x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 27 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 27 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Mai 2014   •   22:25
Horoscop zilnic, marţi 27 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
O zi în care interacţiunea cu oamenii dragi ţie îţi este folositoare deoarece este de ajuns să vorbeşti cu aceştia pentru ca lumea în care trăieşti să capete accente de curcubeu. Ceea ce trebuie să faci este să cauţi frumosul în tot ceea ce te înconjoară.

Taur
Deşi întâmpini obstacole puse în calea ta de oamenii din jur, ai încredre că totul se rezolvă până la urmă, dacă acesta este drumul pe care trebuie să mergi. Reacţionezi împortiva limitărilor şi a opresiunii de orice fel, dar nu reacţiona în urma impulsului de moment. Grăbeşte-te încet.

Gemeni
Indiferent de cât de mare este provocarea de care ai parte, păstrează-ţi bine ascunse secretele. Ceea ce ai de făcut este să te prezinţi lumii într-o lumină cât mai bună, indiferent care sunt circumstanţele în care eşti implicat. Fii deschis, însă, dialogului.

Rac
Pe cât posibil, nu te feri într-atât de mult încât nimeni să nu mai poată ajunge la sufletul tău, mai ales în ceea ce-i priveşte pe cei dragi ţie. Este o zi în care, a fi alături de cei pe care îi iubeşti reprezintă cea mai înţeleaptă alegere posibilă. Evită, însă, dependenţa de ceilalţi.

Leu
Este momentul să îţi asumi rolul de conducător. Deci, oricât de tentantă ar părea o retragere în natură sau o mini-vacanţă într-un orăşel cu o atmosfera boemă, poate că ar fi bine dacă ai mai amâna decizia de a lăsa totul baltă. Încearcă să nu depinzi de alţii astăzi.

Fecioara
Ziua de astăzi reprezintă o ocazie minunată pentru a lua decizia vieţii tale, indiferent care este domeniul în care trebuie să acţionezi. Concentrează-te pe viitorul îndepărtat, deoarece, în prezent, eşti predispus dezechilibrelor emoţionale. Ascultă sfaturile fraţilor sau surorilor tale.

Balanţă
Poate că mama ta este o persoană mult prea critică pentru gusturile tale, poate că educaţia pe care ai primit-o în copilărie ţi-a provocat traume emoţionale ulterior, dar, cu toate acestea, nu uita că nu trebuie să te ridici la standardele impuse de alţii, neapărat. Cu atât mai puţin astăzi.

Scorpion
Sunt şanse ca astăzi să fii nevoit a refuza să acorzi ajutorul celor care ţi-l cer. Fie nu îţi este permis, fie eşti prea ocupat pentru a mai avea timp şi pentru ei... Este posibil chiar să rupi o relaţie. Aminteşte-ţi, doar, că fiecare lucru se întâmplă atunci când i-a venit momentul.

Săgetător
A te întoarce la rutina obişnuită nu înseamnă că trebuie să îţi părăseşti planurile de viitor sau îţi uiţi fanteziile. Totuşi, atât timp cât te dedici cu drag oricărei activităţi în care eşti implicat, poţi face din orice întâmplare a zilei de azi o aventură de neuitat.

Capricorn
Ai putea spune că este o zi a pregătirilor. Ai grijă de tine şi de înfăţişarea ta, deoarece, de mâine încolo, ai toate şansele de a fi remarcat de către cei din jur. Plăcerile simple sunt cele care îţi fac viaţa frumoasă astăzi. Stabileşte-ţi, însă, scopul principal şi fă tot posibilul pentru a-l atinge.

Vărsător
Probabil că preferi să stai acasă astăzi. Să nu-ţi părăseşti ambientul confortabil pentru nimic în lume. Totuşi, nu este o zi în care influenţele astrale să îţi susţină această atitudine, deci încearcă să îţi onorezi cât mai multe dintre promsiunile făcute. Schimbându-ţi atitudinea îţi schimbi şansele de a reuşi.

Peşti
Autodisciplina este importantă astăzi, pentru tine. Şi stăpânirea de sine, de asemenea. În condiţiile în care este posibil să îţi simţi familia şi ambientul în care trăieşti ameninţate de factori externi, aceste calităţi, menţionate anterior, te vor ajuta să treci cu bine peste orice fel de provocare.

Astrolog Alina Carciumărescu 
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×