x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 7 iulie 2014. Veniturile Balanţelor vor creşte astăzi

Horoscop zilnic, luni 7 iulie 2014. Veniturile Balanţelor vor creşte astăzi

07 Iul 2014   •   00:20
Horoscop zilnic, luni 7 iulie 2014. Veniturile Balanţelor vor creşte astăzi

Berbec
Debutul săptămânii este favorabil rezolvării chestiunilor băneşti comune cu partenerul de viaţă sau colaboratorii profesionali. Nemulţumirile datorate restrângerii cheltuielilor le poţi depăşi mai uşor dacă priveşti partea plină paharului. Ai suficiente resurse materiale, astfel încât să te descurci onorabil cu toate cheltuielile.

Taur
Este nevoie să îţi controlezi reacţiile faţă de ceilalţi. Provocările venite din partea colaboratorilor profesionali te vor obosi mult. Bine este să ţii cont de părerile celorlalţi şi să lucrezi cinstit în echipă. În special, relaţiile de la serviciu sunt tensionate şi oricând se pot destrăma definitiv. După-amiază, rezervă-ţi momente pentru a te sfătui cu partenerul de viaţă.

Gemeni
Foarte multă activitate se întrezăreşte la serviciu. Dozează-ţi eforturile pentru că organismul îţi este obosit. Relaţiile colegiale sunt tensionate, aşa încât lucrează doar sarcinile tale. Posibil să întrerupi definitiv o colaborare profesională mai veche. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Alternează orele de lucru cu cele de odihnă.

Rac
Activităţile legate de copii sunt o tema de mare interes, fie că este vorba despre copiii tăi, fie de ai altora. Sunt posibile discuţii aprinse cu reprezentanţii generaţiei mai tinere decât tine. Bine este să fii deschis dialogului cu aceştia şi să-i laşi să se exprime liber. Deocamdată, felul în care te raportezi la iubire şi implicaţiile este nepotrivit faţă de cei dragi.

Leu
Debutul săptămânii îţi aduce o mare dorinţă de a sta acasă, printre cei dragi. Ai spor şi succes la treburile gospodăreşti, dar şi la discuţiile cu membrii familiei. Planurile de îmbunătăţire a condiţiilor de locuit sau de achiziţionare a unor bunuri patrimoniale de valoare acum se pot materializa sau dezvolta mai departe. Ţine cont şi de sfaturile celorlalţi.

Fecioara

Foarte importante sunt informaţiile pe care le afli astăzi. Indiferent care este calea de informare este bine să reţii totul. Posibil că unele subiecte să te alarmeze, însă nu ai de ce. Vorbeşte puţin şi ascultă-i mai mult pe alţii. De asemenea, călătoriile pe distanţe scurte sunt o altă temă a zilei. Cineva din anturajul apropiat îţi poate oferi soluţii viabile de câştig material.

Balanţă
Veniturile tale din activitatea profesională vor creşte astăzi. Poate fi vorba despre o primă neaşteptată, dar şi despre intrarea în drepturi a unor bunuri patrimoniale. Fereşte-te de speculaţii, investiţii financiare sau de asocieri în afaceri şi colaborări puţin cunoscute. După-amiază, recomandabil este să te odihneşti sau să te plimbi în aer liber.

Scoprion
Ai multă energie, însă nu prea ştii ce să faci mai întâi cu ea. Cel mai potrivit ar fi să te ocupi doar de treburile tale, atât la serviciu, cât şi în plan personal, acasă. Sunt momente favorabile pentru a-ţi îmbunătăţi personalitatea şi felul de a te raporta la viaţă şi provocările ei. Tentaţia de a-i antrena şi pe ceilalţi întreburile tale îţi poate aduce respingerea lor.

Săgetător

Eşti retras şi cu greu poţi relaţiona cu ceilalţi. Pe cât posibil, ocupă-te de treburi uşoare. O discuţie tainică cu un prieten îţi poate aduce lămuriri vizavi de ceea ce se petrece în culisele locului tău de muncă. Ascultă mai mult şi vorbeşte strictul necesar. O dietă potrivită, dozarea eforturilor şi o plimbarea în aer liber îţi vor îmbunătăţi starea generală.

Capricorn

Prietenii îţi sunt alături, chiar dacă te solcită cam mult. Tensiunile dintre tine şi ei ating astăzi un punct critic, aşa încât fii prudent. Divergenţele pornesc de la o activitate socio-profesională pe care o desfăşuraţi împreună. Dacă observi că oamenii se îndepărtează de tine sau nu ţi se mai potriveşte ceea ce faci cu alţii, reevaluează-ţi posibilităţile de a îndrepta situaţia.

Vărsător
Se anunţă întâlniri cu şefii. Este posibil să începi o colaborare profesională departe de casă şi familie sau chiar în străinătate. Va fi mult de lucru şi pe termen lung. Totuşi, gândeşte-te pe îndelete şi evită să te angrenezi în prea multe responsabilităţi. După-amiază stai de vorbă cu cineva drag şi ţine cont de ceea ce îţi spune.

Peşti
Ai spor şi succes în relaţiile cu persoanele aflate în străinătate. Demersurile necesare călătoriilor de agrement, dar şi pentru studii sau colaborări profesionale întreprinse astăzi vor avea efecte pe termen lung. Bine ar fi să îţi lărgeşti paleta educaţională şi cu abordarea unui program de instruire personală sau profesională, într-un cadru oficial organizat.

Astrolog Anca Gordin Stoica  
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


Citeste si
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?

×