x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 13 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 13 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

12 Iun 2014   •   21:03
Horoscop zilnic, vineri 13 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Demersurile tale de a-ţi lărgi aria de cunoaştere pot atinge un apogeu, finalizând studii, proiecte scriitoriceşti sau angajându-te în demersuri care au legătură cu străinătatea şi contactul cu alte culturi. Aventura, călătoriile dar şi moduri diferite de abordare ale temelor filosofice şi spirituale pot fi punctele centrale de interes, deci fii deschis să cunoşti şi să experimentezi.

Taur
Relaţiile intime pot cunoaşte noi paliere de profunzime, având ocazia să petreci alături de partener momente de neuitat, eventual într-o mică vacanţă. Dacă eşti singur, sunt şanse să atragi persoane pasionale, poate şi pentru că eşti dispus să-i laşi pe cei din jur să-ţi cunoască mai mult din latura ta senzuală. Lasă în urmă temerile şi ai curaj să-ţi trăieşti intens emoţiile.


Citește și CARE ESTE MESERIA POTRIVITA PENTRU ZODIA TA?


Gemeni
Partenerul de viaţă îţi poate propune un ritm captivant pentru activităţile voastre petrecute împreună, având ocazia să ieşiţi în lume şi să încercaţi medii noi. Socializarea şi în special dezbaterile privind principiile la care te raportezi pot reprezenta modul prin care cei singuri pot stârni interesul unei alte persoane. Contractele cu străinătatea se pot şi ele în sfârşit concretiza.

Rac
Activităţile de la locul de muncă îţi cer diversificare şi poate decizi să urmezi un training, să mai înveţi ceva nou. Rutina e cam greu de tolerat şi trebuie să te motivezi, căutând alte surse de inspiraţie. Sănătatea ocupă un loc prioritar în preocupările tale, de aceea poţi încerca să afli mai multe despre un stil de viaţă mai sănătos sau activităţi care reduc stresul cotidian.

Leu
Fenomenul de Lună Plină aduce la apogeu sectorul inspiraţiei şi al creativităţii, dar nu este timpul de a demara noi proiecte, ci doar de a-ţi fructifica la maxim talentele în demersurile deja iniţiate. Lasă emoţiile să te ghideze într-o manieră intuitivă şi vei fi uimit de rezultate. Poţi fi solicitat acum să te implici activ în educaţie dar şi-n activităţile ludice ale copiilor tăi.

Fecioara
Modul tău de a vedea lucrurile trebuie armonizat cu părerea celor din familie, mai ales atunci când doreşti să finalizezi ceva legat de propriul cămin, împreună cu aceştia. Fii deschis la alte puncte de vedere dar caută să te faci înţeles la rândul tău. În plus nu scăpa din vedere ceea ce este necesar pentru obţinerea confortului dorit dar şi a spaţiului de care ai nevoie.

Balanţă
Luna Plină de astăzi îţi aduce în atenţie rezolvarea unui conflict sau soluţionarea unui proiect care implică fraţi, veri sau chiar vecini sau alte cunoştinţe. Vrei nu vrei, vei fi implicat în diverse activităţi şi discuţii, agenda ta poate suferi modificări, totul putând să-ţi lase senzaţia că eşti tracasat. Totuşi, e un moment bun să-ţi hrăneşti curiozitatea şi să încerci să studiezi domenii noi.

Scorpion
Este posibil să simţi astăzi un influx pozitiv, crescându-ţi încrederea în forţele proprii dar şi în resursele tale personale. Atitudinea optimistă pe care o poţi avea despre oportunităţi de creştere a veniturilor tale te poate predispune la unele excese şi imprudenţe, de aceea ar fi indicat să nu te lansezi în afaceri noi luna aceasta, ci doar să reflectezi la un plan general de acţiune.

Săgetător
Cum fenomenul de Lună Plină se produce astăzi chiar în semnul tău, tu eşti personajul pe care este pus accentul. De aceea, încearcă să defineşti cât mai clar care-ţi sunt scopurile şi mai ales ceea ce te motivează să mergi cu încredere înainte. Iar pentru asta, trebuie să fii atent la statusul tău emoţional, ceea ce simţi fiind esenţial referitor atât la tine, cât şi la cei cu care interacţionezi.

Capricorn
Ignorarea propriilor sentimente şi emoţii este lucrul pe care trebuie să îl eviţi pe cât posibil, acum fiind un moment optim să le înfrunţi şi mai ales să clarifici ceea ce îţi creează anxietate. Fii atent la ceea ce visezi, fiindcă poţi primi mesaje care să te ajute în acest sens. Studiul diverselor culturi şi concepte religioase, aplecarea către spiritualitate îţi pot întări acum credinţa.

Vărsător
Proiectele în colaborare cu unii prieteni se pot finaliza sau poţi lăsa în urmă grupuri de oameni pentru a încerca contactul cu altele, care să-ţi ofere noi perspective şi care rezonează mai bine cu concepţiile tale. Cu cât acestea sunt mai diverse, cu atât ţi se vor părea mai demne de atenţia ta. Dacă reuşeşti să te şi distrezi în compania acestora, va fi cu atât mai bine pentru tonusul tău.

Peşti
Imaginea ta în ochii lumii dar şi demersurile privind cariera te provoacă acum să ieşi în faţă şi să reuşeşti să insufli încredere celorlalţi prin atitudinea ta pozitivă. Implicarea în diverse proiecte poate fi de bun augur pentru evoluţia ta, dar deocamdată e recomandabil doar să te gândeşti la eventuale noi direcţii de dezvoltare şi de valorificare a talentelor tale personale.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×