x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 6 august 2014. Săgetătorii, atenţi şi sensibili la cei din jurul lor

Horoscop zilnic, miercuri 6 august 2014. Săgetătorii, atenţi şi sensibili la cei din jurul lor

06 Aug 2014   •   18:28
Horoscop zilnic, miercuri 6 august 2014. Săgetătorii, atenţi şi sensibili la cei din jurul lor
Berbec
Expansivitatea şi buna dispoziţie se îmbină astăzi în mod armonios cu capacitatea de a-ţi face cunoscute cunoştinţele personale tuturor celor cu care interacţionezi, fără însă a te impune în mod agresiv. Faptul că eşti deschis şi la alte opinii te poate avantaja în mod suplimentar, inclusiv în ceea ce priveşte finanţele, găsind energia pentru materializarea viziunilor personale.

Taur
Dialogul cu cei apropiaţi din familie cât şi sfaturile originale venite de la prieteni te pot ajuta să treci mai uşor peste anxietăţi pe care le poţi experimenta în legătură cu banii sau cu relaţia cu băncile. Planurile pe care ţi le-ai făcut în legătură cu un parteneriat, de afaceri sau amoros, au şanse mai mari de reuşită datorită implicării tale active, cu condiţia să fie totuşi realiste.

Gemeni
Astăzi eşti activ social, atent la reacţiile celor cu care interacţionezi, argumentele bine susţinute sunt punctul tău forţe, însă este esenţial să-ţi fie respectată dorinţa de independenţă. Te poţi concentra pe obţinerea de rezultate din munca proprie care presupune activităţi artistice atâta timp cât eşti dispus să-ţi asumi în mod serios responsabilităţi parteneriale.

Rac
Deşi astăzi eşti mai puţin dispus să te conformezi rutinei cotidiene, compensezi prin optimism şi entuziasm, mai ales la locul de muncă. De asemenea, poţi găsi soluţii originale la cele mai comune probleme, inclusiv de natură financiară, prin integrarea experienţelor trecute. Inspiraţia creativă îşi poate atinge potenţialul maxim mergând în locuri exotice sau în apropierea apelor.

Leu
Fiind o zi potrivită să te remarci din punct de vedere social, profită de exprimarea plină de originalitate precum şi de capacitatea de a-ţi susţine într-un mod convingător dar şi captivant ideile personale. Nu uita însă să perseverezi în acţiunile tale, nu doar să te rezumi la acţiuni demonstrative şi ia în considerare orice punct de vedere care ţi se pare mai ieşit din comun.

Fecioara
Astăzi poţi prelua iniţiativa în acţiuni legate de sectorul domestic, trasând câteva direcţii de urmat, fără însă a avea răbdarea de a te ocupa în detaliu. Deşi este posibil să te confrunţi cu inflexibilitate în modul de a gândi, totuşi, intuiţiile tale se pot dovedi acurate mai ales în evaluarea chestiunilor financiare şi a persoanelor ce pot avea legătură cu aceste contexte.

Balanţă
Dorinţa de mişcare şi de a mai află ceva nou face că astăzi să fie o zi potrivită întâlnirilor cu prietenii dar şi cu alte persoane captivante care te pot ajută să-ţi satisfaci setea de informaţii. Nu-ţi încarcă agenda cu un program monoton şi cu acţiuni care cer atenţie la detalii, fiindcă nu vei avea răbdarea să le duci la bunsfârşit, însă activităţile artistice îţi pot aduce satisfacţii materiale.

Scorpion
Astăzi îţi păstrezi o atitudine optimistă în ceea ce priveşte capacitatea de a da un plus de valoare carierei tale prin acţiunile care presupun originalitate şinonconformism. Important este să îţi expui ideile într-un mod argumentat şi convingător persoanelor de decizie. În dragoste, dacă simţi că rezonezi cu persoana iubită, este un timp numai bun să preiei iniţiativa.

Săgetător
Cu Luna aflată în propriul semn eşti atent dar şi mai sensibil la mediul din jurul tău, putând aprecia cu o mai mare uşurinţă stările şi emoţiile mai puţin vizibile. Nevoia de susţinere publică este pregnantă dar ai suficientă încredere să-ţi expui punctele de vedere, bazându-te pe potenţialul tău creativ de expresie dar şi pe rapiditatea cu care poţi analiza un anume context.

Capricorn
Chiar dacă nu simţi neapărat că ai avea un deficit energetic, ziua este potrivită acţiunilor meditative în care poţi găsi explicaţii dar şi soluţii inedite raportându-te la trecutul familiei tale. Caută să te laşi ghidat de intuiţie şi să găseşti o manieră funcţională prin care-ţi poţi transpune în realitate toată expresivitatea artistică, cea mai uşoară cale fiind cea în scris.

Vărsător
Dorinţa de a-ţi largi cercul de cunoştinţe precum şi de a-ţi face publice opiniile nonconformiste face că ziua de astăzi să fie favorabilă întâlnirii cu prietenii şi activarea în grupuri comune de interes personal. Ai capacitatea de a prinde din zbor orice idee ţi-ar putea servi scopurilor tale, având disponibilitatea de a asculta activ dar şi de a trasa o perspectivă planurilor tale.

Peşti

Eşti atent la impresia pe care o laşi în jurul tău dar ai şi puterea de a evalua rapid contextul de la locul de muncă precum şi oportunităţile care îţi pot aduce un profit financiar. Dacă aveai un vis legat de începerea unor studii academice mai ales în zona artistică sau plecarea în vacanţa mult aşteptată, astăzi ar fi un moment bun să treci concret la fapte.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Citeste si
Femeile SEXY ale zodiacului
Se teme nora de limba soacrei? Ce zic astrele despre cum se vor împăca? Citește Zodiacul noră-soacră!
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×