x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri, 7 noiembrie 2014. Vărsătorii puși să aleagă într-o situație privind casa și familia

Horoscop zilnic, vineri, 7 noiembrie 2014. Vărsătorii puși să aleagă într-o situație privind casa și familia

06 Noi 2014   •   21:40
Horoscop zilnic, vineri, 7 noiembrie 2014. Vărsătorii puși să aleagă într-o situație privind casa și familia
Berbec 
Luna Plină de astăzi îţi atrage atenţia asupra valorilor din viaţa ta. Ai ocazia să conştientizezi de ce ai nevoie pentru a obţine pe viitor un anume statut financiar şi în ce direcţie te vei hotărî să-ţi concentrezi efortul. Poţi decide dacă este cazul să lichidezi un împrumut sau să iniţiezi un altul, dar la fel de bine poţi trasa în mod clar ceea ce aduce un plus de valoare sectorului relaţional. 

Taur
Fenomenul de Lună Plină ce se produce chiar în semnul tău zodiacal aduce în lumină aspecte ce ţin de trasarea unor limite în relaţiile parteneriale dar pe un fond mult influenţat de emoţii. Chiar dacă nu este tocmai plăcut să te confrunţi cu cele mai mari temeri sau să pierzi senzaţia de control, prin aceste demersuri vei da un plus de însemnătate relaţiilor tale şi-ţi vei reformula mentalitatea. 

Gemeni
Nu te feri de ocazia pe care ţi-o oferă Luna Plină de a te avânta cu încredere în zona subconştientului tău. Meditaţia şi contactul cu natura îţi facilitează posibilitatea de a descoperi unele talente de care nu te credeai capabil şi care pot reprezenta baza unei ocupaţii, cu atât mai mult cu cât au legătură cu partea artistică. Reflectează bine la reconfigurarea sectorului financiar şi ascultă-ţi intuiţia. 

Rac
Odată cu Luna Plină poţi simţi că a venit momentul să evaluezi pe criterii cât se poate de concrete valoarea unor prietenii sau să-ţi clarifici dacă anumite cercuri îţi satisfac nevoile legate de planurile tale privind viitorul. Chiar dacă te simţi ataşat de unii oameni, a merge pe drumul tău poate fi cea mai bună soluţie, sau din contră, acum poţi face demersuri pentru parafarea de parteneriate productive. 

Leu
Cu Luna Plină în zona carierei şi a statutului public, se pot finaliza anumite proiecte în care te-ai implicat susţinut iar acum a venit timpul răsplatei. Însă, este un moment în care şi relaţia cu familia trebuie luată în calcul, stabilind clar care sunt priorităţile pentru tine, acum şi pe viitor. Te poţi întreba cu sinceritate ce anume îţi aduce un plus de valoare vieţii tale şi ce-ţi conferă stabilitate. 

Fecioara 
Odată cu fenomenul de Luna Plină îţi este activată axa cunoaşterii, ceea ce reprezintă un răstimp favorabil pentru a-ţi valoriza într-o manieră concretă cunoştinţele acumulate şi inspiraţia artistică. Acest demers poate presupune conştientizarea nevoii de a renunţa la modalităţile folosite până acum de a te exprima şi a comunica, fiind confortabil cu adăugarea componentei emoţionale. 

Balanţa
Luna Plină de astăzi îţi oferă ocazia clarificării sectorului financiar, cu atât mai mult cu cât este vorba de bani şi bunuri ce trebuie gestionate în comun. Nu sunt excluse momentele în care vei simţi nevoia de a te afla în siguranţă şi, cu această ocazie, să realizezi că poate achiziţionarea unei case, renovarea acesteia sau chiar redefinirea noţiunii de intimitate reprezintă opţiuni de luat în calcul. 

Scorpion
O mare încărcătură emoţională aduce astăzi Luna Plină din sectorul relaţional, fiind un moment în care ar fi cazul să discuţi deschis, cu cărţile pe masă, atât despre nevoile tale cât şi despre nevoile celuilalt, mai ales în contextul în care stabilitatea este un criteriu căruia îi acorzi întâietate. În iubire dar şi în afaceri, implicarea şi siguranţa sunt hotărâtoare pentru finalizarea sau continuarea relaţiilor.

Săgetător
Luna Plină ce are loc în sectorul muncii şi al activităţilor de rutină te poate ajuta să conştientizezi într-un mod cât se poate de practic dacă este în beneficiul tău să continui cu un program solicitant sau e cazul să schimbi ceva astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute. În ceea ce priveşte sănătatea, ai şansa să identifici obiceiuri nocive la care să renunţi, fiind sigur că poţi găsi resurse pentru tot ce-ţi propui. 

Capricorn 
Astăzi, odată cu acest fenomen de Luna Plină ai putea realiza că te-ai concentrat cam mult pe muncă şi pe strategii de viitor, uitând să te bucuri de viaţă. Pune pasiune în tot ce faci, fie că este vorba de creşterea implicării în relaţia cu persoana iubită sau cu copiii, fie că scoţi la lumină un proiect cu componenţa creativă. Astfel, vei realiza cu usurinţă ce este cu adevărat de valoare pentru tine. 

Vărsător
O situaţie privind casa şi familia poate ajunge în punctul în care vei simţi că trebuie să alegi. Cel mai probabil, va prima necesitatea de a fi înconjurat şi susţinut de membrii familiei tale sau de a petrece mai mult timp în intimitatea căminului, în dauna carierei sau a activităţii publice. Totuşi, ideal este să ajungi la un echilibru satisfăcător între aceste două sectoare importante din viaţa ta. 

Peşti 
Luna Plină de astăzi pune accent pe zona comunicării. Astfel, într-o manieră cât se poate de pragmatică poţi stabili etapele unui proces de acumulare de informaţii care îţi vor servi cu siguranţă pe viitor. De asemenea, este un răstimp favorabil implicării susţinute şi dialogului în relaţia cu rudele pe teme ce le consideri de maximă importanţă şi care reflectă nevoile fiecăruia. 


Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI

ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×