x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop iulie 2021. Urmează o perioadă mai bună pentru Berbeci

Horoscop iulie 2021. Urmează o perioadă mai bună pentru Berbeci

de Moira Dună    |    30 Iun 2021   •   13:09
Horoscop iulie 2021. Urmează o perioadă mai bună pentru Berbeci
Sursa foto: Hepta

Berbec

În general, luna aceasta va fi mai bună pentru tine. Cu siguranță vor exista urcușuri și coborâșuri, dar vei trece ușor peste ele. S-ar putea să-ți schimbi locul de muncă. Dacă te ocupi de afaceri, vei oține profituri bune. Situația ta financiară va fi în cretere și vei avea șanse mari de a face economii semnificative. În privința educației, studenții vor avea un moment favorabil, dar cei care au examene trebuie să învețe foarte mult.  Viața de familie va fi amestecată. Relațiile cu frații vor rămâne stabile. Încercați să aveți grijă de sănătatea părinților. Și cu iubirea va fi așa și așa. În prima jumătate a lunii va fi bine, dar apoi vor apărea probleme. Persoanele căsătorite vor avea parte de liniște. Vei sta bine și cu sănătatea.

Taur

Va fi o perioadă bună, fără dificultăți. Serviciul și afacerile vor merge bine. Situația financiară va fii bună iar dacă depui eforturi, atunci vei avea noroc și vei găsi oportunități profitabile. Poți avea beneficii de pe urma unor tranzacții guvernamentale. Studenții vor fi conștiincioși. În pofida unor obstacole, dacă vor avea succes la examene, beneficiind de îndrumarea unor profesori. Va fi pace și fericire în familie însă pot exista unele probleme cu frații. Sănătatea părinților va fi bună, deși pot exista unele probleme cu mama în ultima parte a lumii. Persoanele căsătorite vor avea unele probleme, iar în iubire lucrurile sunt împărțite. Pot exista discuții cu partenerul, așa că trebuie să ai răbdare, altfel lucrurile între voi se pot strica. Luna aceasta va fi normală din punct de vedere al sănătății.

Gemeni

Viața profesională va rămâne obișnuită și s-ar putea să ai parte de unele urcușuri și coborâșuri. Munca grea nu va aduce roadele dorite. În privința afacerilor, vei pune bazele unor noi relații. Veniturile vor fi relativ scăzute, iar cheltuielile vor crește. A doua jumătate a lunii va fi mai bună pentru situația financiară dar trebuie să-ț gestionezi bine cheltuielile. Și din punctul de vedere al educației vor apărea obstacole dar nu vor fi permanente. Cei care doresc să meargă la facultate vor reuși, iar cei care termină colegiul sau universitatea în străinătate vor trece cu brio examenele finale. Acest lucru va fi sărbătorit în familie. Cu toate acestea, unele ciocniri pot avea loc din cauza unor proprietăți. Lucrurile vor reveni la normal în a doua jumătate a lunii. În dragoste vor fi momente favorabile, atracția reciprocă va spori, ca și încrederea. Veți petrece timp de calitate împreună. Cu toate acestea, persoanele căsătorite vor trece prin momente dificile. Dezbateri și lupte pot avea loc între voi. Sănătatea partenerului de viață poate rămâne precară. Nu vei fi într-o stare de spirit prea bună și fii atent la orice simptome minore, deoarece se pot agrava cu trecerea timpului.

Rac

Din punctul de vedere al carierei, rezultatele vor fi mestecate. În prima jumătate a lunii te vei simți nesigur, apoi lucrurile se vor îmbunătăți. Vei merge mai departe prin propriile eforturi iar dacă faci afaceri, vei obține rezultatele dorite. Acordă importanță studiilor, deși vei întâmpina unele obstacole. Cei care se pregătesc pentru examene, ar putea fie nevoiți să aștepte puțin. În a doua și a patra săptămână a lunii, vei avea oportunitatea să mergi în strănătate în scop educațional. Viața domestică va rămâne favorabilă pe măsură ce dragostea și afecțiunea dintre membrii familiei tale, va crește. Relațiile de dragoste nu vor fi prea bune, motiv pentru care trebuie să fi atent. Persoanele căsătorite vor avea parte de momente stresante în prima parte a lunii, dar situația va deveni mai bună ulterior. Ai grijă de partenerul de viață. Cu sănătatea fii mai precaut și mergi la un doctor dacă te confrunți cu unele tulburări de metabolism.

