x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 6 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 6 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

05 Ian 2014   •   20:52
Horoscop zilnic, luni 6 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Stările tale de spirit sunt schimbătoare, de aceea ar fi bine să fii discret şi să te gândeşti pe îndelete la ale tale. Este nevoie să abordezi o nouă strategie de relaţionare cu ceilalţi şi un nou mod de a reacţiona în faţa evenimentelor în care eşti implicat. Profită de energia acestei zile care te ajută să fii obiectiv şi să vezi noile trasee pe care ar fi bine să mergi de acum încolo. După-amiază te vei simţi mai bine, dar nu forţa nota.

Taur
Disputele cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la cote mari. Amalgamul de situaţii în care eşti implicat sau îndemnat să te implici alături de prieteni nu prea îţi este de folos. Ţine-te departe de fascinaţia pe care aceste persoane o exercită asupra ta, pentru că în spatele acesteia se pot ascunde lucruri neplăcute sau nepotrivite ţie. A doua parte a zilei îţi semnalează neplăceri legate de sănătate. Plimbă-te în aer liber, hrăneşte-te sănătos şi dormi mai mult.

Gemeni
Şedinţele şi dialogurile profesionale cu şefii sau reprezentanţii oficiali ai unor instituţii sunt temele principale ale acestei zile. Fii prudent şi prezent în toate, însă ascultă mai mult şi vorbeşte doar când eşti întrebat. Evită să emiţi judecaţi, păreri sau soluţii pe care tu le consideri bune în activitatea profesională pe care o desfăşori. Este posibil să fii înţeles greşit, chiar dacă pe alocuri ai dreptate. Mai bine te-ai gândi la un plan de îmbunăţăţire a imaginii tale publice.

Rac
Sufletul tău are nevoie de rafinare, dialoguri spirituale şi de o relaţie mai strânsă cu Dumnezeu. Planifică-ţi vizite în locuri încărcate de energie benefică, la expoziţii de artă sau delectează-te citind într-o sală de lectură a unei librării. Totodată sunt posibile veşti din şi despre străinătate, însă nu pune bază pe ele. Pot apărea răzgândiri şi răsturnări de situaţie spectaculoase, fie că este vorba de călătorii îndepărtate, fie că este vorba despre concepţiile tale de viaţă.

Leu
Ziua este favorabilă pentru achitarea facturilor sau datoriilor făcute în comun cu alţii. Sunt posibile nereguli în documentele financiare, de aceea ar fi bine să faci şi o verificare atentă a acestora. De asemenea, alcătuieşte un plan financiar pe termen lung, dar să vizezi mai mult economiile şi mai puţin investiţiile. Ascultă-ţi vocea interioară, pentru că îţi va oferi astăzi informaţii preţioase legate de modul în care să îţi cheltuieşti banii şi energia.

Fecioara
Relaţiile parteneriale se pot reconfigura astăzi. Sunt posibile discuţii aprinse ori cu partenerul de viaţă, ori cu cei de afaceri. Nu pune la suflet, deoarece lucrurile se vor întoarce peste câteva zile în favoarea ta. Totuşi ar fi bine să fii mai selectiv cu aceste persoane şi să ai curajul de a te desprinde de oricine te necăjeşte sau s-a dovedit neserios în activităţile întreprinse de-a lungul timpului împreună.

Balanţă
Se anunţă multe treburi la serviciu, dar şi cele de rutină necesare casei îţi solicită aportul. Relaţiile colegiale sunt tensionate şi ar fi bine să te fereşti de sfaturile sau ajutorul lor. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, însă nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale. Controlează-ţi reacţiile şi îngrijeşte-te mai mult. Alcătuieşte un program potrivit treburilor profesionale, dar ţine cont şi de nevoile organismului tău.

Scorpion
Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie relaţiile cu persoana iubită, dar şi cele cu copiii. Dacă eşti în postura de a lucra cu copiii, fii mai înţelegător cu generaţia tânără şi ţi-ar prinde ca din când în când să priveşti viaţa prin ochii unui copil. Însă, dacă persoana iubită îţi cere explicaţii vizavi de comportamentul tău din ultima vreme, pregăteşte-te de o discuţie amplă şi plină de neprevăzut.

Săgetător
Este o zi în care relaţiile cu familia şi activităţile necesare îmbunătăţirii traiului domestic îţi acaparează toate forţele. Se pot relua discuţii importante legate de bunuri patrimoniale, moşteniri sau sume de bani pe care doreşti să le investeşti într-o casă părintească sau să ajuţi o rudă dragă. În orice situaţie legată de neamul din care provii, fii prudent şi chibzuit la investiţii. Deocamdată beneficiezi de venituri bune, însă nu va dura mult.

Capricorn
Se întrezăresc multe drumuri pe distanţe scurte, fie la rude, prieteni apropiaţi, fie deja trebuie să pleci într-o delegaţie profesională. În planurile tale de astăzi pot interveni zgomotos partenerul de viaţă sau colaboratorii profesionali. Ascultă şi de sfaturile acestor persoane, chiar dacă asta ar însemna să îţi modifici programul sau poate chiar conduita. După-amiază ţi-ar prinde bine lecturi uşoare sau studii şi cercetări necesare în activitatea profesională.

Vărsător
Este o zi în care s-ar putea să îţi rotunjeşti veniturile, fie primind o sumă de bani restantă de la serviciu, fie cineva apropiat îţi face cadouri sau favoruri deosebite. Pe de altă parte, va trebui să cheltuieşti ceva bani pentru necesităţile zilnice. Tot ce ţine de regimul financiar este învăluit într-un mister greu de pătruns, aşa încât fii foarte atent la fiecare bănuţ pe care îl primeşti sau îl cheltuieşti. Evită planurile financiare de anvergură sau investiţiile pe termen lung.

Peşti
Ai multă energie astăzi, dar şi reacţii imprevizibile. Eşti tentat să te apuci de mai multe treburi deodată, fie la serviciu, fie acasă. Alege priorităţile care te privesc doar pe tine şi evită să te implici în treburile altora. Prietenii sau protectorii te pot sprijini în demersurile tale, însă bine ar fi să te bazezi numai pe tine. Sunt şanse mari să te desprinzi de relaţii considerate până nu demult valoroase.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×