x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 7 octombrie 2014. Pentru Peştii se anunţă schimbări legate de modul în care îşi câştigă banii

Horoscop zilnic, marţi 7 octombrie 2014. Pentru Peştii se anunţă schimbări legate de modul în care îşi câştigă banii

06 Oct 2014   •   21:23
Horoscop zilnic, marţi 7 octombrie 2014. Pentru Peştii se anunţă schimbări legate de modul în care îşi câştigă banii
Berbec
Observă-ţi şi monitorizează-ţi partenerii de afaceri şi pe acea persoană cu care formezi o relaţie de cuplu stabilă; ascultă cu atenţie ceea ce ţi se spune şi încearcă să nu înţelegi altceva decât adevăratul sens al celor ce ţi se comunică. Evident, există şi o parte negativă, aceea de a vedea că, de fapt, ai fost trădat. Cu toate acestea, nu este o zi favorabilă luării unor decizii cu efect pe termen lung.

Taur
O zi în care trebuie să te ocupi de tine şi de sănătatea ta. Probabil că vei avea parte de întâmplări stresante, de întâlniri obositoare, de timp pierdut din cauze independente de voinţa ta, însă nu te lasă pradă instinctelor de moment, nu te enerva, mai ales. Poţi afla secrete, unele dintre acestea fiind dezamăgitoare; cu toate acestea, caută şi găseşte-ţi puterea de a trece mai departe.

Gemeni
Nu îţi este foarte uşor să îţi găseşti drumul. Parcă nici o antenă nu-ţi mai funcţionează corect, iar busola e numai bună de aruncat la gunoi. Şi toate acestea doar pentru a decide, fără ajutor extern, care sunt persoanele din anturajul tău cu care îţi vei încheia relaţionarea ori dacă mai este sau nu cazul să continui relaţia de dragoste în care te afli. Evită speculaţiile şi activităţile riscante.

Rac

O zi în care este de preferat să eviţi orice fel de conflict cu autorităţile sau cu superiorii ierarhici, mai ales dacă este vorba despre persoane de sex feminin. Este posibil şi să ai probleme legate de familie sau de proprietăţile pe care le deţii, situaţii care nu îţi permit să te ocupi de locul tău de muncă. Este doar o situaţie de moment, în următoarele zile lucrurile se vor remedia rapid.

Leu
Este posibil să ai parte de multe surprize, astăzi. Fie eşti nevoit să pleci la drum lung, subit, fie ai o revelaţie spirituală, fie descoperi informaţii la care nici nu visai vreodată să ai acces. Încearcă să rămâi în defensivă, fiind atent la toţi cei care au câte ceva de împărţit cu ţine. Nu este de mirare dacă cineva (o persoană de sex masculin, în principiu) va vrea să îţi încalce teritoriul.

Fecioara
Nu te grăbi să iei decizii legate de situaţia ta financiară. Ziua de astăzi nu este deloc o zi potrivită pentru a face acest lucru. În schimb, încearcă să recuperezi timpul pierdut, ajungând cu agenda la zi. Păstrează-ţi energia şi sângele rece pentru zilele viitoare. Repară lucrurile din casă care se strică şi bucură-te că, în cazul în care ai de ajuns cu datoriile la zi, Providenţa te va ajută.

Balanţă
În cazul în care ai probleme de sănătate în ceea ce priveşte capul (legate de dinţi şi/sau de ochi), nu pregetă a merge la medic pentru un diagnostic corect. Pe de altă parte, deşi te-ai putea simţi năpădit de melancolie, aşteaptă-te şi să fii nevoit a rupe unele dintre relaţiile parteneriale care nu îţi mai sunt de folos.Totuşi, oricât de greu ţi-ar fi astăzi, nu uită că Universul te protejează.

Scorpion
Sănătatea ta şi ambientul în care îţi petreci zilele - acestea sunt acele două segmente de viaţă care necesită atenţia ta, astăzi. Este posibil că o persoană de sex feminin din aturajul tău (sau asistenţă ta personală ori secretara, dacă este cazul) să dea bir cu fugiţii; chiar dacă de această persoană nu îţi pasă foarte mult, ai toate şansele să rezolvi cu greu efectele acestei acţiuni.

Săgetător
Ceea ce începi a face astăzi, că proiect, va avea parte de un rol major în dezvoltarea ta ulterioară. Apară-ţi poziţia în faţă celor cu care interacţionezi,mai ales dacă aceştia au rol de protectori în viaţa ta. Apoi, este posibil să fii nevoit a-ţi proteja mai mult copiii sau persoana iubită, fie doar şi cu o vorbă bună, spusă la momentul oportun.

Capricorn
Fii circumspect şi nu acţiona în urma impulsului de moment. Analizează fiecare detaliu al celor întâlnite, mai ales dacă este vorba despre vreuna dintre proprietăţile tale ori despre familia ta. În cazul în care intenţionezi să achiziţionezi ceva scump, asigură-te că nu există costuri ascunse. Verifică toate datele înainte de a semna înţelegeri şi contracte.

Vărsător

Este posibil să fii nevoit a pleca în grabă de acasă; asigură-te, însă, că nu uiţi nimic din tot ceea ce este important. Apoi, mai ales dacă activezi într-un mediu academic, îţi este recomandat să fii cu mare băgare de seama atunci când formulezi fie o cerere, fie un discurs. Ceea ce comunici poate fi extrem de uşor interpretat într-un sens maliţios, dealtfel, complet în dezavantajul tău.

Peşti
Se anunţă schimbări legate de modul în care îţi câştigi banii. Este posibil să primeşti o sumă de bani sau un cadou foarte costisitor atunci când te aştepţi cel mai puţin. Nu este nici o zi, nici o perioadă favorabilă încheierii unor noi înţelegeri şi, cu atât mai puţin, acceptării unei propuneri legate de un nou loc de muncă.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×