x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 4 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 4 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Apr 2014   •   20:51
Horoscop zilnic, vineri 4 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Zona comunicării dar şi a activităţilor legate de comerţ se poate dovedi profitabilă astăzi pentru tine, fiind gata să prinzi din zbor orice idee nouă şi folositoare. Eşti interesat şi deschis la orice abordare originală şi nu prea sunt şanse să-ţi scape vreo oportunitate. În plus, dacă te străduieşti să nu te grăbeşti, poţi face afaceri avantajoase, folosind argumente şi informaţii necunoscute celorlalţi. Totuşi, încearcă să nu dezinformezi, ascunzând ceea ce nu-ţi convine.

Taur
Cu puţină concentrare, astăzi poţi accesa uşor lecţiile învăţate în trecut, transformându-le în idei promiţătoare de afaceri. Ia în considerare doar lucrurile bune şi aspectele pe care le poţi fructifica în viitor, dar aplicându-le într-o formă originală. În plus, poţi fi susţinut în carieră de persoane influente, care-ţi lasă libertatea de mişcare necesară. Este important să-ţi menţii o viziune realistă asupra resurselor pe care vrei să le investeşti evitând tentaţia de a cheltui peste buget.

Gemeni
Cu Luna aflată în propriul semn, beneficiezi de multă energie pe care cel mai probabil o vei direcţiona către activităţi stimulative din punct de vedere intelectual. Schimbul de idei, participarea la acţiuni comune în cercul tău social se pot dovedi profitabile, asigurându-ţi atât o stare interioară de bine, dar şi ocazia de a avea acces la viziuni diferite care să-ţi ofere noi perspective. La serviciu, exactitatea raţionamentelor dar şi buna memorie te avantajează.

Rac
Chiar dacă poţi părea mai retras din zona socială, mintea-ţi lucrează intensiv şi din umbră la schimbările care se prefigurează în cariera ta. Poţi face corelaţii rapide între experienţe mai vechi şi abordările noi pe care le ai în vedere, iar intuiţia îţi poate fi şi ea un aliat de nădejde. În plus, îţi este mai uşor să te desprinzi de trecut. Nu uita totuşi că nivelul tău energetic poate fi mai scăzut ca de obicei, fiind necesar să dedici timp suficient pentru relaxarea mentală dar şi corporală.

Leu
Se prefigurează o zi propice experienţelor cât mai variate şi implicării în grupuri sociale care folosesc concepte originale. Astfel, poţi identifica noi direcţii de dezvoltare personală, unele la care probabil nu te-ai fi gândit. Totuşi, e indicat să fii realist în ceea ce priveşte investiţiile necesare materializării planurilor tale şi să nu încerci să forţezi cursul evenimentelor, intrând în conflicte de putere la locul de muncă. Apelează cu încredere la meditaţie şi la tehnicile spirituale.

Fecioara
Foarte atent să nu-ţi scape niciun detaliu contractual, te poţi evidenţia astăzi în mediul tău social prin rapiditatea cu care gestionezi toate provocările. În plus, din asocierea cu alte persoane într-un plan de afaceri, poţi beneficia de câştiguri neaşteptate. Deschiderea către dialog şi faptul că mereu jonglezi cu mai multe tipuri de soluţii nu poate decât să-ţi atragă simpatia celor din jur, însă e recomadabil să-ţi stabileşti nişte limite precise şi să fii atent la alegerea partenerilor.

Balanţă
Curiozitatea şi dorinţa de a-ţi îmbogăţi bagajul de cunoştinţe te motivează să ieşi în lume, să interacţionezi cu oameni cât mai diverşi. Cu cât sunt mai excentrici şi îţi oferă o perspectiva mai interesantă asupra lucrurilor, cu atât vei fi atras mai puternic de către aceştia. Şi cum probabil simţi că nu poţi stă mult într-un loc, stabileşte un itinerariu captivant pentru câteva zile. Activităţile de rutină nu-ţi sunt azi tocmai pe plac, dar totuşi nu trebuie neglijate.

Scorpion
Oricâte schimbări ar putea apărea la locul de muncă, dacă ştii cu cine să formezi alianţe şi care-ţi sunt partenerii de dialog, poţi fructifica rapid aceste colaborări. Astfel, disponibilitatea de a te adapta la noi sarcini de serviciu se poate solda cu profituri neaşteptate, eventual din mai multe surse. Încearcă să fii cât mai riguros, ţinând cont de aspectele practice, mai ales dacă activezi în domeniul artistic, unde e nevoie de mai multă concentrare.

Săgetător
Profită de orice provocare care vine din partea persoanei iubite fiindcă astăzi monotonia şi lipsa subiectelor captivante de discuţie nu te satisfac deloc. Ideal ar fi ca împreună cu partenerul tău să faceţi ceva inedit, eventual ceva care presupune atât activităţi de socializare, dar şi parteneri de dialog pe măsură. Poţi avea o multitudine de idei creative pe care ai şansa să le materializezi, dacă ştii să găseşti persoanele potrivite cu care să stabileşti o asociere.

Capricorn

Cineva din familie îţi poate furniza un indiciu despre cum ai putea să rezolvi, într-o manieră inedită, responsabilităţile cotidiene. Cum rutina nu este astăzi ceva uşor de suportat, eşti dispus să faci schimb de idei cu colegii de muncă, astfel încât să rezolvaţi cât mai multe, în timpul cel mai scurt. Accesând uşor din memorie vechi planuri de asociere, în cadrul unor negocieri, ai acum ocazia să lămureşti în termeni exacţi toate aspectele rămase neclare.

Vărsător
Imaginaţia ta abundă de idei neobişnuite pentru a face ceva cu totul inedit. În plus, fii atent la toate părerile celor din jur, pentru că nu ştii de unde poţi accesa surse de inspiraţie pentru activităţile tale creative. Este o zi în care schimbul de idei şi stimularea mentală pot constitui adevăratele surse de relaxare pentru tine, de aceea pune accent pe interacţiuni cât mai variate. Te poţi înscrie la cursuri care-ţi captează atenţia, oferindu-ţi jocul ca modalitate de a învăţa.

Peşti
Astăzi este o zi potrivită pentru a dedica mai mult timp şi atenţie celor de acasă. Ascultându-i, aceştia îţi pot împărtăşi din experienţa lor şi, chiar dacă nu pare a se plia pe actualul tău sistem de valori, poţi extrage învăţăminte pentru planurile tale care implică investiţii financiare. E recomandabil să-ţi păstrezi o atitudine raţională, acordând atenţie termenilor contractuali şi să nu dai curs impulsivităţii atunci când cumperi un bun de valoare pentru casă.

Astrolog Ana Ozsvath  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×