x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 9 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 9 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Apr 2014   •   21:18
Horoscop zilnic, miercuri 9 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Pentru tine, provocarea zilei de astăzi constă în a direcţiona toată energia conflictuală pe care o resimţi către activităţi legate de artă şi de expresivitate în general. Decât să menţii o atmosfera tensionată, având mereu ceva de argumentat sau de combătut în relaţia cu partenerul, mai bine descarci acest surplus emoţional printr-o modalitate inedită. Profită de un plus de inspiraţie şi dă viaţă ideilor tale îndrăzneţe într-o manieră ludică, dar care te reprezintă cu adevărat.

Taur
Deşi poate eşti încă tentat să reglezi nişte conturi mai vechi cu colegii de serviciu sau colaboratorii, a venit momentul să te desprinzi de această sursă suplimentară de tensiune. În plus, cu cât eşti mai rezervat în exprimarea opiniilor, cu atât eşti mai avantajat. Lasă de la tine şi vei beneficia de ajutor nesperat de la persoane care te susţin. Direcţionează-ţi atenţia către decorarea locuinţei, acum expresivitatea ta fiind la cote înalte, şi dedică mai mult timp copiilor tăi.

Gemeni
Astăzi, cu greu va putea cineva să câştige un argument în faţa ta, reuşind să-ţi impui viziunea şi proiectele într-o manieră directă şi imperativă. Cei mai vizaţi sunt copiii sau persoana iubită, care vor trebui să se conformeze, nelăsând loc de prea multe negocieri. Totuşi, puţină obiectivitate n-ar strica. Ziua se prefigurează a fi una agitată, cu multe activităţi în agendă şi drumuri scurte, dar vei găsi modalitatea de a convinge într-o manieră originală.

Rac
Tensiunile pe care le resimţi referitoare la statutul tău, atât în familie cât şi în cercul tău social, îţi creează circumstanţe de a te vedea şi aprecia la adevărata ta valoare. Astfel, încrezător în puterea personală şi folosind argumente convingătoare, vei putea găsi noi modalităţi de câştig financiar. Totuşi, tentaţia de a cumpăra lucruri scumpe, cu scopul de a menţine o anumită imagine, nu este tocmai de neglijat, deci, încearcă să păstrezi o atitudine moderată.

Leu
Ziua poate fi încărcată din punct de vedere emoţional, fiind foarte uşor să-ţi pierzi obiectivitatea, mai ales dacă nu ţi se împărtăşesc convingerile. De fapt, din nevoia de a face un pas înainte şi de evolua la un alt nivel, poţi contesta anumite metode didactice sau chiar intra în conflict cu unii profesori. Cu puţină concentrare, poţi atrage cu uşurinţă adepţi cu un discurs plin de culoare dar şi de vigoare. Imaginea ta este importantă, deci nu uita să faci o impresie frumoasă.

Fecioara
Preocupat fiind de o problemă care implică bunuri avute în comun cu alte persoane poţi începe o adevărată acţiune investigativă. Atât timp cât consideri că ai ceva de împărţit şi partenerii tăi par a ascunde ceva, eşti gata să mergi până în pânzele albe. Zilele acestea poţi primi un ajutor suplimentar dacă eşti atent la ce-ţi spune intuiţia. Cum toată această concentrare te poate lăsa uşor fără energie, alocă timp pentru îngrijirea propriei persoane, pentru odihnă şi relaxare.

Balanţă

Relaţia cu partenerul de cuplu pare un adevărat câmp de bătaie şi poţi cădea uşor în capcana unor conflicte lipsite de importanţă. Decât să ţii la foc mocnit sentimente care nu-ţi aduc deloc satisfacţie, mai bine spune clar ce ai pe suflet. Ziua de azi e potrivită pentru socializare, fiind recomandat să ieşi în evidenţă în cercurile pe care le frecventezi iar cea mai facilă cale pare a fi exprimarea spontană, plină de originalitate. La serviciu, ştii să te faci plăcut cu destulă uşurinţă.

Scorpion
Eşti probabil pe poziţie de luptă cu un potenţial inamic de la locul de muncă, simţind că cineva te submineză, dar acesta rămâne deocamdată în umbră. Convins că rezultatele muncii tale vor vorbi de la sine, concentreză-ţi toate forţele pentru a face impresie prin dedicarea cu care abordezi responsabilităţile cotidiene. Vei reuşi să preiei uşor conducerea dacă eşti dispus să asculţi şi punctul celorlalţi de vedere, evitând să tragi concluzii pripite.

Săgetător
Imensa cantitate de energie pe care o poţi resimţi astăzi e indicat să o direcţionezi spre punerea în practică a talentelor personale şi a materializa un vis. Ai mai multă forţă să te dedici inclusiv studiului aprofundat care să-ţi faciliteze aceste demersuri iar eforturile de a găsi susţinători printre amicii tăi se pot dovedi productive dacă te foloseşti de argumente convingătoare. Şi ca orice lucru făcut cu pasiune, probabil vei petrece acest demers ca pe o adevărată joacă.

Capricorn
Cum familia a început să-ţi capteze o bună parte din atenţie şi mai ales din timp, chestiunile care pun în discuţie autoritatea pot deveni uşor surse de conflict şi de discuţii aprinse. De aceea, e important să asculţi şi părerile celor dragi, renunţând la atitudinea evident subiectivă. Clipele petrecute în intimitate alături de persoana iubită pot fi o bună ocazie de a-ţi manifesta într-o manieră demonstrativă afectivitatea, dar şi de a fi răsfăţat la rândul tău de către acesta.

Vărsător
Predispoziţia combativă trebuie susţinută de o bună argumentaţie dar şi de mult autocontrol, mai ales dacă vrei să-ţi impui punctul de vedere în faţa celor din jur, adepţi sau adversari ai viziunii tale. Oricum, nu e productiv să intri în diverse polemici, doar de dragul de a ieşi în evidenţă şi de a da replica potrivită. Impulsivitatea e un alt domeniu de care e recomandabil să ţii cont, mai ales dacă eşti la volan. Acordă atenţie partenerului, acesta având nevoie de manifestări afective.

Peşti
Capitolul financiar dar şi fructificarea muncii tale sunt astăzi subiecte de interes pentru tine, nefiind dispus să accepţi oferte care contravin valorilor la care te raportezi. Dacă ştii să pui cum trebuie problema şi să nu iei totul într-o manieră strict personală, vei reuşi să eviţi situaţiile conflictuale. Mizează pe şarmul personal dar şi pe puterea ta persuasivă. Nu uita nici de grija pentru propriul corp, acordând atenţie odihnei dar şi modalităţilor de relaxare şi răsfăţ.


Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×