x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 28 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 28 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

28 Mar 2014   •   00:00
Horoscop zilnic, vineri 28 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Din când în când, retragerea în solitudine, unde să fii doar tu cu gândurile tale, se poate dovedi benefică. Astfel, conectat puternic la zona intuitivă şi capabil de a te delimita de tot ceea ce nu este esenţial acum pentru tine, vei putea găsi soluţii la problemele care implică familia şi pe cei apropiaţi ţie. O dispoziţie romantică te va cuprinde zilele acestea; nu o poţi ignora, dar vei prefera compania celor mai intime persoane, cărora le poţi destăinui sentimentele tale.


Taur
Sensibil la nevoile celor din jur, astăzi poţi fi implicat în diverse acţiuni umanitare în cercul tău social, fiind capabil să insufli încredere prin modul optimist de a vedea calea de rezolvare la orice problemă. Relaţiile publice sunt favorizate mai ales dacă urmăreşti un nou loc de muncă, dar trebuie să-ţi învingi temerile referitoare la asumarea responsabilităţii şi să nu ai aşteptări nerealiste. Bazează-te pe toate semnalele subtile pe care le percepi, căci acestea nu te vor înşela.


Gemeni
Apreciat pentru maleabilitatea şi capacitatea de adaptare la schimbările din zona socială, reuşeşti totuşi să obţii un control emoţional referitor la subiecte legate de control şi putere. Noţiunea de inteligenţă emoţională pare cea mai potrivită acum pentru a descrie modul tău de relaţionare. Pari capabil să găseşti resurse pentru a depăşi orice dificultate, dar prea mult idealism se poate solda cu dezamăgiri iar părerea celorlalţi despre tine te poate afecta mai mult ca de obicei.


Rac
Domeniul spiritual poate fi principalul subiect către care îţi vei îndrepta atenţia astăzi, fiind mai deschis către aspecte care privesc religia dar şi contactul cu persoane evoluate de la care poţi învăţa. Conceptele la care poţi avea acum acces îţi pot schimba viziunea asupra lumii dar trebuie să reţii că orice schimbare trebuie abordată apelând la înţelepciune şi nu la decizii radicale. Oricât ai fi de entuziast, alege doar relaţiile care contează cu adevărat pentru tine.


Leu
Percepţiile subtile la care ai acces astăzi îţi oferă avantajul de a fi cu un pas înaintea altora, ştiind dinainte ce gândesc alţii şi la ce să te aştepţi de la ei. Acordă încredere tuturor informaţiilor de natură senzorială, dar nu exagera văzând pericole acolo unde nu e cazul şi temperează-ţi tendinţa la suspiciune. Sensibilitatea emoţională crescută are şi părţile ei bune, acum fiind dispus să oferi ajutor necondiţionat celor mai puţin norocoşi, totuşi, evită-i pe cei ce vor să-ţi forţeze mâna.

Fecioara
Astăzi eşti cuprins de o dispoziţie romantică, visătoare, care te face să poţi interacţiona cu partenerul tău fără prea multe cuvinte, aproape telepatic. Eşti dispus să te sacrifici, să laşi mai mult de la tine, dar idealismul crescut te poate determina să ai aşteptări prea ridicate. Ideal ar fi să găseşti o cale de mijloc în care să nu te entuziasmezi mai mult decât e cazul, dar nici să te laşi învinuit pentru eşecul altora. Acest lucru e valabil referitor la toate relaţiile tale parteneriale.


Balanţă
Atât la serviciu, cât şi în prezenţa persoanei iubite reuşeşti să-ţi exprimi uşor sentimentele calde, pline de afecţiune şi bune intenţii. Totuşi, pe parcursul zilei, poţi încerca şi unele senzaţii de insecuritate materială sau te poţi îndoi de propriile forţele. Ai încredere în ceea ce percepi în mediul tău înconjurător căci eşti capabil să te adaptezi, găsind soluţii la orice probleme. Propune-ţi activităţi variate deoarece concentrarea nu este astăzi punctul tău forte şi evită surmenarea.


Scorpion
Latura ta romantică şi visătoare se poate exprima mai uşor astăzi şi ar fi indicat să-ţi dedici ziua unor activităţi creative sau relaxării, eventual ajutat de un acompaniament muzical. Alături de persoana iubită poţi experimenta clipe de vis, dar la fel de bine poţi fi şi dezamăgit dacă nu eşti atent la semnalele subtile pe carele primeşti. Precauţia este recomandată inclusiv când vine vorba de optimismul cu care abordezi speculaţiile financiare care implică familia.


Săgetător
Cum toată atenţia ta este acordată familiei şi căminului, astăzi eşti o persoană de bază, toţi apelând la ajutorul tău necondiţionat. Simplul fapt de a fi acolo pentru ei îţi va conferi un sentiment de împlinire şi de apartenenţă la micul vostru clan. În fond, aşa ai şansa de a conştientiza ce este mai important pentru tine, de a nu te mai risipi în toate direcţiile. Bucură-te de aceste momente speciale şi reaminteşte-ţi sentimentul reconfortant al acestor trăiri.


Capricorn
Ziua se prefigurează cu multe activităţi şi mici deplasări. Însă concentrarea nu este azi punctul tău forte şi ar fi recomandat să eviţi să fii la volan. Inclusiv exprimarea poate fi deficitară, având totuşi senzaţia că totul e foarte clar. De aceea, mai ales dacă ai de susţinut un discurs sau te prezinţi la examen, fii precis, nelăsând loc de confuzii. În schimb, această dispoziţie mai visătoare îţi aduce un plus de imaginaţie, dacă alegi să pui pe hârtie toate fanteziile ce-ţi trec prin minte. Pune accent pe partea artistică şi evită acţiunile de rutină.

Vărsător
Tratează cu multă atenţie tendinţa de a idealiza ofertele de la serviciu care ţi se par profitabile din punct de vadere bănesc, deoarece alţii pot profita de credulitatea ta. Dacă ai învăţat să-ţi accesezi resursele valoroase ale intuiţiei, nu ar trebui să fie dificil să-i identifici pe ce-i ce-ţi întind capcane. Se ştie că eşti inimos, iar astăzi compasiunea faţă de cei în nevoie te va împinge să le pui la dispoziţie atât banii, dar şi energia personală. Însă, hotărăşte tu cine merită ajutorul tău.

Peşti
Cu Luna aflată astăzi în propriul semn, simţi mai mult ca oricând latura ta sensibilă, intens emoţională. Acest lucru te îndrumă să acorzi mai multă atenţie persoanei tale, să-ţi faci timp pentru momente în care să fii tu cu gândurile tale, să te îngrijeşti de sufletul tău. Ceilalţi dragi ai tăi pot beneficia oricând de susţinere din partea ta, deci pune-te azi pe primul plan. Lasă-te ghidat de intuiţie cum numai tu ştii şi caută să-ţi exprimi în orice manieră creativitatea.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×
Subiecte în articol: horoscop 2014