x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 24 septembrie 2014. Leilor le este imposibil să se plictisească

Horoscop zilnic, miercuri 24 septembrie 2014. Leilor le este imposibil să se plictisească

24 Sep 2014   •   06:55
Horoscop zilnic, miercuri 24 septembrie 2014. Leilor le este imposibil să se plictisească
Berbec
Fenomenul de Lună Nouă are loc astăzi în sectorul relaţional şi îţi va da ocazia să pui în prim-planul existenţei tale raportarea la ceilalţi, fie că sunt parteneri de afaceri sau de viaţă. Dacă există cineva împreună cu care doreşti să formezi un cuplu, începând de azi setează-ţi intenţiile şi lasă Universul să lucreze pentru tine. Iar dacă există deja acel cineva, pune accent pe echilibrul relaţiei voastre.

Taur
Începând de azi, interacţiunea cu cei din jur, mai ales colegi de serviciu, ar trebui să fie un obiectiv pe care să îl ai în minte. Cooperarea, diplomaţia şi menţinerea unei atmosfere armonioase la locul de muncă sunt favorizate, precum şi orice demers de a înfrumuseţa spaţiul unde îţi desfăşori o bună parte din timp. De asemenea, ai putea să faci loc în viaţa ta pentru un animal de companie.

Gemeni
Activarea în zona artistică este avantajată de această Lună Nouă, având şanse să arăţi lumii de ce eşti în stare, dar şi să găseşti o persoană potrivită pentru a te promova. Caută să socializezi cât mai mult fiindcă exact în cercurile pe unde activezi, acolo poţi cunoaşte o nouă iubire. Relaţia cu propriii copii va pune accentul pe implicarea mai serioasă în rezolvarea oricăror diferende existente.

Rac
Casa şi familia vor fi temele aduse în atenţie o dată cu Luna Nouă iar obiectivele principale ar trebui să vizeze restaurarea armoniei în familie în special relaţia cu părinţii şi copiii, fiindcă aceştia reprezintă tocmai persoanele la care poţi apela oricând pentru a-ţi regăsi echilibrul şi starea de confort interior. De asemenea, este un moment favorabil oricăror acţiuni de redecorare şi înfrumuseţare a căminului.

Leu
Nu ai cum să te plictiseşti atâta timp cât se anunţă începând de azi un interval încărcat cu diverse activităţi, care implică atât revederea cu unele rude sau cunoştinţe mai vechi, cât şi şansa de a urma forme de studiu, chiar şi peste hotare. Participă la workshop-uri, la evenimente culturale, schimbă idei şi vei avea ocazia să-ţi îmbunătăţeşti atât abilităţile de comunicare, cât şi cele de relaţionare.

Fecioara
Focusul acestui fenomen de Lună Nouă este pe zona financiară şi a valorilor, de orice tip. Astfel, poţi găsi parteneri de afaceri echitabili, în care ambele părţi să fie mulţumite. Este un moment favorabil achiziţiilor de obiecte de artă care să-ţi creeze un anume confort interior. Ceea ce îţi propui să investeşti în talentele tale ar trebui să se întoarcă într-un anume mod în folosul tău.

Balanţă
O dată cu această Lună Nouă în propriul semn poţi să-ţi setezi intenţii nu numai pentru aproximativ o lună, ci şi pentru un an de acum înainte. Tema principală a momentului e regăsirea echilibrului interior precum şi un mod cât mai plăcut de a te prezenta în societate, atât din punct de vedere estetic, cât şi al capacităţii de a relaţiona cu cei din jur. Este un moment special, deci foloseşte această energie!

Scorpion
Este o perioadă propice demersurilor în intimitate, care nu doreşti să fie prea mult vizibile, iar dacă sunt implicate şi alte persoane, asigură-te că onestitatea e valabilă de ambele părţi. Sunt favorizate acţiunile de detaşare, de vindecare interioară de relaţii care nu te împlinesc. Refacerea din punct de vedere energetic este facilitată de proiecţii imaginare armonioase, pline de pace.

Săgetător
Sectorul pe care pune accent Luna Nouă de astăzi este cel al speranţelor tale de viitor, al relaţiei cu prietenii dar şi cel al grupurilor cu care ai interese şi preocupări comune. Încearcă să relaţionezi şi să îţi dezvolţi cât mai mult cercul de cunoştinţe, de aici putând veni şi o oportunitate să-ţi promovezi talentele, să ţi se deschidă perspective de a te specializa sau chiar de a întâlni un partener.

Capricorn
Modul cum eşti văzut în societate şi oamenii cu care alegi să te asociezi, în special în zona carierei, sunt aspecte de care ar fi indicat să ţii cont dacă ai învedere strategii pe termen lung. În plus, dacă ai nevoie de îndrumare în această direcţie, apelează la persoane sincere şi imparţiale ce pot să-ţi sugereze cum să te faci remarcat. Poziţia socială este importantă, aşa că focusează-te pe acest sector.

Vărsător
Începând de astăzi, pentru aproximativ o lună, sunt şanse că vacanţă mult visată alături de partenerul tău să devină realitate, să poţi călători în locuri exotice sau să întâlneşti vechi prieteni aflaţi la mare distanţă. De asemenea, demersuri legislative se pot soluţiona echitabil sau se poate ajunge mai uşor la un compromis. Relaţia elev-profesor sau cu un mentor este importantă mai ales în căutările tale spirituale.

Peşti
Luna Nouă îţi aduce provocarea de a caută sensuri noi în relaţiile intime, de transformare prin raportarea la noţiunea de cuplu dar şi de a trece peste eventualele angoase ale asumării unei relaţii profunde. Chestiunile ce implică sume de bani sau bunuri aflate în folosinţă comună se pot rezolva avantajos sau poţi găsi parteneri de afaceri alături de care să investeşti în mod egal resurse dar şi încredere.

Astrolog Ana Ozsvath  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×