x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic,vineri, 5 decembrie 2014. Energie din plin şi entuziasm de a experimenta pentru Vărsători

Horoscop zilnic,vineri, 5 decembrie 2014. Energie din plin şi entuziasm de a experimenta pentru Vărsători

04 Dec 2014   •   20:42
Horoscop zilnic,vineri, 5 decembrie 2014.  Energie din plin şi entuziasm de a experimenta pentru Vărsători
Berbec 
Astăzi, evită să te poticneşti în orele dimineţii de un oarecare scepticism privind resursele de care dispui, fiindcă odată cu schimbarea de vibraţie a Lunii dar şi a planetei Marte, îţi vei recăpăta forţele şi încrederea de a încerca o nouă strategie privind viitorul. Ai parte de multă energie mentală şi ar fi indicat să o valorifici în perioada următoare prin implicarea în activităţi de grup sau demersuri umanitare. 

Taur
Nu te lăsa afectat de lipsa de încredere a partenerului tău şi mergi cu încredere pe un nou drum, cu scopul de a te evidenţia prin ceva inedit. Versatilitatea mentală îţi este de ajutor atunci când ai de-a face cu sectorul bănesc însă un program bine stabilit este posibil să ţi se pară monoton. Important este să înveţi să directionezi în mod constructiv şi realist resursele energetice dar şi pe cele materiale. 

Gemeni
Dacă în primele ore ale dimineţii poţi resimţi încă oboseală, odată cu intrarea Lunii în propriul tău semn, primeşti un stimul energetic mobilizator pentru întreaga zi. Profită de abundenţa de idei, mai ales de acele sclipiri inspirate şi îmbrătişează cu curaj tot ce e nou şi de la care ai ceva de învăţat. Ţine-ţi aproape oameni cât mai originali, cu vederi ample, alături de care poţi forma parteneriate avantajoase. 

Rac
Începutul de zi îl poti resimţi printr-o anume rigiditate în relaţia cu cei apropiaţi, familie sau prieteni, dar provocarea principală a zilei vine din necesitatea de a-ţi pune gândurile şi sentimentele în ordine, retras din agitaţia cotidiană. Fie că ai în vedere recăpătarea controlului în relaţia intimă sau în afaceri, vei avea nevoie să te încrezi în puterea ta intuitivă dar şi să faci uz de multă originalitate. 

Leu
Astăzi este adusă în prim-plan importanţa comunicării în relaţiile parteneriale pe care le vrei cu totul speciale, cu oameni cât mai stimulativi din punct de vedere intelectual şi fără prejudecăţi. Ideile tale creative sunt expuse într-o manieră inovativă dar şi convingătoare, mai ales în cadrul cercurilor în care activezi însă încearcă să nu mentalizezi excesiv contactele ce au nevoie în primul rând de exprimarea sentimentelor. 

Fecioara 
Zona socio-profesională este astăzi puternic activată, având posibilitatea de a ieşi în evidenţă prin abilităţile tale de comunicare. Odată cu intrarea planetei Marte în sectorul muncii dar şi al sănătăţii, vei fi stimulat să apelezi la cele mai nonconformiste abordări, la lucrul în colaborare dar şi la gestionarea tendinţei de a acţiona dezorganizat, fapt care îţi poate afecta organismul. 

Balanţa

Renunţă la tendinţele conservatoare care te pot încerca la începutul zilei şi bazează-te pe capacitatea ta de a învăţa din orice întâlnire care presupune un schimb de idei. Totuşi, tine cont de tendinţa de a privi în mod subiectiv lucrurile. Marte, planeta acţiunii te va motiva începând de azi să cauţi experienţe ieşite din comun în zona exprimării creativităţii dar şi în relaţia cu persoana iubită sau cu copiii. 

Scorpion
Astăzi eşti provocat să treci peste sentimentul de neîncredere şi peste o oarecare rigiditate afectivă, cu atât mai mult cu cât vei încerca să treci prin filtrul mintii stările tale emoţionale. Vei fi motivat să investeşti pe viitor mai multă energie pentru a fi alături de cei dragi, pentru o renovare a casei sau pentru modificarea în mod inedit a programului, astfel încât să lucrezi de la domiciliu. 

Săgetător
Originalitatea în exprimare şi demersurile de natură intelectuală pot fi potenţate de sclipirile tale de intuiţie dar mai ales de abilitatile de comunicare şi de negociere. Totuşi, ai în vedere tendinţa de a fi subiectiv precum şi necesitatea de a păstra o constantă a acţiunilor tale, fără a te opri doar la nivel declarativ. Direcţionează-ţi constructiv energia şi vei putea realiza multe. 

Capricorn 
Dacă la începutul zilei poţi simţi un blocaj în exprimarea afectivităţii şi încrederii în şansa ta, odată cu schimbarea de vibraţie a Lunii, vei fi absorbit de programul de la locul de muncă şi de necesitatea de a schimba idei cu colegii tăi pentru a găsi modalităţi noi de a obţine pe viitor mai mulţi bani. Nu ignora mesajele intuitive şi nici experienţele celor din familie care pot sta la baza unor idei originale. 

Vărsător
Marte, planeta acţiunii, intra de azi în propriul tău semn, ceea ce înseamnă energie din plin şi entuziasm de a experimenta, de a te individualiza prin acţiuni nonconformiste. Va trebui totuşi să nu acţionezi în mod haotic. Mentalul alert şi gândul la planurile tale de viitor te impiedică să te relaxezi la propriu, însă vei gasi reconfortant orice schimb stimulant de idei şi un program cât mai variat. 

Peşti 
Astăzi, ar fi indicat să dedici mai mult timp pentru a discuta cu cei din familie dar şi a reflecta în liniste asupra noilor tale strategii. Vei avea nevoie de o perioadă în care să-ţi ţii acţiunile departe de ochii lumii, de a lucra mai mult pe cont propriu, sau poate pentru a te dedica unor demersuri cu caracter umanitar. Urmează-ţi cu încredere intuiţia şi visele însă delimiteză clar realul de imaginar. 

Astrolog Ana Ozsvath 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×