x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 29 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 29 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

28 Ian 2014   •   21:51
Horoscop zilnic, miercuri 29 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Pleci încă de dimineaţă cu gânduri mari şi vrei să rezolvi cât mai multe la serviciu. Acorzi o atenţie exagerată acestei zone iar atitudinea ta binevoitoare poate să ascundă o lipsă de încredere în propriile forţe, simţind nevoia de susţinere şi consens în relaţiile parteneriale. În plus, azi îţi este cam greu să-ţi stăpâneşti emoţiile, mai ales dacă treburile nu ies cum vrei tu. De aceea, încearcă să eviţi impulsivitatea şi să exersezi moderaţia mai ales când vine vorba de finanţe.

Taur
Este posibil să mobilizezi un pic mai multă energie pentru a soluţiona o problemă legată de serviciu, mai ales dacă ai în vedere şi o deplasare din oraş. Nu eşti tocmai în dispoziţia de a le face tuturor pe plac, eşti mai reţinut în exprimarea sentimentelor şi dacă totuşi vei încerca acest lucru, nu o să ţină prea mult şi o să te simţi, probabil, de-a dreptul iritat. Ar fi indicat să-ţi temperezi ardoarea cu care îţi susţii convingerile şi să fii deschis în a înţelege şi punctele celorlalţi de vedere.

Gemeni
Siguranţa materială şi, poate, investiţiile în obiecte scumpe dar nu neapărat necesare pentru casă şi familie îţi pot crea o falsă percepţie de confort şi stabilitate. Tot acest subiect poate fi şi sursa izbucnirii unor conflicte cu persoana iubită sau cu copiii tăi, ieşind acum la suprafaţă vechi tensiuni mocnite care se cer înţelese şi rezolvate. În schimb, tot ce ţine de procesul de învăţare, dar şi de exprimare, te încurajează la spontaneitate, originalitate şi deschidere către nou.

Rac
Deşi cauţi să fii mai rezervat în exprimarea sentimentelor, tot ce se întâmplă în căminul tău şi în relaţiile tale în general, azi este centrul tău de atenţie. Consideri că se cuvine să ai aşteptări ridicate iar partenerul să fie de un real sprijin. Dacă însă nemulţumirile şi tensiunea persistă, poate este cazul să reevaluezi relaţia şi să nu-ţi mai pui speranţe în cineva care nu se ridică la înălţimea aşteptărilor. Nu-ţi pierde încrederea în tine şi investeşte energia în ceva care merită.

Leu
Multă energie investită la locul de muncă, implicare trup şi suflet pentru a obţine rezultate concrete şi puţină toleranţă pentru nedreptăţi sau pentru cei care nu-ţi împărtăşesc opiniile sunt dominantele zilei de astăzi. Nu-ţi risipi energia pe discuţii în contradictoriu, nu lua totul cu caracter personal şi nu uita să găseşti puţin timp şi pentru relaxare. Cel mai bine este să te axezi pe găsirea unor noi parteneriate care-ţi pot oferi viziuni originale şi noi perspective.

Fecioara
Exprimarea cu uşurinţă a sentimentelor nu este punctul tău forte astăzi dar asta nu te va împiedica să le resimţi la adevărată lor intensitate. Pot acum să revină în actualitate vechi pasiuni în care ţi-ai pus mari speranţe de viitor şi trebuie să nu dai frâu impulsivităţii şi să te întrebi dacă ele corespund cu standardul tău relaţional. Deschiderea către dialog şi colaborare cu cei de la serviciu te poate ajuta să găseşti soluţii inedite de a-ţi îmbunătăţi sursele de venit.

Balanţă
Vei încerca astăzi să faci o analiză la rece, detaşată a situaţiei tale vizavi de statutul relaţiilor tale, atât cele care privesc familia, cât şi cele socio-profesionale. Ar cam trebui să-ţi rezervi un timp cu tine însuţi şi să clarifici adevăratele nevoi emoţionale fiindcă ambele domenii îţi cer dedicare şi responsabilitate şi puţin probabil să reuşeşti să menţii un echilibru, chiar dacă ai încerca. Orgoliul, posesivitatea şi ambiţiile oricât de prezente, este necesar a fi temperate.

Scorpion
Multitudinea de activităţi de care trebuie să te ocupi astăzi, precum şi posibilele scurte deplasări le poţi gestiona destul de uşor, axându-te pe aspecte practice şi pe mult pragmatism. Totul este să nu te laşi angrenat în discuţii tensionate cu persoane care nu sunt prea binevoitoare şi să încerci să nu-ţi expui cu un patos intimidant părerile şi convingerile. Incisivitatea cu care combaţi nedreptăţile poate fi prost înţeleasă şi poţi atrage antipatii nedorite.

Săgetător
Astăzi poţi cădea pradă foarte uşor tentaţiei de a cheltui sau de a te implica în investiţii pentru casă şi familie care-ţi dau senzaţia unor achiziţii durabile. Poate că trebuie să iei mai în serios domeniul financiar şi să-ţi revizuieşti atitudinea şi stategia de viitor punând mai mult accent pe realism. Dacă se iveşte posibilitatea unei afaceri alături de un prieten, cântăreşte bine avantajele dar şi ceea ce investeşti şi fereşte-te să iei decizii dacă nu eşti mulţumit de evoluţia lucrurilor.

Capricorn
Cu Luna aflată în propriul semn vei fi afectat de emoţii şi sentimente mai mult decât îţi doreşti şi este posibil să pui prea mult la suflet ce auzi în jur despre tine sau să-ţi schimbi dispoziţia în funcţie de mersul evenimentelor. Ai energie şi determinare să duci la îndeplinire ce-ţi propui dar parcă n-ar strica şi puţină susţinere din partea familiei. Dacă reuşeşti să treci peste încăpăţânare şi dorinţa de a te impune, vei reuşi să eviţi posibile conflicte cu şefi sau alte autorităţi.

Vărsător
Astăzi îţi este benefică mai multă solitudine sau măcar un răstimp dedicat relaxării şi încărcării organismului din punct de vedere energetic. Toată tensiunea emoţională acumulată trebuie acum eliberată şi o poţi face mai uşor ţinând un jurnal. Evoluţia unui demers legislativ se poate să nu fie favorabilă pentru cariera ta şi asta să te frustreze într-o oarecare măsură. Nu te baza mai mult decât e cazul pe colegi şi urmează-ţi treptat şi precaut calea aleasă.

Peşti
Determinarea cu care eşti pornit să-ţi duci aspiraţiile şi planurile de viitor la bun sfârşit poate impresiona lumea din jurul tău. Poate pari cam dur în felul cum le prezinţi şi altora dar măcar nu te vei abate de la normele morale pe care le-ai trasat, chiar dacă poţi acorda încredere şi celor ce nu merită. Afacerile demarate alături de prieteni pot fi astăzi o sursă de tensiuni, mai ales pe teme băneşti şi dacă nu eşti mulţumit, poţi rupe colaborarea, dar nu într-un mod tocmai plăcut.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×