x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 7 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 7 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

07 Ian 2014   •   20:43
Horoscop zilnic, miercuri 7 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Multă energie şi o stare fluctuantă a sentimentelor caracterizează ziua de astăzi, fiind dornic de a lămuri, de a repune în discuţie o problemă de la serviciu. Aspectul mai puţin plăcut este legat de faptul că nici tu nu ştii exact ce cale să urmezi şi dacă eşti dispus să-ţi asumi angajamente. Chiar şi acasă ai vrea să schimbi ceva, să reorganizezi relaţiile cu cei dragi în sensul întăririi legăturilor dintre voi, dar nu te angaja şi promite mai mult decât poţi realiza.

Taur
Chiar dacă ai multe planuri în minte, azi este mai bine să acorzi puţină atenţie şi odihnei şi să reanalizezi în linişte dacă să accepţi sau nu o ofertă tentantă de muncă sau înscrierea la o formă superioară de învăţământ, care necesită deplasarea în afară ţării. Te simţi cumva tras în mai multe direcţii, vrei să te dezvolţi, să ieşi în lume, dar nici să te desprinzi de părinţi nu-ţi este prea uşor. Fii mai atent la nevoile tale, ascultă-ţi intuiţia şi evită deciziile pripite.

Gemeni
Eşti încrezător în posibilitatea de a demara un proiect alături de un prieten dar ştii că totuşi trebuie să te mobilizezi şi să analizezi atent termenii contractuali, planul de afaceri sau sumele de bani puse la comun. Chiar dacă nu-ţi vine uşor, spune ce nu ţi se pare în regulă, ascultă-i şi pe ceilalţi şi redefineşte relaţia dintre voi. Perioada este favorabilă transformării unui hobby într-o sursă de venit cu condiţia de a nu-ţi asuma riscuri financiare prea mari.

Rac
Eşti preocupat astăzi de relaţiile parteneriale, mai ales cele din zona profesională. Îţi doreşti noi provocări, noi abordări, dar îţi va fi dificil să găseşti un numitor comun în cazul unei negocieri între ceea ce-ţi doreşti tu şi nevoile partenerului. Va trebui făcută totuşi o reevaluare, dar recomandabil într-o altă zi. Nu te lăsa cuprins de o notă prea optimistă privind relaţiile cu cei de acasă mai ales că nu ştii dacă vei putea să le dedici timpul promis.

Leu
Dispoziţia ta mai expansivă de astăzi intră puţin în contradicţie cu ceea ce ţi-ai propus la serviciu. Eşti dornic de a evada din rutina zilnică, de a face ceea ce-ţi aduce libertate, nu numai îndatoriri şi planuri ambiţioase. Deplasările îţi dau ocazia să clarifici relaţiile cu subordonaţii sau colaboratorii, dar discursul sau susţinerea ideilor e posibil să intimideze prin forţa convingerilor şi axarea pe punctul tău de vedere. Eşti provocat să vorbeşti şi să te eliberezi de tipare din subconştient.

Fecioara
Dorinţa de a deţine controlul, mai ales în cazul subiectelor amoroase, poate deveni o sursă de conflict cu persoana iubită, cele mai aprinse discuţii fiind pe tema posesivităţii şi asumarea de angajamente. Este nevoie să depui puţin efort pentru a discuta şi a încerca să găsiţi o cale de armonizare a relaţiei voastre. Planurile tale de viitor pot fi acum exagerat de optimiste, mai ales dacă este vorba de banii pe care eşti dispus să-i pui la bătaie sau pe care îi aştepţi.

Balanţă
Traversezi o zi în care tinzi să fii mai aproape de partenerul tău sau de familie, dar vei constata că laşi prea mult de la tine, că o faci mai mult de dragul armoniei fiindcă există o discrepanţă între ceea ce-ţi doreşti tu şi ceea ce se aşteaptă de la tine. În privinţa ascensiunii sociale, a carierei, investeşti toată energia şi mizezi pe fructificarea la maxim a relaţiilor şi a oportunităţilor care apar. Totuşi, nu-ţi asuma riscuri prea mari şi stabileşte obiective realiste.

Scorpion
Relaţiile cu colegii de muncă sau colaboratorii îţi ocupă astăzi atenţia şi vei fi provocat să găseşti o cale de dialog paşnică şi raţională fiind când prea argumentativ şi dornic să te impui, când prea defensiv de dragul compromisului. Evită confruntarea cu cei care te vorbesc de rău pe la spate. Planurile tale pe care nu le faci publice legate de relaţii cu străinătatea, de studii şi deplasări la distanţă necesită o analiză realistă, oricât ar fi de mari visele tale.

Săgetător
Astăzi eşti mai predispus activităţilor care îţi stârnesc creativitatea sau care te relaxează într-o manieră activă, nefiind un prieten prea bun cu monotonia. În relaţiile amoroase senzualitatea este la cote înalte. Totuşi, indulgenţele pe care ţi le oferi acum contravin pragmatismului financiar pe care ţi l-ai propus. Te poţi implica în proiecte şi planuri de viitor legate de investiţii în parteneriat care-ţi vor conferi putere şi mai mulţi bani, dar calculează atent riscurile.

Capricorn
Relaţiile tale cu familia se cer reinventate în această perioadă şi vei simţi că este dificil să te exprimi în voie în maniera nouă pe care ţi-ai propus-o. Trebuie să ajungi la o soluţie care să-ţi ofere o bază solidă reprezentată de familie, dar şi libertatea de a te concentra pe noile tale interese, iar dialogul este primul pas. Este important să păstrezi o oarecare moderaţie în ceea ce priveşte oportunităţile parteneriale din zona carierei şi să ştii exact cu cine te asociezi.

Vărsător
Acest răstimp este benefic unei deplasări, unei zile libere în care să-ţi canalizezi energia către analizarea unor tipare emoţionale care vin din trecut, eventual să vorbeşti cu cineva apropiat despre asta. Te poţi folosi chiar de o vacanţă unde să poţi începe o formă de terapie spirituală sau te poţi reprofila urmând nişte studii peste hotare cu condiţia să nu te implici mai mult decât e necesar.

Peşti
Astăzi este o zi în care domeniul financiar te preocupă mai mult şi te vei simţi nesigur dacă să-ţi asumi angajamente, să dai curs unor planuri de viitor alături de un prieten. Ziua nu e potrivită pentru decizii, aşa că reevaluează dacă merită implicarea. Relaţia cu persoana iubită trece printr-o perioadă de transformare, în care intimitatea şi profunzimea experienţelor poate reaprinde flacăra cu condiţia să nu devii prea posesiv şi dornic de control absolut.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×