x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 10 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 10 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

09 Ian 2014   •   21:24
Horoscop zilnic, vineri 10 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Cu Luna aflată în sectorul banilor, astăzi reuşeşti să ai o atitudine mai chibzuită vizavi de cheltuieli şi eşti preocupat de menţinerea unor bune relaţii cu şefii. Poţi să le dovedeşti acestora că poţi fi o persoană de încredere, care ştie să gestioneze pragmatic bugetul. Dacă totuşi te macină în secret presiunea venită din zona financiară, nu ezită să apelezi la familie care va şti să te echilibreze şi să-ţi redea încrederea în propria valoare. Asta dacă nu eşti prea dogmatic în viziunea ta despre relaţiile cu ei.

Taur
Astăzi te poţi concentra mai bine pe aprofundarea unor studii academice începute de curând. Poţi să-ţi controlezi mai bine dorinţa ce te îmbie la puţină relaxare şi ai încredere că mobilizarea îţi va aduce progresul dorit. Totul este să păstrezi o oarecare moderaţie privind entuziasmul cu care abordezi studiile, fără a te axa numai pe asta. Poţi fi afectat emoţional de reacţia nu tocmai plăcută a partenerului care te vede absorbit în gândurile tale. Dă-i de înţeles că eşti acolo, că îl asculţi, azi fiind mai reţinut în manifestări.

Gemeni
Chiar dacă astăzi energia ta nu se situează la cote maxime, poţi profita de acest răstimp pentru a sonda puţin în profunzimea sufletului tău. Intuiţia te ajută şi acum posezi şi echilibrul emoţional necesar rezolvării unor subiecte importante pentru ţine, pe care numai tu le cunoşti. Aplecarea către zona spirituală, credinţă şi rugăciune te va ajuta să-ţi creşti încrederea în tine că poţi găsi resursele necesare gestionării unor probleme de sănătate mai vechi sau rezolvării unui conflict financiar legat de copii.

Rac
Interacţiunea cu prietenii sau cu oameni cu care împărtăşeşti aceeaşi viziune este armonios aspectată, reuşind cumva să te faci şi plăcut dar să menţii şi o atitudine profi şi astfel să vă simţiţi bine unii în compania celorlalţi. În schimb, seriozitatea cu care abordezi viitorul alături de persoana iubită poate crea azi impresia că eşti mai puţin dispus la compromis şi că pui foarte mult accent pe responsabilizare. Ascultă-l şi pe celălalt şi încearcă să nu dai ultimatumuri până nu dialogaţi cu calm.

Leu
N-ai cum să treci neremarcat astăzi, mai ales de către colegi sau de ce cei cu care împarţi îndatoririle zilnice. Şi asta fiindcă reprezinţi un model motivaţional de gestionare practică şi bine controlată a activităţilor, dar şi din punct de vedere al prezenţei de spirit şi al optimismului. În schimb, poţi fi puţin copleşit de îndatoririle faţă de cei din familie şi cel mai bun mod de rezolvare ar fi conştientizarea problemelor şi discutarea lor cu mult calm, fapt ce ar putea detensiona această situaţie.

Fecioara
Astăzi nu vei avea dispoziţia necesară expunerii cu prea mare lejeritatea a propriilor convingeri sau idei, preferând mai mult o atitudine contemplativă şi mai dispusă spre ascultare. În schimb, orice evadare care presupune deschidere spirituală sau, de ce nu, petrecerea de mai mult timp în natură este bine-venită şi te poate detensiona. Dacă poţi, cheamă-ţi şi copiii să-ţi fie alături sau chiar un prieten care te-a ajutat cândva cu menţiunea să nu iniţiezi subiecte de discuţie pe teme financiare.

Balanţă
Ai şansa soluţionării favorabile într-o chestiune financiară, mai ales dacă aştepţi o undă verde de la persoane cu autoritate pentru obţinerea unui credit. Totul este să nu încerci să forţezi nota sau mâna celui cu care ai de-a face. Nu te lăsa copleşit de o stare trecătoare care îţi dă sentimentul apăsător al responsabilităţii faţă de buget şi gestionarea lui. Relaţia cu familia îţi dă o senzaţie de stabilitate, te poţi bucura de confortul oferit de cămin, deci avantajele intimităţii şi angajamentelor trebuie reconsiderate.

Scorpion
Azi eşti mai atent la relaţiile parteneriale, mai deschis să fii alături de cel cu care-ţi împarţi viaţa şi mai receptiv la trăirile acestuia, fără însă să renunţi la o oarecare autocenzură în exprimare. De aceea, te-ai putea folosi de această vibraţie ca să transpui în scris emoţiile pe care le încerci, senzualitatea împărtăşită, impresiile lăsate de toate simţurile. Este un timp favorabil să apelezi la spiritualitate, intuiţie şi conştientizarea emoţiilor pentru a rezolva orice problemă relaţională cu care te confrunţi.

Săgetător
Rutina zilnică şi relaţiile cu cei de la serviciu sunt astăzi în atenţia ta. Reuşeşti să-i motivezi şi pe ceilalţi din jur, te poţi concentra pe ducerea la bun sfârşit a proiectelor începute, fără să te grăbeşti dar obţinând rezultate şi făcând profit. Este posibil să fii ajutat să obţii un credit sau un coleg îţi poate da un pont despre o investiţie avantajoasă. Planurile tale de viitor care implică şi familia sunt în continuare un subiect de actualitate, trebuie doar să încerci să rezolvi cu răbdare nişte tabuuri.

Capricorn
Viaţă tihnită alături de copii şi de persoană iubită înseamnă siguranţă, angajament, responsabilitate, iar astăzi vei reuşi să te bucuri în mare parte de acest sentiment, să obţii acea stare de echilibru şi control fără însă că ceilalţi să se simtă apăsaţi. Doar perspectiva unor planuri de viitor îţi mai poate umbri trecător chipul, fiind preocupat constant în a te elibera de cele nerealiste. Atenţie în ce angajamente parteneriale te implici, fiind greu să-ţi distribui energia către toţi.

Vărsător
Compasiunea faţă de cineva din familie care are nevoie de îngrijire sau de ajutorul tău te face să petreci mai mult timp acasă. Poţi descoperi bucuria unei cine prelungite, ascultării de muzică bună sau, de ce nu, a îngrijirii plantelor de interior. În final, toate acestea îţi vor conferi sentimentul unei cuib protector şi-ţi vor încărca bateriile. Lasă pe altă zi responsabilităţile profesionale, azi simţindu-te copleşit de acestea şi nici nu te avânta să-ţi schimbi jobul cu unul tentant, de peste hotare.

Peşti
Schimbul de idei, mărunţişuri de rezolvat şi probabil multe drumuri scurte vor caracteriza această zi dar chiar vei reuşi să te bucuri de compania prietenilor sau rudelor împreună cu care ai de dus la îndeplinire diverse lucruri. Îţi impui propriul ritm şi reuşeşti să-i însufleţeşti şi pe ceilalţi cu generozitatea şi prezenţa ta de spirit. Trebuie însă să fii mai flexibil dacă întâmpini concepţii divergente sau întârzieri în deplasările tale. Poţi da o şansă unei relaţii mai vechi, dar cântăreşte bine dacă se merită.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×