x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marți, 28 octombrie 2014. Gemenii riscă să se plictisească foarte rău astăzi

Horoscop zilnic, marți, 28 octombrie 2014. Gemenii riscă să se plictisească foarte rău astăzi

28 Oct 2014   •   00:38
Berbec 
Se pare că, încă de la începutul zilei, vrei a-ţi face planuri de viitor, neinteresandu-te ceea ce se întâmplă sub nasul tău. În a doua parte a zilei însă, este posibil să fii nevoit a te întoarce în prezent, punându-ţi resursele în slujba celorlalţi. Indicat este să nu îţi doreşti a înfrânge sistemul, ci a te folosi de acesta şi de ceea ce el îti poate oferi. 

Taur 

Deşi înclinat spre a-i ajuta pe cei cu care interacţionezi şi au nevoie de susţinere, deşi orientat către a rezolva grijile altora, în a doua jumătate a zilei îţi vei găsi puterea de a-ţi urma propriile vise. Totuşi, nu evada chiar atât de mult în lumile fantastice la care ai acces; în contextul actual, a rămâne cu picioarele pe pământ este cea mai bună alegere. 

Gemeni 
Rişti să te plictiseşti foarte rău, astăzi. Realitatea pe care o percepi este mai greu de suportat decât de obicei. Însă, plictiseală nu a reprezentat niciodată pentru tine altceva decât un impuls de a trece de barierele lumii obinşuite; de aici şi sfatul de a nu te lăsa copleşit de lipsa de acţiune. Dacă în prima parte a zilei este indicat să colaborezi cu ceilalţi, în a doua parte a zilei ocupă-te doar de tine. 

Rac 
Ai parte de ceea ce îţi place cel mai mult să faci: să oferi ajutorul celor care ţi-l cer. Este nevoie de tine, astăzi, iar şansa de a-ţi fi impuse mai multe responsabilităţi decât de obicei este prezentă, ceea ce îţi dă dreptul, la rândul tău, să ceri asistenţă specializată atunci când ai nevoie de ea. Aminteşte-ţi că, de cele mai multe ori, oamenii din jurul tău se gândesc mai întâi la ei înşişişi abia apoi la tine. 

Leu 
Astăzi ai lumea la picioare şi puterea-ţi aparţine. Poţi face orice ţi-ai propus, în special în prima parte a zilei. Fii creativ, deci, indiferent care sunt circumstanţele de care ai parte. Mai ales că, poţi îndeplini orice ţi-ai propus, orice ai visat cândva. O zi încare nu doar că ai puterea de a aduce visele altora la realitate, dar şi de a-ţi transforma propria lume. 

Fecioara 
Dacă în prima parte a zilei treburile casnice şi îndatoririle familiale încă îţi ocupă timpul, în a doua parte a zilei, îţi poţi folosi resursele pentru a-ţi petrece timpul aşa cum îţi doreşti: făcând ceea ce îţi face plăcere cel mai mult. Evită, însă, speculaţiile şi alege să-ţi petreci seara într-un ambient liniştit. Din când în când, solitudinea îţi este un camarad de nădejde. 

Balanţă 

Poţi obţine tot ceea ce îţi doreşti, încă de la prima oră a zilei. Un cuvânt sincer, un zâmbet cald, o privire blajină alături de diplomaţia-ţi caracteristică, te pot duce oriunde-ţi doreşti să ajungi. Lucrurile se complică în a doua parte a zilei; vei fi nevoit a-ţi petrece timpul rezolvând fel de fel de probleme care apar în mijlocul familiei tale. Cu toate acestea, nu-ţi pierde voia bună şi nici zâmbetul. 

Scorpion 
Ceea ce ţi se întâmplă, astăzi (mai ales în prima parte a zilei) are rolul de te evidenţia, de a-ţi promova calităţile şi imaginea. O zi în care ţi se oferă o multitudine de şanse de a ieşi din anonimat. Foloseşte-ţi imaginaţia şi fii creativ, indiferent ce metodă de exprimare alegi pentru a-ţi manifesta geniul.

Săgetător 

Oscilezi, se pare, între un pesimism crunt şi un optimism debordant, cu greu găsind o cale de mijloc. Lucrurile se mai liniştesc în a doua parte a zilei, atunci când mai important pentru tine este să te simţi în siguranţă, în special din punct de vedere financiar, iar atenţia îţi va fi îndreptată către tipurile de investiţii pe care le poţi face. De această dată, ascultă sfatul rudelor. 

Capricorn 
Indiferent de cât de complicată ţi se pare situaţia în care te afli, aminteşte-ţi că rare au fost momentele în care tu ai cedat. Ca atare, nici astăzi nu te preda în faţa realităţii. Aşteaptă-te la ajutor divin, însă, nu uită că, până nu îţi schimbi atitudinea, contextul în care te afli nu se va modifica. Poate că este momentul să dezvolţi o nouă strategie - alege a doua parte a zilei pentru a face acest demers. 

Vărsător 
Nu îţi face foarte multe planuri, astăzi. Circumstanţele în care te găseşti se schimbă cu o viteză uluitoare, iar ideile inovatoare se succed în mintea ta cu o repeziciune de domeniul fantasticului. Aşteaptă cea de-a două parte a zilei pentru a-ţi regăsi liniştea interioară şi pentru a te hotărî ce strategie alegi. Acceptă cu inima deschisă ceea ce îţi rezervă viaţă. 

Peşti 

Dacă în prima parte a zilei încă este posibil să ai parte de momente neplăcute la locul de muncă (probabil noi responsabilităţi lăsate pe umerii tăi, probleme de rezolvat de care nu aveai deloc nevoie), lucrurile se liniştesc după ora prânzului; tot atunci vei găsi şi soluţiile optime pentru a face lumină în jurul tău şi pentru a organiza totul ca la carte. Ajută-ţi prietenii dacă aceştia au nevoie de tine. 

Astrolog Alina Cârciumărescu  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×