x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 8 septembrie 2014. Gemenii sunt solicitaţi la birou şi acasă

Horoscop zilnic, luni 8 septembrie 2014. Gemenii sunt solicitaţi la birou şi acasă

08 Sep 2014   •   00:04
Horoscop zilnic, luni 8 septembrie 2014. Gemenii sunt solicitaţi la birou şi acasă

Berbec
Intuiţia îţi este accentuată, iar emotivitatea îţi poate juca feste. Fii cât mai discret, ocupă-te doar de treburi uşoare şi evită spaţiile aglomerate. Discuţiile tainice cu cineva de încredere din sfera profesională îţi poate lămuri multe din conflictele mocnite la serviciu. Totuşi, deocamdată adună informaţii şi pregăteşte un plan de acţiune.

Taur
Se pare ca eşti susţinut de prieteni, dar şi de persoanele din anturajul socio-profesional. Totuşi, din politeţe sau pur şi simplu din faptul că fiecare are interesele lui, toată lumea din preajma ta va vorbi banalităţi. De aceea fii prudent şi evită să te laşi impresionat de reacţiile sau spusele altora. După-amiază, retrage-te într-un loc liniştit şi meditează la lume şi viaţă.

Gemeni
Esti destul de solicitat la serviciu, dar şi acasă, cei dragi aşteaptă mult de la tine. O întrunire cu şefii sau un dialog cu un reprezentat oficial te poate pune pe gânduri vizavi de poziţia ta în cadrul locului de muncă. Dacă ţi se vor încredinţa sarcini de lucru noi, fii prudent şi analizează-le pe îndelete. A doua parte a zilei rezerv-o pentru casă şi familie.

Rac
Este o zi în care multe tipare mentale au şanse mari de schimbare. Dialogurile cu persoane deosebite, posibil din mediul profesional în care activezi, îţi vor aduce noutăţi în mod special pe zona financiară. Sfaturile şi îndemnurile primite te vor ajuta să găseşti variante noi de câştig, fie prin abordarea altor activităţi la serviciu, fie pur şi simplu orientându-te către o altă profesie.

Leu
Sunt momente bune pentru rezolvarea unor chestiuni financiare comune fie cu partenerul de viaţă, fie cu persoanele din anturajul socio-profesional. Este bine să fii la zi cu plata facturilor sau altor tipuri de datorii. Veniturile tale din munca desfăşurată ţi se tot rotunjesc, aşa încât poţi achita toate datoriile, dar şi niscai mofturi pentru cei dragi.

Fecioară
Relaţiile parteneriale sunt disonante, aşa încât fii prudent. Posibil să se contureze finalul unor colaborări sau măcar schimbarea condiţiilor de desfăşurare a unei activităţi comune cu alţii. Cumva jocurile în plan socio-profesional sunt realizate în umbră. Evită implicarea emoţională în treburile altora şi dozează-ţi eforturile în toate situaţiile.

Balanţă
La serviciu este multă forfotă. Relaţiile colegiale sunt anoste, de aceea evită contactele apropiate şi dialogurile nefondate. Indicat este să te ocupi numai de îndatoririle tale şi să nu te implici în ajutorarea altora. Sănătatea este deficitară. Selectează treburile uşoare, la nevoie roagă pe cineva de încredere să te ajute şi rezervă-ţi momente de odihnă.

Scorpion
Relaţiile sentimentale te provoacă mult astăzi. Fiind preocupat cu îndatoririle tale socio-profesionale, persoana iubită sau copiii îţi duc lipsa de multă vreme. Acordă-le momentele necesare, fie pentru discuţii, fie pentru a participa alături de ei la activităţi recreative. Pe de altă parte, gândeşte-te şi la abordarea unui hobby drag sufletului tău.

Săgetător
Minunat ar fi să te preocupi îndeosebi de casă şi familie. Cu toate că situaţia stă pe un bulgăre de dinamită în sfera domestică, cu puţin efort şi bunăvoinţă poţi rezolva orice conflict. Ideile tale legate de amenajarea spaţiului de locuit sau de rezolvare a unor chestiuni patrimoniale ar putea fi primite cu entuziasm de către cei dragi. Însă ţine cont şi de sfaturile lor.

Capricorn
Se conturează multe călătorii pe distanţe scurte în scopuri diverse. Fii prudent în discuţii sau la semnarea documentelor, deoarece mentalul îţi este umbrit. Este dificil să te concentrezi asupra unei acţiuni sau asupra unui subiect, de aceea nu forţa nota. La nevoie cere sfatul unei persoane apropiate, de încredere.

Vărsător
Banii şi implicaţiile lor sunt preocuparea ta majoră de astăzi. Posibil să fii nemulţumit dacă faci un bilanţ al veniturilor şi cheltuielilor. Există şanse să primeşti bani dintr-o colaborare, dar insuficienţi pentru nevoile tale. Totuşi, selectează-ţi priorităţile şi lasă mofturile deoparte. De evitat speculaţiile şi planurile de investiţii.

Peşti
Eşti tentat să rezolvi astăzi tot ce nu ai reuşit în ultima vreme. Energia vitală este fluctuantă şi astfel şi stările tale de spirit sunt schimbătoare. Evită treburile care necesită mult efort fizic sau mental, pentru că este mai dificil să te concentrezi doar pe o singură acţiune. După-amiază răsfaţă-te cu o plimbare în aer liber şi cu o cină deosebită.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ȚIGANILOR
Un HOROSCOP pentru... lenjeria intimă! Cum alegi BIKINI și SUTIENUL, în funcție de zodia în care te-ai născut!
Femeile SEXY ale zodiacului
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×