x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marți, 11 noiembrie 2014. Taurii primesc de lucru mai mult decât de obicei

Horoscop zilnic, marți, 11 noiembrie 2014. Taurii primesc de lucru mai mult decât de obicei

10 Noi 2014   •   18:19
Horoscop zilnic, marți, 11 noiembrie 2014. Taurii primesc de lucru mai mult decât de obicei
Berbec 
Carieră, doar carieră mai reprezintă pentru ţine un tel cu adevărat important. Uiţi de romantism, de persoană dragă, de momente fascinante petrecute alături de cei care te iubesc. Nimeni nu te condamnă, însă, pentru a fi sigur că reuşeşti, elimină orice formă de teamă de nereuşită. Nu uită să îmbini imaginaţia cu logica, atunci când îţi propui să realizezi ceva nou.

Taur 
Aşteaptă-te să primeşti ceva mai mult de lucru decât de obicei. Probabil că trebuie să faci şi treaba altora. Chiar dacă acest lucru nu este tocmai pe placul tău,aminteşte-ţi că toată lumea trebuie să fie fericită, iar faptul că acum dai de la tine mai mult decât te aşteptai îţi poate aduce (pe lângă recunoaştere) şi merite în plus, în viitorul apropiat.

Gemeni 
Concentrează-te pe îndpelinirea sarcinilor de serviciu; este vital (pentru imaginea ta) să nu te laşi furat de peisajul mirific care se întrevede la orizont, neglijând ceea ce este musai de îndeplinit. Nu da succesul pe şansă... Ştii doar, ce-i în mâna nu-i minciună, iar a vorbi despre planuri de viitor măreţe, astăzi, arputea fi perceput ca fiind desuet.

Rac 
Atât timp cât nu te simţi în siguranţă, din punct de vedere emoţional, ar trebui să nu te grăbeşti a te pronunţa sau a lua decizii. Verifică puterea legăturii dintre tine şi persoana iubită, deoarece se pot naşte probleme imposibil de rezolvat doar din cauza unei lipse de comunicare, la nivel emoţional, mai ales. Ca întotdeauna, a fi sincer cu tine însuţi este cel mai important aspect.

Leu 
Oricât de greu ţi-ar fi să-ţi îndeplineşti responsabilităţile, nu renunţi - un adevărat act de curaj. Cu toate acestea, a şti când să renunţi este o adevărată artă. Ca atare, rezervă-ţi ziua de astăzi pentru a-ţi (re)descoperi limitele. Nu este o ruşine faptul că tu ai nevoie de dragoste şi că o cauţi. Trebuie doar să recunoşti acest lucru, să ai curajul să ceri şi Universul îţi va oferi ceea ce-ţi este de folos.

Fecioara 
În cazul în care eşti singur, s-ar putea să-ţi întâlneşti astăzi perechea; dacă eşti implicat într-o relaţie sentimentală, pregăteşte-te pentru o explozie de trăiri frumoase, de sentimente senzaţionale, petrecând momente splendide alături de persoana iubită. Cu toate acestea, păstrează-ţi măcar o parte din planurile aparent utopice; acestea te vor ajuta să-ţi păstrezi optimismul.

Balanţă 
Indiferent ce anume ţi se întâmplă, indiferent cât de rău te simţi, păstrează-ţi răbdarea şi calmul, pentru că, dacă spui ce ai pe suflet sau reacţionezi laceea ce alţii spun, s-ar putea să o faci într-un fel deloc potrivit naturii tale blânde, regretând ulterior efectele. Nu te grăbi să renunţi la planurile de viitor pe care abia ţi le-ai făcut.

Scorpion 
Este momentul să demonstrezi ceea ce afirmi. Mai ales în privinţa sentimentelor. În cazul în care nu eşti deja implicat într-o relaţie, rezervă-ţi această zi pentru a-ţi clarifica dorinţele. Încearcă să acţionezi în conformitate cu gândurile pe care le ai, acţionând într-o direcţie precisă. Nu afirma ceva decât dacă crezi cu tărie în acel lucru.

Săgetător 
Chiar dacă ţi se cere, chiar dacă ţi se impune, nu îţi mărturisi sentimentele. Nu te pronunţa nici în ceea ce priveşte situaţiile pe care nu le cunoşti. Nu este important să faci ceea ce ţi se cere şi deloc recomandabil să faci ceva pentru a le fi celorlalţi pe plac. Fii cu băgare de seamă în ceea ce priveşte semnele subtile pe care Universul ţi le trimite.

Capricorn 
Deşi nu te interesează ce se spune despre tine, la locul de muncă, ai putea auzi anuite zvonuri, care mai de care mai nefondate. Pe de altă parte, tot acolo, existe persoane care te susţin şi care îşi doresc să te ajute, deşi nu arată acest lucru. Ca atare, spune ceea ce simţi, chiar dacă nu te aştepţi că ceva să se schimbe – Universul are căi misterioase de a ne îndeplini cererile.

Vărsător 
Probabil că nu mai poţi să ţii doar pentru ţine ceea ce simţi şi vei începe să te pronunţi, indiferent care sunt circumstanţele în care vei face acest lucru. Dar nu toţi te vor înţelege şi cu atât mai puţin îţi vor accepta motivaţiile. Gândeşte-te doar că, odată spuse, vorbele nu pot fi retrase. Ceea ce te obligă să fii diplomat atunci când iniţiezi un dialog.

Peşti 
O zi în care nu toată lumea este de acord cu ceea ce tu intenţionezi a face. Probabil că vei întâlni mai multe piedici decât te aşteptai şi, pe deasupra, vei avea parte şi de critici nefondate. Evident, câinii latră, caravana trece. Priveşte doar în direcţia pe care tu însuţi ţi-ai stabilit-o, deoarece drumul pe care trebuie să îl urmezi este numai "înainte"... după cum şi Sfânta Vineri spunea, în poveştile copilăriei noastre. 

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×