x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 10 octombrie 2014. Pragmatismul Capricornilor naşte tensiuni în familie

Horoscop zilnic, vineri 10 octombrie 2014. Pragmatismul Capricornilor naşte tensiuni în familie

09 Oct 2014   •   19:05
Horoscop zilnic, vineri 10 octombrie 2014. Pragmatismul Capricornilor naşte tensiuni în familie
Berbec
Deşi ai capacitatea să-ţi gestionezi cumpătat bugetul, încărcătura emoţională a momentului te poate predispune uşor la a face unele concesii şi a cheltui peste măsură. Faptul că îţi permiţi excese se datorează şi nevoii de a atrage atenţia asupra ta, eventual pentru a impresiona un posibil partener. Ideal ar fi să lucrezi la stăpânirea reacţiilor impulsive şi găsirii unui punct de echilibru.

Taur
Armonia relaţională este un factor ce-ţi poate condiţiona sănătatea corpului fizic, aşa că orice tensiuni emoţionale care îţi tulbură dispoziţia ar trebui rezolvate. Evită pe cât posibil excesele alimentare generate de conflictele cu familia. Abordarea unei strategii de schimbare, atât a viziunii dar şi a modalităţii de apropiere de sfera spirituală, ar fi pentru tine calea cea mai potrivită.

Gemeni

Fondul emoţional încărcat te poate predispune la decizii impulsive şi vorbe pe care ulterior le vei regretă. Oricum este timpul unor reevaluări a relaţiilor cu cei din jur, acum având ocazia să-ţi dai seama de ce nu ţi-ai putut fructifica la maxim potenţialul. Ia-ţi un răstimp necesar pentru a-ţi pune în linişte gândurile în ordine şi ascultă-ţi intuiţia, de preferabil în mijlocul naturii.

Rac
Cum la serviciu ai şanse să te mobilizezi finalizând proiecte cu un minim de efort, totul mergând că pe roate, vei fi tentat să acorzi astăzi o mai mare importantă relaţiilor de prietenie şi alianţelor pe care le ai în vedere. O ieşire în oraş, fie la un prânz copios, fie la un eveniment cultural poate fi o modalitate de a te relaxa cu condiţia să nu fii tentat să cheltuieşti mai mult decât îţi permite bugetul.

Leu
Astăzi, eşti persoană de baza care îşi asumă gestionarea şi ducerea la bun sfârşit a sarcinilor profesionale. Riscul vine însă din tendinţa de a ţine cont numai de propriile convingeri, iar mândria te poate face să fii surd la sugestiile celor din jur. Evită părerile fixiste şi caută noi paliere de dialog. În dragoste însă lucrurile se leagă mult mai uşor, aşa că nu rată posibilele oportunităţi.

Fecioara
Modul de comunicare şi revizuirea unor aspecte mai puţin discutate sau ţinute secrete ar trebui reconsiderate, mai ales în contextul parteneriatelor în care este implicat şi aspectul financiar. Important este să fii deschis negocierii dar fereşte-te acum de semnarea unor documente sub impulsul de moment. Principiile solide de viaţă ar trebui să te ajute la transformarea în bine a sectorului afectiv.

Balanţă
Atâta timp cât nu încerci să supralicitezi posibilităţile că planurile tale de viitor să se transforme în realitate, astăzi te poţi folosi de un anume fler financiar în gestionarea unor chestiuni care implică bunuri sau bani aflaţi în comun cu familia. Ai parte de susţinerea rudelor dar şi curaj să spui lucrurilor pe nume. Relaţional, nu lasă insecurităţile şi nevoia de stabilitate să-ţi cenzureze noi experienţe.

Scorpion
Acţiunile rebele nu te avantajează, în special dacă nu ţii cont de sugestiile unor persoane cu autoritate, în ciuda faptului că te dovedeşti eficient şi capabil să aduci profit financiar. Stârnirea unor rivalităţi din cauza încăpăţânării e de evitat, fiind important de reţinut că ai totuşi toate abilităţile necesare să-ţi reformulezi abordarea şi discursul în orice acţiune care presupune obţinerea unui acord.

Săgetător

Astăzi eşti provocat să găseşti un echilibru între puseele de entuziasm şi cele în care te confrunţi cu o apatie neproductivă, filosofând mai mult decât muncind. Eşti conştient de resursele şi de efortul pe care le poţi mobiliza, mai ales cele dedicate studiului susţinut şi legării unor noi relaţii, doar ai nevoie un impuls de creativitate şi gestionarea constructivă a stărilor de dispoziţie.

Capricorn
Atitudinea ta pragmatică mai ales în relaţiile cu copiii sau cu persoana iubită poate naşte astăzi tensiuni, nefiind dispus să îţi asumi prea multe riscuri financiare. Ştii care îţi sunt posibilităţile, ai nevoie să fii în control şi nu te încânta să te îndatorezi dacă nu e cazul. Nu neglija mesajele oferite de intuiţie şi acordă-ţi timp suficient pentru a lua cele mai bune decizii reflectând în linişte.

Vărsător

S-ar putea spune că ai tendinţa că astăzi să fii mai indulgent atât cu propria persoană dar şi cu cei dragi. Cum parteneriatele care promit să îţi aducă visele la realitate par a decurge cum nu se poate mai bine, ţi-ai putea petrece ziua bucurându-te de confortul oferit de cămin sau de un spaţiu în care te simţi în largul tău, pentru a căuta modalităţi de debarasare de ataşamentele nefolositoare.

Peşti
Se anunţă o zi cu o agenda destul de încărcată însă la serviciu ai energia dar şi entuziasmul de a finaliza cu brio proiectele în care eşti implicat. Provocarea vine însă din tendinţa de a fi cam rigid în modul de gândire şi de a nu acceptă prea uşor sugestii venite din partea colegilor. O bună planificare a activităţilor şi îmbunătăţirea strategiei pe criterii pragmatice este facilitată şi e indicat să o practici.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut


×