Leu

În afară de sănătate, luna aceasta va rămâne destul de prosperă pentru tine. Dacă vorbim despre cariera și viața profesională, vei avea parte de realizări. Nu face lucrurile prea rerpede pentru că vor avea rezultate dezastruoase pentru tine. Performanța la locul de muncă va fi extraordinară. Dacă te ocupi de afaceri, vei avea rezultate bune, iar veniturile tale vor fi stabile. Și din punct de vedere academic lucrurile vor fi grozave. Vei avea succes la examene. Viața domestică va fi grozavă și vei obține sprijinul deplin al membrilor familiei. Relațiile cu frații mai mici vor rămâne foarte bune. Cele de iubire pot trece printr-o perioadă traumatică, dar există șanse mari să te căsătorești din dragoste foarte curând.  Și persoanele căsătorite sunt favorizate. Luna iulie va fi oarecum provocatoare din punctul de vedere al sănătății, așa că fii precaut. Poți face chiar o vizită la medic.

Fecioară

Cariera ta se va mișca în direcția corectă. Vei fi apreciat datorită muncii și diplomației tale. Cei care fac afaceri vor avea parte de urcușuri și coborâșuri. Resursele materiale vor crește dar și cheltuielile se vor majora brusc în a doua jumătate a lunii, așa că gestonează-ți cu atenție bugetul. Persoanele care au legături în străinătate pot obține unele beneficii. Studenții vor trece printr-o peroadă dificilă deoarece vor întâmpina obstacole. Cei care se pregătesc pentru examene trebuie să învețe foarte mult, iar dacă finalizează studiile în străinătate, vor absolvi cu bine. În studiile superioare vor beneficia de sprijinul familiei. Însă vor apărea discuții acasă, așa că mediul poate fi stresant, prin urmare fii răbdător. Între iubiți vor fi momente provocatoare. Tranzitul lui Jupiter va crea probleme în relația ta și vă veți da seama că nu sunteți compatibiil. Același lucru se va întâmpla și persoanelor căsătorite. Ține o dietă adecvată pentru  a evita unele probleme de sănătate.

Balanță

Luna aceasta se așteaptă să rămână destul de pozitivă. Din punctul de vedere al vieții profesionale, veți întâlni un moment favorabil, dar va trebui să îți stăpânești mai bine emoțiile. Nu te lăsa atras în controverse și bârfe. Vei avea probleme cu banii. Perioada va fi favorabilă studenților, care vor beneficia de sprijinul progesorilor și mentorilor lor. Cu dragostea stai grozav, compatibilitatea și iubiirea dintre voi vor crește. Însă persoanele căsătorite vor trece prin momente dificile și va trebui să depui mai multe eforturi pentru a vă îmbunătăți relația. Și în familie lucrurile merg prost, așa că încearcă să fii răbdători și să rezolvi lucrurile cu calm. Nu risca sănătatea părinților. Veți fi dificil să vă mențineți statutul economic stabil în această lună. Sănătatea necesită atenție în prima jumătate a lunii. 

Scorpion

Vor fi suișuri și coborâșuri în afaceri și carieră, dar vor exista și beneficii. Prima jumătate a lunii poate fi un pic enervantă pentru angajați, așa că muncește cu răbdare. Timpul este bun pentru afaceri, dar dacă ești leneș vei pierde oportunități. Așa că fii atent în prima parte a lunii și nu lăsa afacerile altora.Timpul va aduce succes studenților, care se vor arăta interesați de studiile lor. Viața de familie va fi plăcută. Dar pot exista discuții cu tatăl sau frații. Încearcă să iei deciziile cu încredere. Acest lucru îți va face situația confortabilă. Pentru cei care au o relație amoroasă, dacă sunt sinceri în relație, atunci va fi mai plăcut decât se așteaptă. Relațiile cu cei dragi vor fi consolidate, încrederea va crește. Veți fi veseli și fericiți. Perioada este foarte bună și pentru cei căsătoriți însă o situație neplăcută vă va agita puțin. Încearcă să te porți normal și să discuți deschis cu partenerul de viață. Sănătatea este bună, dar persoanele c are au prboeme rerspiratorii sau pulmonare trebuie să fie mai atenți.

