x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 19 noiembrie 2014. Scorpionii concentrați la maxim să aibă totul sub control

Horoscop zilnic, miercuri, 19 noiembrie 2014. Scorpionii concentrați la maxim să aibă totul sub control

18 Noi 2014   •   19:49
Horoscop zilnic, miercuri, 19 noiembrie 2014. Scorpionii concentrați la maxim să aibă totul sub control
Berbec 
Chiar dacă începi ziua uşor iritat, este totuşi important să gestionezi eficient relaţiile parteneriale în încercarea de a găsi un numitor comun. Sub masca diplomaţiei poţi pune la cale în cele mai mici detalii jocuri de putere foarte bine regizate, ce au frevent o miză financiară. Nu te încrede la prima vedere în persoane sau oferte privind străinătatea, existând influenţe înşelătoare. 

Taur 
S-ar putea să ajungi în situaţia în care partenerul să îţi ceară un angajament ferm în privinţa relaţiei voastre şi să decizi dacă îţi asumi responsabilităţile unei vieţi în doi. Totuşi, fii atent că planurile de viitor pe care ţi le faci să fie cât de cât realiste, acum fiind şanse mari ca una să ţi se garanteze şi altul să fie adevărul, în special unde există bunuri sau bani în comun cu alte persoane. 

Gemeni 

Astăzi, cuprins de o dispoziţie generoasă şi dornic de a cădea în final la pace, poţi trece mai uşor peste posibilele tensiuni matinale în relaţia cu persoana iubită sau cu propriii copii. La serviciu însă, nu pare să existe strateg mai abil şi mai calculat ca tine, însă partenerii tăi de afaceri s-ar putea să îţi rezerve surprize dacă te bazezi numai pe proiectele prezentate de ei. 

Rac 
Familia îţi captează o bună parte din atenţie fiind preocupat intens astăzi de a trasa câteva angajamente clare în relaţia cu copii dar şi cu partenerul de viaţă. Nu încerca să-i mulţumeşti pe toţi cu orice preţ, cheltuind poate mai mult decât este cazul, fiindcă nu vei găsi înţelegerea la care te aştepţi. La serviciu, ofertele atractive ce ţin de călătorii sau studii peste hotare pot avea şi elemente înşelătoare. 

Leu 
Deşi bine intenţionat şi împăciuitor, astăzi te poţi simţi oarecum nedreptăţit în relaţia cu cei de la serviciu, frecvent fiind de vină hipersensibilitatea ta emoţională şi de aceea nu e cazul să o iei la modul personal. Acasă, te pregăteşti să îţi faci cunoscută participarea activă la responsabilităţile cotidiene ale familiei, însă în amor ai putea oferi prea mult unor persoane care nu merită. 

Fecioara 
E posibil să vrei să întorci binele pe care ţi l-a făcut cineva, însă ţine cont şi de bugetul familiei, mai ales dacă nu doreşti tensiuni cu cei dragi în prima parte a zilei. Relaţia cu aceştia nu e atât de roz pe cât pare. Indiferent că este vorba de un plan organizat de studii, de proiecte creative sau de relaţia cu unele rude, vei fi foarte hotărât în a spune direct ce gândeşti. 

Balanţă 
Cu Luna aflată în propriul semn, starea ta emoţională este destul de fluctuantă, de aceea ar fi indicat să gestionezi cu calm relaţiile cu cei din familie, fără să pui la suflet orice neînţelegere. Orice ai avea în plan legat de casă, eşti capabil să-ţi administrezi cu mare responsabilitate resusele. Totuşi, ar trebui să rămâi circumspect în privinţa unor discuţii promiţătoare legate de locul de muncă. 

Scorpion 
Concentrat la maxim să ai totul sub control, poţi ajunge să-ţi conştientizezi limitele dar şi forţa interioară. Iar astăzi, ai putea resimţi din plin efortul depus şi oboseala acumulată, fiind mai puţin dispus să-ţi pierzi energia cu prea multe activităţi sociale. Ar fi indicat să-ţi asculţi atent intuiţia deoarce există tentaţia de a da curs unor acţiuni riscante din punct de vedere financiar. 

Săgetător 
Aparent mai relaxat, astăzi preferi compania reconfortantă a unor grupuri de oameni cu care împărtăşeşti aceleaşi idealuri. Totuşi, deşi ţinute departe de ochii lumii, planurile tale de reorganizare a surselor de venit te preocupă, desfăşurându-se metodic şi bine calculat. Ţine cont de dorinţa de înfrumuseţare a căminului ce te poate împinge spre achiziţionarea nu tocmai inspirată a unor obiecte decorative. 

Capricorn 
Activ, implicat social dar şi echitabil când vine vorba de afaceri, astăzi te faci uşor remarcat, însă poate nu atât de înţeles pe cât ai dori. Eşti de neclintit în urmărirea planurilor tale de viitor şi poate n-ar strica să spui clar pe cine te bazezi. S-ar putea că unii să profite de latura ta empatică şi voluntară, convingându-te să aderi la acţiuni cu caracter umanitar. 

Vărsător 
Deşi astăzi îţi propui o atmosferă degajată şi schimburi intelectuale constructive, nu toţi par să te susţină şi de aceea n-ar strica să reflectezi în linişte la ceea ce ai de făcut pe viitor. Drumul este mai degrabă anevoios, dar merită tot efortul şi înfruntarea limitărilor pe care le resimţi, însă ar fi de preferat să te ţii departe de proiectele demarate alături de prieteni, care se pot dovedi în final păguboase. 

Peşti 
Astăzi, ai tendinţa de a te preocupa prea mult de subiecte ce implică atât sectorul afectiv cât şi anumite aşteptări nu tocmai corelate cu realitatea. Nici atitudinea binevoitoare a unei persoane influenţe nu este tocmai ceea ce pare, cu atât mai puţin o relaţie cu vreun superior. Fereşte-te să iei decizii, dirijându-ţi mai degrabă energia către activităţi care îţi stimulează depăşirea unor niveluri de înţelegere. 

Astrolog Ana Ozsvath  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×