x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 17 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 17 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

16 Ian 2014   •   21:04
Horoscop zilnic, vineri 17 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Încă de dimineaţă ai o dispoziţie exuberantă, dornic să te pui în valoare în cât mai multe medii sociale. Eşti plin de idei, care mai de care mai originale şi mai expresive, venite frecvent din senin şi poţi să le fructifici în orice zonă care presupune creativitate sau se referă la perspectivele tale de viitor. Trebuie doar să nu te pierzi în detalii. Relaţiile sociale, mai ales cele de la serviciu, îţi pot da de furcă trecând prin momente de frustrare sau ieşiri emoţionale zgomotoase.

Taur
Dacă vei întâmpina tensiuni în relaţiile cu colegii dar şi cu autorităţi mai mult ca probabil acestea au legătură cu diferenţe privind filosofia de viaţă a fiecăruia. Eşti tentat să ripostezi la cea mai mică provocare, dar cu argumente solide şi fără să întreci măsura. Poţi să faci conexiuni rapide cu evenimente din trecut şi să-ţi vină soluţii instant pentru problemele viitoare. Profită de excesul de energie şi înconjoară-i cu multă afectivitate pe cei dragi de acasă.

Gemeni
Astăzi vei fi provocat să te abţii de la tot felul de trivialităţi cu scopul de a beneficia la maxim de originalitatea discursului şi de ideile inspiraţionale care pot fi de un real ajutor celor care te ascultă. Orice prezentare vei susţine în cercurile tale sociale, nu va fi prea uşor uitată, impresionând auditoriul. În relaţiile sentimentale este posibil să ai de-a face cu resentimente legate de gelozie, posesivitate şi nevoia de manifestări zgomotoase ale afectelor.

Rac
Cam greu ai să găseşti un echilibru când vine vorba de bani, oscilând între stări dominate de emoţii în care manifeşti o generozitate extravagantă şi stări dominate de raţiune. Partea bună este că fiind preocupat intens de acest subiect vei găsi cele mai neobişnuite idei care presupun câştiguri, dar şi cum să ieşi în evidenţă în faţa şefilor. Toate relaţiile parteneriale sunt cam tensionate astăzi şi probabil te vei simţi neînţeles, dar nu-ţi risipi energia în conflicte sociale.

Leu
Cu Luna în propriul semn vei avea parte de multă energie dar şi de stări emoţionale fluctuante şi agitaţie privind relaţia ta cu ceilalţi. Mai dispus ca de obicei să fii atent la nevoile celorlalţi, te poţi întreba frecvent dacă să-ţi urmezi inima şi să-ţi manifeşti cu generozitate sentimentele sau să fii un raţional pragmatic. Nu acorda prea multă atenţie diferendelor de la serviciu, mai bine fii deschis către concepte utile şi idei noi pe care le poţi prinde acum din zbor.

Fecioara
Astăzi poţi fi preocupat de o chestiune legată de sănătate, mintea nu-ţi dă pace dar te implici emoţional şi simţi nevoia de puţină atenţie din partea celorlalţi. Încercând să găseşti un răspuns, ajută-te acum de intuiţie şi întrebă-te dacă manifestările fizice nu sunt cumva legate în subconştient de emoţii puternice. Vei putea să depistezi aceste legături mult mai uşor. Evită conflictele pe teme băneşti care pot apărea de la copii sau de la persoana iubită.

Balanţă
Ideile creative originale şi expuneri pline de şarm şi culoare te pot scoate în evidenţă în toate cercurile sociale pe care le frecventezi. Vei găsi cele mai inovative modalităţi de exprimare atât în relaţiile cu persoana iubita dar şi în alte tipuri de parteneriate cu condiţia să te axezi pe priorităţi. Totuşi, tensiunea din relaţiile cu cei dragi te va deranja într-o mare măsură dar ai şansa să faci conexiuni cu evenimente din trecut şi să găseşti cauzele problemelor.

Scorpion

Accentul se pune astăzi pe rolul tău social, pe autoritatea cu care ştii să te impui, dar vei fi provocat să nu oscilezi prea mult între comportamente prea raţionale sau prea emoţionale. Cu câteva sfaturi bune venite de la cei din familie vei găsi totuşi dispoziţia să fii atent şi la ideile altora şi să le foloseşti în practica de zi cu zi, ca apoi să te faci remarcat. În relaţiile problematice soluţia este analiza atentă şi în linişte a emoţiilor şi apoi discutarea lor cât mai pragmatic posibil.

Săgetător
Dacă activezi în zona educaţională sau publicistică se anunţă o zi cu multă originalitate în exprimare în care vei reuşi să jonglezi abil cu toate cuvintele. Chiar şi în domeniul juridic o pledoarie grandioasă şi bine documentată va face diferenţa. Atenţie însă la focusarea pe subiectele importante. Cu idei originale poţi ieşi din zona de confort, trasformând hobby-uri în rampe de dezvoltare personală, însă planurile tale de viitor pot crea conflicte cu partenerii de afaceri.

Capricorn
Gândurile care îţi trec acum prin minte şi nu-ţi dau pace sunt legate cel mai probabil de chestiuni băneşti. Oscilezi între pusee de generozitate şi decizii raţionale. Fii atent la emoţiile puternice care te conectează la trecut, la sentimentul de apropiere de familie. Ele îţi pot oferi indicii despre schimbările necesare în relaţia cu cei dragi şi creionarea viitorului. Relaţiile sociale pot fi turbulente, mai ales cele cu sexul opus sau dominate de frustrări emoţionale.

Vărsător
Relaţiile parteneriale sunt subiectul de interes al zilei şi te simţi puţin contrariat de manieră caldă şi generoasă prin care îţi manifeşti emoţiile. Eşti mai deschis să-ţi asculţi partenerul şi parcă îi prinzi ideile din zbor. Zona comunicării este frumos aspectată şi curiozitatea, argumentele solide şi originalitatea în exprimare vor fi cele mai valoroase atuuri. Doar relaţiile mai ascunse despre care ai dubii că te vor ajuta să te creşti spiritual îţi pot crea un oarecare disconfort.

Peşti

Tensiuni emoţionale în legătură cu locul de muncă sau cu sănătatea, pe care le ţii ascunse, îţi pot crea astăzi o stare de agitaţie şi va fi nevoie să te menajezi făcând şi activităţi care te pot relaxa. Încearcă să elimini orice bagaj emoţional care nu-ţi dă pace. Probabil că vei câştiga atenţia şi admiraţia colegilor expunând idei îndrăzneţe şi soluţii profitabile venite pe cale intuitivă. Afacerile sentimentale care nu rezonează cu profunzimea şi n-au perspectivă nu te mai satisfac emoţional.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×