x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marti, 16 decembrie 2014. Taurii evita cu greu conflictele de la locul de munca

Horoscop zilnic, marti, 16 decembrie 2014. Taurii evita cu greu conflictele de la locul de munca

15 Dec 2014   •   19:43
Horoscop zilnic, marti, 16 decembrie 2014. Taurii evita cu greu conflictele de la locul de munca
Berbec 
Desi nu-ti doresti sa creezi noiconflicte, s-ar putea sa nu prea ai incotro. Pe cat de oscilanti in pareri si comportament sunt cei din jurul tau, pe atat de greu te poti abtine sa nu izbucnesti. Motiv pentru care iti este recomandat sa fii cat se poate de calm si linistit si deloc impresionabil. Altfel, risti sa iti versi nervii pe cine nu trebuie. 

Taur 
Oricat de mult ai incerca sa eviti conflictele la locul de munca, oricat de calm ti-ai dori sa pari in fata altora, se pare ca vei reusi cu greu, deoarece nu depinde foarte mult de tine starea ta, paradoxal, dealtfel. Nu te chinui sa te disculpi, nimeni nu are urechi sa te asculte. Ia in calcul doar rezolvarile cu efect pe termen lung. Cat de curand iti va veni apa la moara si toti isi vor cere iertare.

Gemeni
 
Pe cat de dificil incepe ziua, pe atat de frumoasa se va dovedi a fi, in final. S-ar putea sa ai de-a face cu un obstacol care a fost pus in calea ta de catre o figura autoritara sau de catre un superior, insa acest aspect nu este cel mai important. Cel mai important lucru este sa-ti pastrezi calmul si linistea interioara. Cat de curand vei fi privit asemeni unui invingator. 

Rac 
O zi in care certurile nu lipsesc, Da, nu este o veste buna, insa exista si o parte favorabila. Anume aceea ca te vei confrunta cu propriile profunzimi sufletesti, descoperind eventuale probleme care, aduse la suprafata si constientizate, se vor fi rezolvat de la sine. Asculta-ti intuitia, indiferent de circumstante. 

Leu 
Gandeste, gandeste si iar gandste! Tot ceea ce astazi spui poate si va fi folosit impotriva ta, la un moment dat. Probabil atunci cand iti va fi lumea mai draga. Motiv pentru care trebuie sa ai grija ce spui si... cui marturisesti. Pe de alta parte, ia in calcul faptul ca ziua de astazi este una in care degeaba incerci sa faci bine... ai toate sansele sa obtii ceva contrar binelui. 

Fecioara 
Nimic nu pare a se potrivi logicii tale, astazi. Nimic nu este asa cum iti imaginezi ca ar trebui sa fie. Insa, acest lucru nu iti da dreptul sa te angajezi ca vei face ordine in haos si ca vei reusi ceea ce altii nu au putut face. In schimb, cauta solutii care sa se potriveasca doar problemelor pe care tu le ai, deoarece acestea trebuie rezolvate cat mai curand. O zi destul de agitata... 

Balanta 
Ai face orice pentru a-ti gasi linistea, in cuplu, in familie... insa nu de tine depinde sa obtii armonia mult dorita, cel putin nu astazi. Incearca sa actionezi in conformitate cu ceea ce simti si astfel sa fii impacat cu deciziile luate si cu efectele obtinute. Fii sincer cu tine insuti si, in felul acesta, si ceilalti te vor aprecia si iti vor returna sentimente sincere. 

Scorpion 
Astazi ai putea descoperi ceva cu adevarat semnificativ pentru tine si pentru calea Destinului tau. Conditia este aceea de a ramane detasat, de a nu te implica trup si suflet in nimic din ceea ce intreprinzi (contrar dorintelor tale, dealtfel). In definitiv, este mai important pentru tine sa dezlegi misterul... 

Sagetator 
Si totusi, se pare ca ai asteptari mult prea mari; nu doar de la tine, ci si de la cei din anturajul tau - prieteni, cunostinte, VIP-uri... Ziua de astazi iti poate aduce surprize neplacute in acest context, intarzieri si amanari, schimbari bruste de situatie, exact ceea ce nu iti este folositor si nici pe plac. Insa, cu cat cat reusesti sa gestionezi mai bine situatiile aparute, cu atat mai linistit vei fi.

Capricorn 
Paradoxal, desi iti doresti sa fii singur si ai nevoie de izolare, este posibil sa fii obligat a participa la o actiune de grup. Nu te supara, nu te impotrivi si adapteaza-te cerintelor, va fi mai putin obositor pentru tine decat vice-versa. In definitiv, si obligatiile sociale trebuie indpelinite. De aceasta data este mai bine pentru tine sa faci parte din echipa. 

Varsator 
Nu prea suporti niciun comentariu, astazi, fie el venit din partea celor care te iubesc, fie din partea celor care iti sunt superiori din punct de vedere ierarhic. Daca cineva incearca sa te manipuleze si simti acest lucru, nu riposta; este mai bine daca ignori acest aspect, pastrandu-ti energia pentru mai tarziu. Rezerva-ti timp si energie pentru a asculta ceea ce altii au de spus. 

Pesti 
Cu cat cauti mai mult in alte planuri ale existentei tale, cu atat mai multumit de rezultat vei fi. Da-ti permisiunea tie insuti de a visa cu ochii deschisi, astazi; este posibil a descoperi tratamente noi, idei inovatoare pentru cei din jurul tau aflati in nevoie sau solutii eficiente pentru probleme aparent nerezolvabile. Imaginatia iti este cel mai bun prieten, astazi. 

Astrolog Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×