x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 8 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 8 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

07 Apr 2014   •   20:59
Horoscop zilnic, marţi 8 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Direcţionarea energiei de care dispui în scopuri cu adevărat utile este sarcina prioritară astăzi, pentru tine. Evident, în cazul în care te găseşti implicat în vreo dispută, încearcă să nu faci tot ceea ce poţi pentru a o câştiga. Indiferent de situaţie, astăzi este de preferat să alegi drumul cunoscut.

Taur
Se pare că nenumărate sunt momentele şi situaţiile în care nu ştii ce să faci, deoarece atunci când îţi propui un plan pe care să îl urmezi îndeaproape, intervin detalii de rezolvat la care nu te aşteptai. Şi deşi poate părea că stagnezi, nu renunţa, totuşi, la ceea ce ţi-ai propus a face.

Gemeni
Mulţi ştiu de ce eşti capabil. Ca atare, nu te forţa foarte mult să rezolvi ceea ce mai poate aştepta, deoarece ­ deşi vei avea rezultate foarte bune – vei rămâne fără pic de vlagă. Şi poate că nu este cazul să depui încă un efort atât de mare. Din când în când, retrage-te pentru a te reîncărca cu energie.

Rac
O zi în care este de preferat să eviţi orice fel de conflict cu autorităţile. Indiferent ce ţi se spune şi de către cine, astăzi ai tendinţa de a le lua pe toate personal, reacţionând în consecinţă. Ajută-i pe cei din jurul tău să-ţi respecte limitele impuse. Cu alte cuvinte, nu te implica în acţiuni care nu te privesc.

Leu
Cu cât te implici mai mult în dezvoltarea celor din jurul tău, cu atât mai puţin timp şi resurse energetice ai pentru tine şi pentru propria-ţi dezvoltare spirituală. Se impune evitarea situaţiilor în care alţii au de câştigat şi pentru rezolvarea cărora este nevoie de multă dedicare din partea ta.

Fecioara
Nu te grăbi să iei decizii legate de situaţia ta financiară. Ziua de astăzi nu este deloc o zi potrivită pentru a face acest lucru. În schimb, încearcă să recuperezi timpul pierdut, ajungând cu agenda la zi. Păstrează-ţi energia şi sângele rece pentru zilele viitoare.

Balanţă
Este foarte posibil ca astăzi să descoperi o multitudine de feţe ascunse ale celor care pretind a-ţi fi prieteni. O zi plină de surprize, deci. Ceea ce poţi face este să păstrezi o oarecare detaşare, nelăsându-te pradă dezamăgirii. Este mult mai sănătos.

Scorpion

Astăzi, cele mai mari probleme, pot apărea de la faptul că nu îţi exprimi sentimentele. Cea mai “la îndemână” rezolvare este practicarea unei forme de sport din categoria artelor marţiale şi asta deoarece este mai simplu şi mai corect să îţi rezolvi conflictele interioare decât să provoci altele.

Săgetător
Încărcat de emoţii şi trăiri intense, cu greu îţi poţi păstra obiectivitatea astăzi. Tinzi să creezi utopii în mintea ta, uitând să fii atent la ceea ce se întâmplă în această realitate. O zi în care te împarţi între obligaţiile obişnuite şi nevoia de a explora noi orizonturi exotice.

Capricorn
Oricât de agitat te simţi, oricât de nervos ai putea deveni, aminteşte-ţi în orice moment că trebuie să îţi onorezi obligaţiile şi să îţi asumi responsabilitatea pentru munca pe care o depui. Nu face schimbări bruşte de direcţie şi rezervă-ţi energia pentru viitorul apropiat. Eşti pe drumul cel bun...

Vărsător
Poate că astăzi este mai bine să te iei după ce simţi, după intuiţie, decât să analizezi totul cu mintea şi să găseşti soluţii logice şi argumente raţionale pentru ceea ce vrei să faci. Cu toate acestea, atunci când simţi nevoia, caută în profunzimea subiectelor analizate; poţi avea surprize plăcute.

Peşti
Este indicat să nu pierzi timp preţios certându-te cu cei care îţi fac zile negre. Păstrează în minte scopul principal, anume acela de a descoperi care este adevărul. Este important şi să păstrezi pentru tine experienţele personale, nepovestindu-le oricărui neofit.

Astrolog Alina Cârciumarescu 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×