Săgetător

Trebuie să fii atent și puțin în alertă în această lună. Dacă ești competitiv, vei avea succes. Din punct  de vedere economic, va fi difcil. Ai tendința să cheltui mai mult d ecât de obicei. Evită așadar extravaganțele pentru a nu intra în datorii. Pot exista neînțelegeri cu pritenii, așa că poartă-te frumos. Altfel, te vei confrunta cu situații incomode din cauza vorbelor tale pentru că îi vei răni pe cei apropiați. Evită să vorbești mult. Această perioadă poate fi frustrantă și pentru studenți. Pot exista obstacole. Timpul va fi plăcut pentru cei care doresc să studieze în străinătate. De asemenea, va trebui să vă împăcați în viața de familie. Dacă te vei abțne să-i jignești pe ceilalți, veți fi fericiț, altfel veți suferi toți. Poate că va trebui să stai departe de casă pentru o vreme. Și persoanele căsătorite se pot confrunta cu provocări. Vor exista conflicte între soți sau cu socrii pe chestiuni banale. Nu lăsa o astfel de situație să se agraveze. Relațiile de dragoste pot fi distractive, dar evită comportamentul abuziv. Acest lucru poate provoca aciditate în relații. Sunt favorizate călătoriile lungi alături de persoana iubită. Fii atent la sănătate și la accidente.

Capricorn

Iulie va fi mai bună decât pentru majoritatea zodiilor. Din punct de vedere profesional, timpul va aduce succesul scontat. Vei primi bani din mai multe surse, așa că averea ta va crește însă în a doua parte a lunii fi atent la sursa veniturilor. Studenții au memorie bună, ceea ce el aduce succes la examene. În familie va fi armonie. Relația cu partenerul va fi mai apropiată, deși vor exista momente mai acre și mai ducli. Persoanele căsătorite se vor înțelege bine. Nu sunt probleme de sănătate.

Vărsător

Și Vărsătorii au o lună bună. Afacerile se vor menține în linia optimistă însă vei fi cam leneș și confuz. Persoanele angajate trebuie să fie atenți la munca lor șii să nu se scuze pentru că ar putea avea probleme. Deciziile vin mai ușor în a doua parte a lunii dar trebuie să fii precaut. Vei avea mai mulți bani din munca ta însă și cheltuielile vor crește spre sfârșitul lunii. Este posibil să faci o călătorie lungă.  Studenții vor avea probleme de concentrare, cei care vor să plece în străinătate trebuie să depună multe eforturi. În familie este bine să-ți asumi și tu resonsabilități. Vei coopera bine cu frații și surorile. În relațiile de iubire, vei fi mai reținut, dar încearcă să vorbești frumos și să nu vă dominați reciproc, astfel veți scăpa de amărăciune și relația se va îmbunătăți. Perioada este bună pentru persoanele căsătorite. Sănătatea va fi bună.

Pești

Va trebui să depui eforturi la servicu. Vei putea profita de contractele tale în afaceri și, datorită abilităților tale excelente de comunicare, vei avea succes. Nu vei avea probleme cu banii iar surselede venit rămân stabile. Este posibil să faci unele cheltuieli în scop religios. Pentru studenți este o perioadă cam supărătoare. Vor fi obstacole pentru că mintea va rătăci la alte lucruri, astfel că trebuiei să depui eforturi mai mari pentru a trece examenele. În familie abține-te să domini. Dacă poți face asta, vei obține sprijinul fraților și surorilor. Pentru cei care au o relație amoroasă este bine să acorzi spațiu partenerului tău în prima jumătate a lunii. Dacă ești atent la ce spui, poți evita să te cerți cu cei dragi și vei fi fericit. Ai șansa să te apropii de persoana iubită. Totodată, persoanele căsătorite se pot împăca în a doua parte a perioadei. Cei care au în plan să se căsătorească este acum momentul să stabilească data. Ai grijă la dietă pentru a evita unele probleme de sănătate.

 

×
Subiecte în articol: horoscop lunar horoscop