amiază vizionează un spectacol de teatru, un film sau vizitează un târg de sezon.

Fecioara
Ziua este favorabilă achitării facturilor sau altor tipuri de datorii, dar şi relaţionării cu instituţiile financiare. Pe de altă parte, este rost de câştiguri de la şi prin alţii: rude, partener de viaţă sau colaboratori profesionali. Se deschide o etapă nouă în care fie partenerul de viaţă te va susţine material, fie îţi vine o moştenire, fie vei câştiga mai mulţi bani din munca desfăşurată într-o colaborare profesională. Dar evită planurile de investiţii sau cheltuielile nefondate.

Balanţă
Relaţiile parteneriale se reconfigurează definitv. Este vorba atât de relaţia cu un partener de viaţă, cât şi de relaţiile de colaborare profesională. Există şi varianta să primeşti oferte noi, însă astăzi evită să iei decizii majore sau să te implici în prea multe acţiuni. Reacţiile tale din ultima vreme au dus la situaţiile relaţionale în care te afli acum. De aceea fii mai atent la felul în care te raportezi la ceilalţi şi ţine cont şi de părerea lor. A doua parte a zilei îţi aduce aminte de faptul că trebuie să achiţi facturi sau taxe restante.

Scorpion
Ziua îţi aduce modificări în activitatea profesională, de rutină, la serviciu. Condiţiile de lucru se pot schimba, fie datorită colegilor, fie datorită reorganizării întregii activităţi a instituţiei sau firmei în care activezi. Există şi varianta să primeşti o ofertă de muncă spectaculoasă, dar fii prudent. Abia peste câteva zile poţi înţelege ce se petrece pe acest segment de viaţă. De aceea, dozează-ţi eforturile şi evită discuţiile contradictorii. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Săgetător
Debutul săptămânii îţi aduce noutăţi în relaţiile sentimentale. Fie se conturează o idilă nouă, dar spectaculoasă, fie începe să te intereseze mai mult rolul de părinte. Oricum, percepţiile legate de iubire şi implicaţiile ei ţi se vor schimba radical şi vizibil. Veselia de care dai dovadă astăzi şi curajul de a te aventura în tot felul de situaţii, mai mult sau mai puţin frivole, îţi pot strica relaţiile cu ceilalţi. Ţi-ar prinde bine activităţi recreative în care să depui mult efort fizic, pentru a-ţi dizolva energia acumulată. Evită extravaganţele!

Capricorn

Relaţiile cu membrii familiei vor începe o nouă etapă. Sunt momente excelente pentru a-ţi schimba atitudinea şi felul de a acţiona vizavi de personajele care fac parte din neamul tău. Foarte uşor se pot lămuri neînţelegerile din trecut legate de patrimoniul familial sau chiar legate de concepţii şi filozofii de viaţă. De asemenea, este loc, dar şi resurse pentru îmbunătăţiri deosebite în spaţiul locativ. Recomandabil este să verifici atent sursele de foc şi să eviţi astăzi, pe cât posibil, modificările sau reparaţiile necesare acestora.

Vărsător
Informaţiile vehiculate astăzi în preajma ta îţi vor da de gândit. Chiar şi subiectele banale în aparenţă au importanţa lor pentru tine. Tendinţa de a vorbi prea mult este la cote înalte, de aceea, pe cât posibil, controlează-te. Există riscul să îi deranjezi pe ceilalţi şi de aici să apară conflicte pe termen lung. Călătoriile pe distanţe scurte, pentru a rezolva diverse comisioane, sunt o altă temă importantă a zilei. După-amiază, relaxează-te la o discuţie amicală cu cineva drag şi de încredere.

Peşti
Se conturează noi posibilităţi de a-ţi rotunji veniturile din muncă desfăşurată la un serviciu oficial. Ofertele pot fi spectaculoase la prima vedere, dar la o a doua vedere există şi implicaţii personale greu de dus la bun sfârşit. De reţinut că pe de o parte îţi vin bani, bunuri sau favoruri, însă pe de altă parte vor veni şi cheltuieli pe măsură. În orice situaţie te afli, prudenţa, discernământul şi asumarea responsabilităţilor cu seriozitate îţi sunt cei mai buni aliaţi.

Astrolog Anca Gordin Stoica 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×