x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 15 octombrie 2014. E momentul ca Fecioarele să aibă mai multă încredere în propria persoană

Horoscop zilnic, miercuri, 15 octombrie 2014. E momentul ca Fecioarele să aibă mai multă încredere în propria persoană

14 Oct 2014   •   20:51
Horoscop zilnic, miercuri, 15 octombrie 2014. E momentul ca Fecioarele să aibă mai multă încredere în propria persoană
 
 
Berbec 
Există şanse pentru a relua un parteneriat care implică relaţii cu străinătatea, dar şi ocazia unor noi contacte în decursul călătoriilor făcute cu scopul aprofundării unor cunoştinţe dintr-un domeniu care-ţi permite manifestarea creativităţii personale. Nevoile tale emoţionale nu trebuie trecute cu vederea şi, deşi dispoziţia ta este destul de inconstantă, nu vei neglija totuşi responsabilităţile domestice. 

Taur 
Situaţia de la serviciu este dependentă de gradul de armonie pe care reuşeşti să-l atingi în relaţia cu colegii sau cu colaboratorii. Te poţi baza pe abilităţile tale de negociere, însă fereşte-te de a fi subiectiv şi de a lua la modul personal orice se discuta. Se ivesc posibilităţi de accesare a resurselor necesare îmbunătăţirii spaţiului de lucru şi ar fi indicat să mizezi pe o cât mai eficientă organizare. 

Gemeni 
Este necesar să-ţi defineşti cât mai clar necesităţile tale de natură emoţională înainte de a trece la acţiune în sectorul sentimental. Nu e exclusă reapariţia în viaţa ta a unei persoane considerată specială, dar recomandarea este să nu te laşi furat de entuziasmul de moment şi să cântăreşti bine situaţia. Financiar, poţi lua decizii pe fond emoţional dacă nu-ţi menţii o atitudine cumpătată. 

Rac 
Munceşti cu spor şi vizezi diversificarea surselor de venit, toate ce scopul consolidării relaţiei cu familia şi pentru a demonstra cât de serios te implici. Atmosfera din mediul socio-profesional este însă destul de volatilă şi vei fi provocat să-ţi demonstrezi imaginaţia ingenioasă şi capacitatea de te adapta la orice schimbări de strategie. Nu uita totuşi de propriile nevoi personale. 

Leu 

Comunicarea, studiile, contactele sociale, inclusiv relaţia cu rudele ar merita reconsiderate, fiecare după caz, acum fiind un moment prielnic pentru a relua sau a repara ceea ce până acum nu a primit atenţia cuvenită. Provocarea însă poate veni dinspre necesitatea de a-ţi revizui modul de a privi lucrurile precum şi credinţele personale, lăsând în urmă orice bagaj emoţional apăsător. 

Fecioara 
E momentul să ai încredere în propria persoană şi în capacitatea de a găsi cei mai potriviţi oameni alături de care să-ţi consolidezi strategia financiară. Probabil nu vor lipsi răzgândiri, promisiuni neonorate, resurse neaccesibile şi prieteni ce nu se vor ridica la înălţimea aşteptărilor tale, dar dacă nu devii prea emoţional, ai şanse să înveţi ceva din asta şi să alegi mai bine pe cine te bazezi. 

Balanţă 
Ideile curajoase, dar şi anturajul te ajută în a-ţi face cunoscută o imagine la care de altfel ţii foarte mult. Se poate să fii tu acela căruia i se solicită sprijinul îngăsirea unui compromis, excelând la capitolul diplomaţie. În orice situaţie, e necesar să menţii o atitudine obiectivă şi responsabilă, chiar dacă partenerii tăi de afaceri sau din sfera personală îţi vor oferi ocazii pentru a-ţi schimba dispoziţia. 

Scorpion 
Astăzi ţi-ar fi de folos câteva momente pe care să le dedici aducerii la suprafaţă a unor sentimente mai vechi, chiar dacă acest lucru nu este tocmai confortabil. Reanalizarea unor relaţii şi felul cum te raportezi la acestea sunt facilitate de lucrul asupra stimei de sine dar şi a setării unui obiectiv îndrăzneţ pentru viitorultău. Aplecarea spre zona spirituală îţi poate aduce acum confortul interior necesar. 

Săgetător 
Nevoia de siguranţă şi dispoziţia circumspectă se pot interpune astăzi şanselor de a găsi partenerii potriviţi pentru proiectele tale de viitor. Ai parte de susţinere, de consiliere dar şi de suficientă energie, doar trebuie să treci peste nişte angoase trecătoare, şi poate n-ar strica să-ţi clarifici ce anume eşti dispus să-ţi asumi şi ce nu. Bazează-te pe instict şi evită acţiuni sau relaţii riscante. 

Capricorn 
Chiar dacă atenţia ta este în mare parte dirijată spre zona socio-profesională, unde se pot renegocia anumite aspecte dar şi colaborări, există necesitatea de a te putea baza pe partenerii tăi, de a obţine o anume siguranţă. Surprizele venite din partea familiei sau spaţiului locativ te pot perturbă într-o bună măsură, dar dacă îţi menţii atitudinea perseverentă şi responsabilă, nu ai motive de îngrijorare. 

Vărsător 
Fereşte-te azi de vorbe spuse la nervi şi te situaţii tensionate la serviciu fiindcă organismul tău se poate resimţi, mai ales în sfera digestivă. Caută să fii cât mai răbdător şi să te ţii de program deoarece rezultatele muncii tale nu se vor lasă aşteptate. Relaţiile cu cei care te ajută să te dezvolţi din punct de vedere personal dar şi profesional sunt foarte importante, deci fii cât mai deschis. 

Peşti 
Este necesar să acorzi prioritate unor parteneriate şi asocieri care implică punerea la comun a unor resurse, nu numai materiale dar şi energetice. Dacă ai constatat dezechilibre, ar fi cazul să reevaluezi situaţia şi să pui accent pe adevăratele motive ale fiecăruia. Relaţia cu persoană iubită dar şi cu copiii poate aduce destul tumult emoţional, tot pe fondul unui subiect fiananciar. 

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×