x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 21 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 21 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Ian 2014   •   21:10
Horoscop zilnic, marţi 21 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Indiferent de ce călătorie ai vrea să faci astăzi, ar fi bine dacă nu te-ai grăbi să pleci la drum, cel puţin nu în prima parte a zilei. Fii cu băgare de seamă, mai ales dacă prietenii tăi au un program ­ este posibil ca acel program să nu fie potrivit pentru condiţia ta fizică. Găseşte raportul ideal între a face ceea ce îţi doreşti tu şi te face fericit şi ceea ce îţi este impus.

Taur
Evită orice fel de conflict, astăzi, cu cei în vârstă sau cu figurile autoritare. Aşteaptă-te la întârzieri şi la amânări în ceea ce priveşte finanţele. Prin extensie, nu îţi investi resursele cu prima ocazie, indiferent de cât de tentant pare. Riscurile de pierdere sunt crescute. În ceea ce priveşte sănătatea ta, cu cât te ocupi mai repede şi mai bine de tine, cu atât mai liniştit vei fi în viitorul apropiat.

Gemeni
O zi în care trebuie să ţii cont de toate responsabilităţile pe care le ai, nelăsând nimic nerezolvat în urmă. Căci, chiar dacă te-ai afla în paradis, tot nu scapi de îndatoriri; ceea ce trebuie să faci vei face oriunde te-ai afla, în orice context. Este de preferat să încerci a înfăptui chiar mai mult decât atât, căci va veni un moment ­ în curând ­ în care tu vei savura libertatea, iar alţii vor munci din greu.
 
Rac
O zi în care, la locul de muncă, totul decurge conform planului prestabilit. Cu toate acestea, este indicat a fi flexibil pentru a te putea adapta unei eventuale situaţii de moment. În schimb, acasă este posibil să întâmpini tensiuni şi ­ în caz extrem ­ certuri. Evident, va fi nevoie de tine pentru a media conflictele. Ceea ce ai de făcut este să acorzi circumstanţe atenuante oricăreia dintre părţile implicate.
 
Leu
Evită a te comporta asemeni unui protector prea zelos, astăzi. În acelaşi timp, chiar dacă cei cu care interacţionezi sunt încăpăţânaţi şi, apparent, de neclintit în ceea ce priveşte deciziile pe care le iau, nu uita că simpla ta prezenţă va dinamiza şi mai mult lucrurile. În ceea ce priveşte sănătatea, asigură-te de buna funcţionare a organelor din zona abdominală.

Fecioara
Trecutul a trecut. În consecinţă, nu permite gândurilor negre sau regretelor să îţi întunece ziua. Totul se rezumă la alegeri, iar cele făcute până acum nu mai pot fi schimbate. De prisos a menţiona faptul că este nevoie de atenţie şi de inspiraţie de acum încolo. O zi perfectă pentru a analiza cu simţ de răspundere ce anume aduci atât tu, cât şi partenerul tău, în relaţia pe care o construiţi.

Balanţă
Cei cărora trebuie să le acorzi atenţia ta, astăzi, sunt fraţii sau surorile tale. Oameni pentru care a-ţi dedica resursele (fie că este vorba despre timp, fie că este vorba despre bani) reprezintă cea mai bună alegere şi investiţie. În schimb, în ceea ce priveşte comunicarea, cu greu reuşeşti să te faci înţeles. Rezervă-ţi timp pentru explicaţii şi argumentări, evită a-i lăsa pe interlocutori în ceaţă.

Scorpion
O zi în care senzitivitatea-ţi accentuată te face să îi percepi pe cei din mediul în care te afli drept agasanţi. Probabil că doar într-un loc lipsit de oameni ai putea fi fericit şi te-ai simţi în siguranţă. Dar cum nu întotdeauna acest lucru este posibil sau dezirabil, aminteşte-ţi că totul în lumea aceasta se bazează pe echilibru. Context în care este indicat să armonizezi locul în care te afli cu diplomaţie şi tact.

Săgetător
În cazul tău, astăzi, nicidecum noaptea nu-ţi va fi sfetnic bun. Ci zorii zilei şi dimineaţă, perioada de maximă dinamizare a zilei. De asemenea, o zi în care a-ţi asculta prietenii este de bun augur. Ceea ce ai tu de făcut, însă, în ceea ce-i priveşte pe aceştia şi relaţiile cu ei este să îţi păstrezi integritatea cu orice preţ. Şi încă ceva: nu lua ceea ce ţi se spune personal.
 
Capricorn
Faptul că te răzgândesti din minut în minut nu îţi este deloc caracteristic. Cu atât mai puţin cu cât, tocmai astăzi, cei din jur par a avea nevoie de un sprijin din partea ta. Pentru a-i împăca pe toţi, inclusiv pe tine, încearcă să răspunzi solicitărilor doar atunci când eşti în stare să dai cele mai complexe şi obiective răspunsuri. Nu cheltui peste măsură.

Vărsător
O zi în care ai tendinţa de a ascunde multe dintre cele ştiute. În definitiv, şi secretele au rolul lor. Şi poate este mai bine să nu te găseşti implicat în dispute, mai ales verbale şi în special în a doua parte a zilei, căci rişti să fii catalogat drept utopic. Dar cum în orice legendă există şi un sâmbure de adevăr, ar fi bine dacă nu ai evada în lumea ta, rămânând conectat la realitatea obiectivă.

Peşti
A te simţi intimidat, astăzi, indiferent de cât de puternici sunt oamenii cu care ai de-a face, este complet eronat şi deloc constructiv pentru tine. A-ţi păstra convingerile presupune a-ţi păstra integritatea, ceea ce este favorabil evoluţiei tale pe plan social. Cu cât oamenii sunt mai sensibili, cu atât mai “atinşi” se pot simţi de puterea care se regăseşte în vorbele tale. Stai alături de cei pe care îi iubeşti.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×