x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic,miercuri, 3 decembrie 2014. Zona amoroasă pregătește Leilor câteva momente plăcute

Horoscop zilnic,miercuri, 3 decembrie 2014. Zona amoroasă pregătește Leilor câteva momente plăcute

02 Dec 2014   •   21:00
Horoscop zilnic,miercuri, 3 decembrie 2014. Zona amoroasă pregătește Leilor câteva momente plăcute
Berbec 
Astăzi este o zi potrivită pentru administrarea finanţelor, pentru planificare dar şi pentru bilanţ. Deşi ai la dispoziţie câteva idei originale, stai încă să cântăreşti cât mai bine situaţia ta economică, fiind preocupat de acest sector. Totuşi, te poţi baza pe flerul tău, fie că investeşti, fie că alegi nişte parteneri de afaceri, din aceste acţiuni urmărind în mod precis o creştere a veniturilor. 

Taur 
Cu Luna aflată în chiar zodia ta, aspectele emoţionale se pot face văzute cu mai multă uşurinţă. Ar fi indicat să nu renunţi să-ţi urmăreşti toate speranţele tale privind viitorul dar să-ţi păstrezi totuşi o doză de realism. De asemenea, dacă eşti atent, vei şti cine este dispus să te ajute şi în cine să te încrezi, mai ales dacă este vorba de parteneriate cu străinătatea sau colaborări cu scopul schimbului de experienţă. 

Gemeni 
Concentrarea pe anumite proiecte de la locul de muncă precum şi nevoia de a găsi partenerii potriviţi de dialog îţi consumă destulă energie, de aceea, un răstimp pentru odihnă şi mai ales pentru relaxare ar fi binevenit. Detensionează-ţi corpul cu masaje, apelează la esenţe florale şi astfel îţi vei pune mai uşor gândurile în ordine, mai ales că intuiţia îţi este un sfetnic bun. 

Rac 
Astăzi se anunţă o zi mai relaxată în care te poţi bucură de compania reconfortantă a unor prieteni apropiaţi şi alături de care poţi face un constructiv schimb de idei, frecvent pe teme spirituale sau legate de sfera artistică. În general, este un timp favorabil finalizării de proiecte, iar în relaţia cu cei dragi accentul se va pune în mod special pe aspectele practice şi pe asumarea unor angajamente. 

Leu 
Zona amoroasă pare să-ţi pregătească câteva momente plăcute, însă astăzi eşti preocupat mai ales de imaginea ta în contextul socio-profesional. Strategia ta pare una solidă, cu repere practice, însă nu ar strica puţină precauţie privind asocierile care au şi o miza financiară, riscând altfel să fii dezamăgit de rezultate dar şi de oameni. Fii ambiţios dar şi maleabil. 

Fecioara 
Legăturile cu străinătatea, fie că este vorba de studii, fie de diverse tipuri de parteneriate, trebuie privite în mod realist, pragmatic, fără să te autoiluzionezi. Delimitează cât mai clar care este viziunea ta personală şi care este realitatea concretă fiindcă în domeniul comunicării şi al exprimării creative ai nevoie pentru a reuşi de multe organizare şi consecvenţă. 

Balanţă 
Oricare ar fi ambiţiile tale de natură financiară şi care privesc locul de muncă, astăzi este recomandat să ţii cont de presentimentele tale, fără însă a deveni anxios sau axat doar pe obţinerea siguranţei materiale. Fii realist, atât în alegerea colaboratorilor cât şi a şanselor de a face profit din diverse proiecte, direcţionându-ţi cât mai ţintit resursele de care dispui în prezent. 

Scorpion 
Cauţi să obţii o anume siguranţă în relaţia cu partenerul tău şi astăzi eşti mai atent, mai deschis la nevoile acestuia, oferindu-i câteva momente de sprijin dar şi de tandreţe. Însă, dacă este vorba de o dragoste nouă, delimitarea între real şi imaginar ar trebui să fie o prioritate, evitând astfel tendinţa de idealizare. În afaceri, argumentele solide şi insistenţa sunt cele mai bune arme ale negocierilor. 

Săgetător 
Astăzi eşti destul de atent cu cei apropiaţi, punându-te uşor la dispoziţia familiei. De fapt, s-ar zice că ai puterea necesară de mobilizare pentru a duce la bun sfârşit tot ce-ţi propui, indiferent că este vorba de cămin sau de serviciu, dar cu condiţia să nu te laşi distras de tot felul de tentaţii care te distrag. Nu te suprasolicita şi păstreză-ţi energia pentru sectorul amoros dar şi creativ, de unde pot apărea surprize plăcute. 

Capricorn 
Chiar dacă astăzi eşti înclinat mai mult către relaxare şi delectarea simţurilor, totuşi proiectele începute trebuie duse până la capăt cu multă responsabilitate. Relaţia cu persoana iubită dar şi cu copiii este prioritară, nefiind deloc de neglijat un stil de comunicare cât mai clar şi fără loc de neînţelegeri. Alege să aloci timp pentru a fi mai mult în compania acestora, ideal în mijlocul naturii. 

Vărsător 
Astăzi pari să preferi confortul căminului şi compania familiei. Dar acest lucru este numai o chestiune temporară, potrivită relaxării dar şi refacerii energiei, contextul cerându-ţi destul de multă implicare din punct de vedere social. Receptiv la nevoile celor dragi şi dornic de a ajută, nu scăpa totuşi din vedere aspectele practice în toate demersurile financiare care implică familia. 

Peşti 
Astăzi, pari a găsi câte un sfat potrivit, câte o încurajare pentru fiecare, fiind răbdător şi empatic cu cei din jur. De asemenea, inspiraţia este la cote înalte, aşa că orice tip de exprimare artistică este recomandată. Provocarea va fi să te mobilizezi, urmând un program susţinut, altfel rezultatele vor întârzia să apară. Stabileşte-ţi propriul ritm şi finalizează tot ce ai în agenda zilei. 

Astrolog Ana Ozsvath 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×