x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 14 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 14 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Ian 2014   •   21:25
Horoscop zilnic, marţi 14 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Poate că este momentul să realizezi că toate problemele pe care le ai se datorează propriei tale firi. Nicidecum celorlalţi. Ceea ce nu îţi place la ei este exact lucrul de care tu fugi, pentru că există şi în tine, dar nu vrei să recunoşti. Este posibil să fii dat peste cap, astăzi, de anumite experienţe din trecut, experienţe de care îţi aminteşti când îţi este lumea mai dragă.

Taur
Este una dintre zilele în care trebuie să fii foarte atent la ceea ce visezi cu ochii deschişi sau îţi doreşti. Căci tot ceea ce proiectezi astăzi are rolul de a deveni realitate, cât de curând. Se poate să întâlneşti greutăţi atunci când vrei să comunici cu cei din jur, să fii greşit înţeles sau deloc ascultat. Eşti obişnuit să fii ancorat în realitate, dar astăzi ar fi mai bine dacă ai privi totul ca o metaforă.

Gemeni
Deşi se spune despre tine că eşti superficial, ziua de astăzi este propice pentru a le demonstra tuturor celor care pretind acest lucru că se înşeală. Gândeşti la rece, îţi calculezi mişcările asemeni unei feline sălbatice, totul pentru a nu pierde din vedere scopul propus şi atingerea acestui ţel. Nu te pierde în detalii, admiră peisajul, căci este o zi în care covorul fermecat te duce lent, dar sigur, către visele tale.

Rac
O zi în care, dacă ai putea să te ocupi numai de tine, ar fi foarte bine. Indiferent că alegi să te duci la spa, să citeşti sau să mergi într-o mică excursie, evenimentul de Lună Plină din semnul tău solar îţi atrage atenţia că te-ai neglijat cam mult, în ultima perioadă. Gândeşte-te bine dacă îţi doreşti să te dedici altora, uitând complet de tine şi de nevoile tale… Eşti sigur că asta reprezintă fericirea, pentru tine?

Leu
Ai parte de o zi în care trebuie să te ocupi de proiectele rămase nefinalizate la locul de muncă. Dacă ai rămas în urmă, fă tot posibilul şi încearcă să ajungi la zi cu îndatoririle pe care le ai. Dacă ai putea să rămâi în umbră şi să nu te evidenţiezi foarte mult, ar fi foarte bine, căci aşa îţi vei putea vedea de treaba, liniştit. Lasă-i pe ceilalţi, setează-ţi priorităţile, în schimb.

Fecioara
Astăzi ai nevoie de atenţie pentru a evita tot felul de neplăceri, mai mari sau mai mici. Vestea bună este că reuşeşti să fii cu un pas înaintea tuturor. Vestea neplăcută este că te laşi influenţat de emoţii şi empatizezi prea mult, poate, cu cei din jurul tău. Totuşi, partea bună a lucrurilor este aceea că nu ai nevoie de un arsenal de raţionamente pentru a şti care este adevărul.

Balanţă
Nu prea ai ce să spui, astăzi. Este o zi în care ceea ce vrei să spui s-ar putea să nu aibă atât de multă importată pentru ceilalţi, nu atât de multă cu cât eşti tu obişnuit. Cu toate acestea, evită să ascunzi informaţia, mai ales acasă, în familie. Cei din jur au pretenţia să ştie ce se întâmplă cu tine, chiar dacă par că nu îi interesează cu adevărat acest lucru.

Scorpion
A te simţi constrâns şi baricadat în propriile obsesii nu mai reprezintă de mult timp o noutate pentru tine. Este bine, însă, că nu eşti singur. Ai alături prieteni şi oameni dragi, dornici să te ajute, în caz de nevoie. Ceea ce ai tu de făcut este să găseşti metoda ideală de exprimare, tocmai pentru a nu te izola de aceştia şi a nu-i îndepărta de tine. Spune ceea ce simţi şi nu te ascunde după deget, nu este o zi favorabilă secretelor.

Săgetător
Ai de-a face cu situaţii care mai de care mai neobişnuite, astăzi. Se pare că lumile paralele îţi sunt cu adevărat accesibile. Ceea ce te îndrumă către a vedea ceea ce se întâmplă cu alţi ochi decât de obicei. O zi asemeni unei poveşti, poţi fi în lumea ta miraculoasă şi, în acelaşi timp, prezent printre oamenii obişnuiţi. Orice ar fi, nu pierde contactul cu realitatea obiectivă.
 
Capricorn
Dacă astăzi eviţi a rămâne conectat la mediul în care te afli, rişti să pierzi informaţii preţioase pentru viitorul tău. Din fericire pentru tine, cei din jur încep a prelua din sarcinile tale, ceea ce îţi oferă mai mult timp liber pentru a fi atent la ceea ce este şi se află în jur – şi nu numai. Tot ceea ce ai de făcut este să ieşi în faţă, organizând eficient lucrurile, deşi acest lucru nu este pe placul tău.

Vărsător
Ai toate şansele ca astăzi să fii mai sensibil şi mai empatic decât de obicei. Poate că ar fi mai bine dacă nu ai mai nega ceea ce simţi – în definitiv, nu eşti un robot, ci o fiinţă umană care are sentimente – spunându-le celor din jur ce te apasă pe suflet. Este posibil ca, în acest fel, să descoperi şi să accepţi într-un final că există multe diferenţe între tine şi persoanele de lângă tine, în special în cazul persoanei iubite.

Peşti
A găsi echilibrul între logică, raţiune şi emoţie este ideal. Mai ales astăzi, o zi în care simţi nevoia să realizezi lucruri care, până acum, păreau imposibile. Imaginaţia îţi este hrănită de prezenţa lui Mercur în cea de-a douăsprezecea casă a horoscopului tău solar, în timp ce influenţa evenimentului de Lună Plină din semnul Racului te obligă să găseşti metode de a transpune ideile în proiecte, ulterior posibil a deveni realitate.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×