x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 15 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 15 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Ian 2014   •   21:58
Horoscop zilnic, miercuri 15 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Petrecerea unei zile acasă, alături de membrii familiei, ar fi cea mai bună soluţie pentru tine astăzi, fiind dispus să rezolvi câte ceva în cămin, dar şi să fii mai atent la nevoile celor dragi. O problemă de la serviciu reapare în discuţie şi, chiar dacă nu vrei să te cerţi cu şefii, va trebui să iei atitudine şi să te foloseşti de energia de azi pentru a te elibera de relaţii şi angajamente care nu-ţi permit să acorzi şi familiei atenţia cuvenită. Însă apelează la calm şi moderaţie.

Taur
Eşti preocupat să rezolvi cât mai multe lucruri care ţin de familie, să faci poate o mică deplasare la nişte rude şi eventual să mai schimbaţi două vorbe împreună la o masă. Însă prioritizarea activităţilor alături de familie ar putea genera câteva conflicte cu colegii de muncă. Încearcă să nu răspunzi la provocări şi să nu te enervezi mai mult decât este cazul. Dacă activezi în învăţământ, nu vei rezolva prea multe dădăcindu-ţi excesiv elevii sau studenţii.

Gemeni

Dacă în relaţia cu banii azi s-ar putea să ai un mic noroc, mai ales dacă are legătură cu vreun patrimoniu, relaţiile intime nu se ridică la înălţimea aşteptărilor. Poţi fi afectat de încercările fără vreun rezultat aparent de a-ţi mulţumi partenerul. Răbufnirile emoţionale te pot face să te îndoieşti de propria valoare, dar indicat ar fi să abordezi situaţia cu mai mult calm. Foloseşte-ţi energia altfel şi dedică-te unor studii complexe, mintea fiind acum mult mai alertă.

Rac
Sensibilitatea ta emoţională ţi-ar putea da azi ceva de furcă fiindcă îţi va fi greu să împaci dorinţa de a-i copleşi pe cei dragi din familie cu atenţia ta şi aşteptările greu de satisfăcut în prezent pe care le ai de la partenerul tău. Nu va lipsi prea mult ca spiritele să se încingă şi apoi să regreţi totuşi că ai acţionat sub impulsul emoţiilor. Mai bine orientează-te către propria persoana şi acordă-ţi câteva momente de îngrijire şi răsfăţ, în care să faci ceva care îţi aduce plăcere.

Leu
Probabil că energia ta nu va fi la un nivel optim astăzi şi, în plus, sensibilitatea emoţională este şi ea puţin crescută, ceea ce ar putea genera foarte uşor tensiuni şi nemulţumiri în discuţiile cu cei din jurul tău, inclusiv la locul de muncă. Totuşi, ştii foarte bine că poţi să derulezi cu încredere demersurile ambiţioase demarate la serviciu, acestea putând să-ţi aducă succesul încet şi sigur. Tot azi sunt favorizate activităţile creative, relaxarea sau tratamentele de detoxifiere.

Fecioara
În loc să-ţi pierzi timpul încercând să-ţi mulţumeşti persoana iubită sau să-ţi răsfeţi copiii, ai putea mai bine să convoci o mică reuniune de familie, ocazie cu care să stabiliţi împreună planurile de viitor şi să trasaţi clar aşteptările. Important este să nu iei nimic la modul personal. Statusul financiar al familiei este important pentru tine, trebuie lămurit orice diferend pe această temă şi te poţi ajuta de idei originale prin care ai putea să găseşti surse suplimentare de venit.

Balanţa
Siguranţa oferită de cămin şi legătura cu părinţii sunt subiecte care se repun astăzi în discuţie. Eşti sensibil la aceste domenii şi încerci din răsputeri să menţii armonie în relaţii dar nu trebuie să-ţi setezi aşteptări prea mari din partea familiei şi să ceri susţinere nelimitată în orice direcţie alegi să te îndrepţi în viaţă. Toate relaţiile tale se cer revizuite dar trebuie să ştii să faci schimbările care rezonează cel mai bine cu noile tale obiective şi necesităţi.

Scorpion

Astăzi îţi permiţi să evadezi la propriu împreună cu familia într-o mică deplasare chiar dacă asta înseamnă o extravaganţă. Vrei să te bucuri de locuri şi mentalităţi diferite şi dacă totuşi nu vei pleca, te poţi delecta cu lecturi pe teme istorice sau filosofice. Este important să-ţi dozezi bine efortul fiindcă îţi poţi suprasolicita organismul şi încearcă să eviţi situaţiile stresante care pot apărea cu ocazia deplasărilor. Reflectează în linişte la toate relaţiile tale din prezent.

Săgetător
Este posibil să fii prea optimist în legătură cu demersurile pentru obţinerea unui împrumut sau unele investiţii, dar  poţi primi o sumă de bani din partea familiei. Fie că este vorba de prieteni, fie că este vorba de cei cu care te-ai asociat pentru un interes comun, relaţiile cu aceştia nu vor decurge astăzi prea lin datorită schimbărilor tale bruşte de dispoziţie şi a unor divergenţe venite de la bani. Clarifică-ţi bine alături de cine porneşti în realizarea planurilor tale de viitor.

Capricorn
Cele mai multe emoţii pe care le vei experimenta astăzi au legătură cu partenerul de viaţă şi cu familia ta. Eşti mai protectiv şi mai atent la reacţiile şi la nevoile celor din jur. Chiar îţi doreşti să te bucuri de atmosfera caldă a căminului şi este posibil să îi răsfeţi mai mult decât este cazul. Ambiţiile tale pe care le ai referitor la cariera şi la planurile pe termen lung pot crea tensiuni în relaţia cu şefii aşa că revizuieşte-ţi legăturile cu aceştia şi nu te lăsa perturbat de emotivitatea de moment.

Vărsător
Nevoia ta de a studia, de a te dezvolta mai mult în zona relaţiilor socio-umane dar şi a spiritualităţii ar putea să nu mai fie în concordanţă cu ceea ce-ţi doreşti de la locul de muncă deşi eşti destul de dedicat sarcinilor zilnice. Acordă atenţie sporită alimentaţiei şi evită excesele culinare care îţi pot crea câteva neplăceri, zona digestivă fiind mai sensibilă. Profită de acest răstimp să rezolvi diverse probleme medicale sau menajază-te lucrând mai mult de acasă.

Peşti
Divertismentul alături de familie, de copii este ceea ce-ţi doreşti pentru astăzi. Compania celor dragi este cea mai bună formă de relaxare şi din nevoia de a-i mulţumi pe toţi s-ar putea să neglijezi obiectivele ferme stabilite până acum. Vei fi provocat să-ţi direcţionezi energia către rezolvarea unor tabu-uri şi către schimbarea termenilor oricăror relaţii care sunt importante pentru tine şi nu către risipirea în conflicte inutile legate de gelozie sau de posesivitate.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×