x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 7 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 7 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

06 Ian 2014   •   21:29
Horoscop zilnic, marţi 7 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Astăzi, Luna îşi face de cap prin semnul tău solar. Te influenţează foarte mult, nerăbdarea fiindu-ţi caracteristică în această zi. Eşti provocat să spui ceea ce simţi, însă îţi dai seama că ai face mai mult rău decât bine persoanelor cu care vorbeşti. Ai nevoie de curaj pentru a fi sincer, însă astăzi a fi nu doar sincer, ci şi corect este mai important decât oricând.

Taur
Nu ai niciun fel de motiv pentru a te ocupa de altceva decât de sănătatea ta, astăzi. Impulsul de a te retrage, departe de lumea dezlănţuită, se simte şi nu îl poţi nega. Este indicat să te ocupi mai mult de tine însuţi, decât de cei de lângă tine. O zi în care ai şansa de a transforma orice situaţie neplăcută într-o experienţă fericită.
 
Gemeni
Lipsa de confort de care ai parte în ultima perioadă te face să acţionezi haotic, să îţi doreşti a evada în depărtări pentru a găsi acolo ceea ce nu ai aici. Ai parte de o zi în care stresul este accentuat, iar lipsa de perspectivă mai evidentă decât oricând. Nu ceda, căci, deşi norii negri ţi-au întunecat orizontul, razele Soarelui îţi vor lumina, în curând, drumul.

Rac
Şi în cazul tău, curajul este cea mai potrivită manifestare a spiritului, în această zi. Decât să faci valuri, anunţându-ţi nemulţumirile într-un limbaj nonverbal, mai bine să spui lucrurilor pe nume, anunţându-ţi intenţiile cu glas tare şi răspicat. Cui nu îi convine, să se întrebe de ce. Orice formă de frică este malefică pentru tine. Nu uita acest lucru…

Leu
Toată lumea are impresia că ştie ce se întâmplă cu tine. În special colegii de la locul de muncă. Este bine ca în această zi să îţi păstrezi ascunse punctele sensibile, căci este posibil să fii atacat atunci când îţi este lumea mai dragă. Nu eşti obligat să spui ceea ce alţii vor să audă şi nici mai multe decât este necesar, tocmai pentru că cei din jur să nu aibă cum să te “prindă”.
 
Fecioara
Se pare că astăzi lumea se apropie de tine dintr-un singur motiv: eşti una dintre persoanele dragi lor. Oamenii simt nevoia să fie în jurul tău, să audă o vorbă bună de la tine, să se simtă protejaţi de tine. A-ţi calcula beneficiile pe care le-ai putea obţine de pe urma acestor aspecte reprezintă cel mai rău lucru pecare îl poţi face astăzi. Ascultă-ţi intuiţia, este singura de partea sufletului tău.

Balanţă
Inspiraţia îţi este dată de cei din jur. În special o persoană de sex feminin îţi poate fi muza ideală. Nu îţi strică să priveşti ceea ce ţi se întâmplă dintr-un cu totul alt punct de vedere, căci aşa vei descoperi şi alte faţete ale cubului. Cu atât mai mult cu cât mai ai de studiat în ceea ce priveşte ceea ce se întâmplă înjurul tău. Cântăreşte piatra înainte să o arunci…

Scorpion
O zi în care este indicat să adaugi ceva nou rutinei tale. Este momentul să începi o nouă activitate, să descoperi ceva nou care să te lase atât pe tine, cât şi pe ceilalţi cu gura căscată. Nu este o zi favorabilă pentru a lăsa totul baltă şi a începe o viaţă nouă, însă. Preferabil ar fi să încerci a îmbunătăţi ceea ce deja ai obţinut.

Săgetător
Cu cât te bucuri mai mult de viaţă, astăzi, cu atât mai bine te vei simţi, pe timp îndelungat. Ţine-ţi, însă, promisiunile. Mai ales cele făcute copiilor. Căci, a-ţi ţine promisiunile astăzi, oricât de greu ţi s-ar părea, nu presupune a renunţa la lumea ta interioară, acea lume plină de culori şi senzaţii plăcute. O zi în care trebuie să păstrezi aparenţele, neapărat.

Capricorn
Nimeni nu este mai pregătit decât ţine să reziste oricăror “intemperii” pentru a-şi atinge obiectivele stabilite pe termen lung. Rezişti cu brio, înaintezi pas cu pas, iar ceea ce astăzi se întâmplă are rolul de a te asigura că te afli pe un drum potrivit ţie. Ceea ce ai de făcut este să te uiţi în imediata ta apropiere, fiind conştient de detaliile expediţiei la care acum participi.

Vărsător
Pentru că eşti atent la orice, mai puţin la ceea ce este în sufletul tău, poţi da celor din jur impresia că eşti fericit cu felul în care decurge viaţa ta. Totuşi, cu cât te laşi mai mult în voia sorţii, cu atât mai repede masca satisfacţiei şi a fericirii îţi va cădea de pe faţă. Nu mai ascunde ceea ce simţi. Cel puţin, nu faţă de cei care te iubesc cu adevărat.

Peşti
Tranzitul Lunii prin cea de-a doua casă a horoscopului tău solar are ca efect (printre altele, evident), în ceea ce te priveşte, credinţa că ai multe de oferit celor din jur. Ceea ce îţi va da aripi şi putere atunci când vei avea ceva de spus, mai ales dacă ai de gând să împărtăşeşti din cunoaşterea ta. Ai încredere în tine şi în ceea ce poţi oferi celor din jur.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×