x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 12 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 12 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

11 Mar 2014   •   20:26
Horoscop zilnic, miercuri 12 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Nevoia de atenţie, atât din partea persoanei iubite, cât şi din partea prietenilor tăi, te poate face să depui eforturi suplimentare pentru a obţine aprobarea acestora, însă nu-ţi garantează rezultatul dorit. Având atâta energie la dispoziţie, încearcă să găseşti bucurie petrecând mai mult timp în compania copiilor. Cu toate că nu pare uşor, ar trebui să ai în vedere abordări noi, nemaiîncercate până acum de a obţine profituri financiare dintr-o asociere sau legate de o moştenire.

Taur
Astăzi vei găsi cam dificilă misiunea de a face pe plac şefilor şi, în acelaşi timp, de a petrece mai mult timp cu familia. Oricum te simţi încă nepregătit să accepţi strategii noi şi să iei decizii riscante privind parteneriatele, deci lasă lucrurile să se sedimenteze. Decât să te împarţi ineficient în ambele direcţii, mai bine renunţă pentru o zi sau două la carieră în favoarea momentelor relaxante şi pline de afectivitate de acasă. Eventual fă-ţi plăcerea de a cumpăra un obiect decorativ pentru casă.

Gemeni
Cum astăzi probabil că vei avea parte de multe discuţii şi întâlniri de tot felul, ai grijă ca din dorinţa de a ieşi în evidenţă, să nu exagerezi cu discursuri pompoase şi încearcă să acorzi complimente numai atunci când e cazul. La serviciu este posibil să te loveşti de mentalităţi învechite şi de reticenţa colaboratorilor sau a angajaţilor atunci când se aduc în discuţie oportunităţi de înscriere la cursuri pentru noi specializări sau disponibilitatea de a accepta reprofilarea.

Rac
Dacă îţi trece azi prin minte să-ţi surprinzi persoana iubită cu un cadou deosebit care să atragă priviri admirative, ia în calcul şi riscul de a-ţi destabiliza bugetul. În plus, dacă te gândeşti puţin, poţi găsi şi alte resurse prin care să-ţi manifeşti cu generozitate afectivitatea. În privinţa talentelor tale neexploatate încă la deplină capacitate, încearcă să renunţi la scepticism şi să fii mai deschis către a analiza oportunităţi de asociere pentru a obţine inclusiv profituri financiare.

Leu
Cu Luna aflată în propriul semn, dorinţa de strălucire, de a capta atenţia tuturor va fi la cote înalte. Poate ar trebui să te concentrezi totuşi mai mult pe propria persoană şi mai puţin pe aprobarea celorlalţi. Fă ceva care-ţi place, permite-ţi o mică indulgenţă şi nu pune la suflet faptul că unii nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Nu este cazul să îţi faci griji din cele mai neînsemnate vorbe, dar nici să-ţi setezi aşteptări prea mari din partea partenerilor de afaceri şi nu numai.

Fecioara
Oricât ai încerca astăzi să ieşi în evidenţă la locul de muncă prin dedicare dar şi prin disponibilitatea către dialog cu scopul de a găsi soluţii noi şi constructive, sunt şanse mari să te loveşti de o barieră de scepticism. Şi cum rezervele tale energetice par a fi pe terminate, ar fi indicat să te retragi puţin într-o atmosferă mai detaşată, mai relaxantă, pentru a-ţi reîncărca bateriile dar şi pentru a încerca o reformulare mai eficientă a ideilor pe care vrei să le transmiţi.

Balanţă
Astăzi simţi că este o zi în care trebuie neapărat să ieşi în lume, să te distrezi alături de prieteni şi probabil că vei fi sufletul petrecerii sau cel puţin vei încerca să atragi cât mai multe priviri. Însă, îţi va fi cam greu să mulţumeşti şi persoana iubită sau să-ţi fie înţeleasă şi acceptată dorinţa ta de libertate. Ar trebui să te bazezi mai mult pe capacităţile tale creative, pline de originalitate şi să ai încredere că ai suficiente resurse interioare neexploatate până acum.

Scorpion

Astăzi cauţi să ţi se recunoască meritele şi valoarea personală şi ai şansa de a fi admirat pentru eforturile depuse în a gestiona lucrurile cât mai eficient. Totuşi, în finalul zilei, acasă vei găsi zona de confort şi relaxare şi tot acasă poţi să-ţi manifeşti cu căldură afectivitatea. Important este să laşi deoparte rolul de şef şi să fii mai deschis şi mai maleabil la părerile celor din familie atunci când se pune problema unor acţiuni de renovare sau de redecorare a casei.

Săgetător
Pasiunea cu care vrei să-i convingi pe ceilalţi asupra convingerilor tale poate fi notabilă cu menţiunea de a nu folosi totuşi un limbaj prea îndrăzneţ doar de dragul de a ieşi în evidenţă. Trebuie doar să găseşti o notă de echilibru în ceea ce priveşte felul cum te exprimi, fără excese, dar şi fără cenzură când nu este cazul. Începând de azi, pentru vreo două zile, ai putea să te bucuri de o evadare din cotidian făcând o mică o excursie peste hotare sau să încerci un răsfăţ cu tentă exotică.

Capricorn
Astăzi poţi experimenta o zi cu multă pasiune dar posesivitatea şi nevoia imperativă de afecţiune şi intimitate pot crea momente apăsătoare dacă nu sunt gestionate cu atenţie. În plus, ai grijă la slăbiciunea pentru obiecte de lux care te poate împinge la cheltuieli cam mari. Chiar dacă nu ai găsit până acum soluţii care să te ajute să-ţi pui în practică nişte planuri mai vechi, nu renunţa deoarece sunt şanse să descoperi surse originale de finanţare pentru acestea.

Vărsător
Chiar dacă vrei să fii iubit şi acceptat pentru firea independentă şi dornică de libertate, azi va trebui să faci un efort dedicând mai multă atenţie dar şi mai multe dovezi de dragoste pentru a intra în graţiile partenerului tău. Mai multă răbdare se cere şi în relaţiile sau discuţiile cu şefi sau alte autorităţi, deoarece e foarte probabil să te confrunţi cu mentalităţi învechite şi o mică deschidere către idei noi, iar încercarea de a le face pe plac se va dovedi neproductivă.

Peşti
Astăzi este important să fii atent la excesul de zel din activităţile cotidiene dar şi la impulsul, greu de stăpânit, de a fi generos şi de a acorda ajutor, uitând de tine. Mai mult ca sigur poţi câştiga admiraţia colegilor sau a familiei, dar trebuie să ştii când să te opreşti riscând altfel să te alegi cu neplăceri din cauza unor probleme cu coloana vertebrală sau sistemul cardio-vascular. Deci, nu-ţi neglija corpul şi oferă-i şansa de a se relaxa şi de a-şi încărca bateriile.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×